Brandexcellence Akadémia

Ismerd meg a legújabb szakmai trendeket és frissítsd fel a tudásod a Brandexcellence Akadémia kurzusain!

A Brandexcellence Akadémia célja megoldási térképet nyújtani a legfőbb vállalati kihívások leküzdéséhez, gyakorlati tudást és kézzelfogható, már másnap gyakorlatban hasznosítható eszközöket biztosít a vállalati marketingeseknek, vezetőknek. Ehhez workshopokat, szakmai műhelymunkát, konferenciát és brands klub néven üzleti reggeli sorozatot biztosítunk. A hazai gyakorlatok bemutatása mellett elkötelezettek vagyunk az új trendek és módszerek bemutatásában, mivel valljuk, hogy a gyorsan változó technológia és fogyasztói szokások megismerése, proaktív attitűd a hazai vállalatok sikeres működésének és versenyképességének alapja.

Brandexcellence Akadémia képzései

EseményDátumHelyszín

B2B Sales workshop – A meggyőzés üzleti gyakorlata // TELTHÁZ

június 19 @ 09:00 - 13:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A workshop résztvevői betekintést nyernek a meggyőzés technika módszerébe, melynek segítségével növelhetik hatékonyságukat személyes eladás során.

Digitális marketing workshop – fókuszban a Content // TELTHÁZ

június 25 @ 09:30 - 16:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A workshop célja a résztvevőket megismertetni a content marketing eszközeivel, használatukkal. Minden, ami content marketing: tartalmak oldalakra, hidetésekhez, email marketinghez.

Konfliktuskezelés

szeptember 1 - november 30BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A képzés során a résztvevők saját élményű tanulás közben ismerik meg a helyzetértékelési, visszajelzési technikákat és a mögötte álló szemléletmódot. Célunk, hogy a nap végén könnyebben megtalálja mindenki a szervezeten belüli konfliktusok megoldását.

SonicData képzések

EseményDátumHelyszín

Adatvezérelt üzleti döntések

június 7 @ 13:30 - június 28 @ 18:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A gyakorlatorientált órák elsősorban marketing és értékesítés szakemberek, üzleti elemzők vagy pénzügyi szakemberek számára nyújt új ismereteket az adatok elemzésében, prediktív alapok R Studio + EXCEL eszközök megismerésében. 

Customer analytics – amit a vevőimról tudni kell

július 1 @ 08:00 - szeptember 2 @ 17:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A kurzus során áttekintjük, hogy milyen metrikákat alkalmazhatunk a vevői viselkedés megértésben, illetve, hogy hogyan és honnan szerezhetünk ehhez adatokat. Továbbá megvizsgáljuk, hogy miként lehet mérni a vevő elégedettséget vagy éppen, hogy egy adott vevő mekkora értéket jelent a számunkra és kik a legfontosabb vevőink.

Ügyfélkockázatok, churn analízis

július 1 @ 08:00 - július 30 @ 17:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A workshop során a résztvevők megismerhetik a kockázat modellezésre szolgáló eszközöket, a kockázat típusokat és modelleket, valamint gyakorlati példákon keresztül a Churn/ Hazard rate becslést is elsajátíthatják.

Haladó Excel üzleti felhasználóknak

július 1 @ 08:00 - július 30 @ 17:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A kurzus során konkrét példákon keresztül mutatjuk be azokat az üzleti elemzést támogató haladó függvényeket, adatkezelési és riport készítési eljárásokat, amelyekkel nagyobb volumenű adatból is akár percek alatt nyerhetünk ki hasznos konklúziókat.

Sales forecasting – értékesítés tervezés

szeptember 1 @ 08:00 - szeptember 30 @ 17:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A kurzus célja, hogy bemutassuk azokat a legfontosabb adatvezérelt bevétel előrejelzési módszereket, amelyek üzleti szituációtól és a rendelkezésre álló adatoktól függően érdemes alkalmazni.

Marketing budgeting

október 1 @ 08:00 - október 31 @ 17:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
Az képzés során a marketing budget tervezést helyezzük a fókuszba. Áttekintjük a marketing budget típusait, részeit, majd a gyakorlatban is alkalmazott tervezési lépéseket tesztelünk. Mindezek túl pedig a hatékonyság mérésére szolgáló eszközöket is megismerhetik a résztvevők.