Brandexcellence Akadémia

Ismerd meg a legújabb szakmai trendeket és frissítsd fel a tudásod a Brandexcellence Akadémia workshopjain!

A Brandexcellence Akadémia célja megoldási térképet nyújtani a legfőbb vállalati kihívások leküzdéséhez, gyakorlati tudást és kézzelfogható, már másnap gyakorlatban hasznosítható eszközöket biztosít a vállalati marketingeseknek, vezetőknek. Ehhez workshopokat, szakmai műhelymunkát, konferenciát és brands klub néven üzleti reggeli sorozatot biztosítunk. A hazai gyakorlatok bemutatása mellett elkötelezettek vagyunk az új trendek és módszerek bemutatásában, mivel valljuk, hogy a gyorsan változó technológia és fogyasztói szokások megismerése, proaktív attitűd a hazai vállalatok sikeres működésének és versenyképességének alapja.

Brandexcellence Akadémia workshopjai

A Brandexcellence Akadémia workshopjai Brands Klub Tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

EseményDátumHelyszín

TELTHÁZ // TikTok workshop kezdőknek

december 1 @ 09:00 - 16:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
Nem “reklámfilmes” minőség kell a TikTokra, hanem ahogy szoktam mondani: TikTok kompatibilis tartalom. Erről fog szólni a workshop, hogy hogyan lehet TikTok kompatibilis tartalmat létrehozni, akár a marketingesed, akár egy 'bér tartalomgyártó’, vagy akár Te fogod csinálni.
Brands Klub Tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Bevételtervezés a gyakorlatban

december 8 @ 09:00 - 14:00Zoom
Magyarország
A kurzus bemutatja a legfontosabb bevétel-előrejelzési módszereket – gyakorlati példákkal alátámasztva –, amelyek túlmutatnak az üzleti intuíciókon, és az adatokra fókuszálnak.
Brands Klub Tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött

TELTHÁZ // B2B Sales workshop – A meggyőzés üzleti gyakorlata

december 13 @ 09:00 - 12:00Zoom
Magyarország
A workshop résztvevői betekintést nyernek a meggyőzés technika módszerébe, melynek segítségével növelhetik hatékonyságukat személyes eladás során.
Brands Klub Tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Brandexcellence Akadémia EXTRA

A BRANDEXCELLENCE EXTRA workshopjait azoknak ajánljuk, akik szeretnének jobban elmélyedni a digitális marketing világában. A 4 modulból álló workshopsorozat során a legnépszerűbb social media platformokokat tanulmányozzuk át. Elsajátíthatod különböző mérési és analitikai eszközök használatát, valamint a PPC kampányok világába is részletes betekintést nyerhetsz.