Brandexcellence Akadémia

Ismerd meg a legújabb szakmai trendeket és frissítsd fel a tudásod a Brandexcellence Akadémia kurzusain!

A Brandexcellence Akadémia célja megoldási térképet nyújtani a legfőbb vállalati kihívások leküzdéséhez, gyakorlati tudást és kézzelfogható, már másnap gyakorlatban hasznosítható eszközöket biztosít a vállalati marketingeseknek, vezetőknek. Ehhez workshopokat, szakmai műhelymunkát, konferenciát és brands klub néven üzleti reggeli sorozatot biztosítunk. A hazai gyakorlatok bemutatása mellett elkötelezettek vagyunk az új trendek és módszerek bemutatásában, mivel valljuk, hogy a gyorsan változó technológia és fogyasztói szokások megismerése, proaktív attitűd a hazai vállalatok sikeres működésének és versenyképességének alapja.

Brandexcellence Akadémia képzései

EseményDátumHelyszín

Digitális Marketing az alapoktól

április 15 @ 09:30 - 16:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A 6 órás képzést olyanoknak ajánljuk, akik valamilyen módon dolgoznak együtt a digitális területtel, vagy foglalkoztatnak online marketingest, és szeretnék jobban megérteni a terület sajátosságait, illetve az elvárható eredményeket, és reálisan terveznének kapacitásokkal, illetve budgettel a digitális térben.

TELTHÁZ // B2B Sales workshop – A meggyőzés üzleti gyakorlata

április 22 @ 09:00 - 13:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A workshop résztvevői betekintést nyernek a meggyőzés technika módszerébe, melynek segítségével növelhetik hatékonyságukat személyes eladás során.

Kreatív megoldások

május 13 @ 09:00 - 13:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A kurzus résztvevői megismerkedhetnek azzal, hogyan mérhetik fel egy a Cambridge University kutatói által kifejlesztett módszertan alapján a kreativitás alapelemeire építve maguk és csapatuk kreativitását és hogyan fejlesszék azt élményközpontú vagy akár a komfortzóna mezsgyéjén járó gyakorlatokkal.

SonicData képzések

Nincsenek következő események.