Brandexcellence Akadémia

Ismerd meg a legújabb szakmai trendeket és frissítsd fel a tudásod a Brandexcellence Akadémia kurzusain!

A Brandexcellence Akadémia célja megoldási térképet nyújtani a legfőbb vállalati kihívások leküzdéséhez, gyakorlati tudást és kézzelfogható, már másnap gyakorlatban hasznosítható eszközöket biztosít a vállalati marketingeseknek, vezetőknek. Ehhez workshopokat, szakmai műhelymunkát, konferenciát és brands klub néven üzleti reggeli sorozatot biztosítunk. A hazai gyakorlatok bemutatása mellett elkötelezettek vagyunk az új trendek és módszerek bemutatásában, mivel valljuk, hogy a gyorsan változó technológia és fogyasztói szokások megismerése, proaktív attitűd a hazai vállalatok sikeres működésének és versenyképességének alapja.

Brandexcellence Akadémia képzései

EseményDátumHelyszín

Bevezetés az adatvezérelt üzleti és marketing döntésekbe

október 29 @ 09:00 - 14:00Zoom
Magyarország
Az üzleti életben marketingen és értékesítési területen kiemelt szerepe van az adatalapú döntéstámogatásnak: az adatok hasznosításában rejlő potenciál kiaknázása fontos versenyelőnyt jelenthet a cégnek.

Kreatív üzleti írás

november 11Zoom
Magyarország
Mit is kell tudnia egy szövegírónak, aki az online térben szeretne eredményeket elérni?

Keresőoptimalizálás és digitális márkaépítés 2020-ban

november 18 @ 13:00 - 17:00Zoom
Magyarország
A képzés célja, hogy bevezetést nyújtson a keresőoptimalizálás alapjaiba, majd ezekre építve a bemutassa a legsikeresebb SEO stratégiákat.

Kreatív megoldások

november 25 @ 10:00 - 13:00Zoom
Magyarország
A kurzus résztvevői megismerkedhetnek azzal, hogyan mérhetik fel egy a Cambridge University kutatói által kifejlesztett módszertan alapján a kreativitás alapelemeire építve maguk és csapatuk kreativitását és hogyan fejlesszék azt élményközpontú vagy akár a komfortzóna mezsgyéjén járó gyakorlatokkal.

B2B Sales workshop – A meggyőzés üzleti gyakorlata

2021. 01. 20. @ 09:00 - 12:00Zoom
Magyarország
A workshop résztvevői betekintést nyernek a meggyőzés technika módszerébe, melynek segítségével növelhetik hatékonyságukat személyes eladás során.

SonicData képzések

Nincsenek következő események.

Videotréning képzések

EseményDátumHelyszín

Így csökkentsd hatékonyan a költségeidet – nem csak a gazdasági válság idején!

október 16 @ 00:00 - december 31 @ 00:00Online kurzus
Ezen kurzus segítségével elsajátíthatod azt a gyakorlati tudást, ami a gazdasági elnehezülés idején is sokat segít a jó döntések meghozatalában.

Értékesíts, ne csak próbálkozz!

október 16 @ 00:00 - december 31 @ 00:00Online kurzus
A gyakorlatban hasznosítsd a sikeres értékesítés 5 alapigazságát!Ma minden korábbinál nagyobb a verseny. A gazdasági körülmények gyorsan változnak.

Így lesz profitgyár az ügyfélélményből!

október 16 @ 00:00 - december 31 @ 00:00Online kurzus
A program 16 feladatot ad fel a résztvevőnek. Amennyiben ezeket megválaszolod, akkor végeredményként kapsz egy olyan összegzést, amely immár a saját cégedre, munkádra szabottan segíti az ügyfélélmény növelését.

Kommunikációs konfliktusok kezelése az üzleti életben

október 16 @ 00:00 - december 31 @ 00:00Online kurzus
A kurzus megtanít arra, miként kell és lehet a másik felet meghallgatni, az ő gondolatait átérezni, azokat megérteni. Az életből ellesett – videós történetekkel bemutatott – szituációk élvezetesen épülnek be a tudástáradba.

Építsd fel az önérvényesítő személyes márkádat!

október 16 @ 00:00 - december 31 @ 00:00Online kurzus
A „Hogyan?”-ra ez a kurzus adja meg a könnyen megvalósítható választ. A számtalan esettanulmány, az egyszerűen lemásolható példák, a tanulságos feladatok élvezetesen vezetnek végig Téged ezen az úton. Elsajátítod azokat a módszereket, eszközöket, amelyek segítségével – önmagad és a céged közös érdekében – felépítheted az egyedi, vonzó márkádat.