Brandexcellence Akadémia

Ismerd meg a legújabb szakmai trendeket és frissítsd fel a tudásod a Brandexcellence Akadémia workshopjain!

Előadóinkról és a témákról bővebb információt ITT találsz. 

A Brandexcellence Akadémia célja megoldási térképet nyújtani a legfőbb vállalati kihívások leküzdéséhez, gyakorlati tudást és kézzelfogható, már másnap gyakorlatban hasznosítható eszközöket biztosít a vállalati marketingeseknek, vezetőknek. Ehhez workshopokat, szakmai műhelymunkát, konferenciát és brands klub néven üzleti reggeli sorozatot biztosítunk. A hazai gyakorlatok bemutatása mellett elkötelezettek vagyunk az új trendek és módszerek bemutatásában, mivel valljuk, hogy a gyorsan változó technológia és fogyasztói szokások megismerése, proaktív attitűd a hazai vállalatok sikeres működésének és versenyképességének alapja.

Brandexcellence Akadémia workshopjai

A Brandexcellence Akadémia workshopjai Brands Klub Tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

EseményDátumHelyszín

Imázsvizsgálatok, mint a márkastratégia alapja

szeptember 1 - december 31BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A workshop gyakorlati példákon keresztül ismerteti az attitűdök imázsépítő szerepét, továbbá azt, hogy a versenytárs márkák attitűd-, és imázskülönbségei hogyan használhatók fel a marketingkommunikáció tervezésében.
Brands Klub Tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Kreatív tartalomgyártás a mesterséges intelligencia segítségével

Ezt nem lehet megúszni, nem lehet kibekkelni. Lehet félni tőle, mert elveszi a munkád, átveszi a helyed, uralkodni fog feletted. Lehet szeretni, mert leveszi a válladról a rabszolgamunka nagyját, sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni, több időd marad a valóban értékes gondolatokra, tervekre.

Brandexcellence Akadémia EXTRA

A BRANDEXCELLENCE EXTRA workshopjait azoknak ajánljuk, akik szeretnének jobban elmélyedni a digitális marketing világában. A 4 modulból álló workshopsorozat során a legnépszerűbb social media platformokokat tanulmányozzuk át. Elsajátíthatod különböző mérési és analitikai eszközök használatát, valamint a PPC kampányok világába is részletes betekintést nyerhetsz.