Brandexcellence Akadémia

Ismerd meg a legújabb szakmai trendeket és frissítsd fel a tudásod a Brandexcellence Akadémia őszi kurzusain!

A Brandexcellence Akadémia célja megoldási térképet nyújtani a legfőbb vállalati kihívások leküzdéséhez, gyakorlati tudást és kézzelfogható, már másnap gyakorlatban hasznosítható eszközöket biztosít a vállalati marketingeseknek, vezetőknek. Ehhez workshopokat, szakmai műhelymunkát, konferenciát és brands klub néven üzleti reggeli sorozatot biztosítunk. A hazai gyakorlatok bemutatása mellett elkötelezettek vagyunk az új trendek és módszerek bemutatásában, mivel valljuk, hogy a gyorsan változó technológia és fogyasztói szokások megismerése, proaktív attitűd a hazai vállalatok sikeres működésének és versenyképességének alapja. Az eseményekről, képzésekről a brandbook.hu oldalon olvasható részletes, friss tájékoztató.

Képzéseink

Nincsenek következő események.

SonicData képzések

EseményDátumHelyszín

Customer analytics – amit a vevőimról tudni kell

május 1 @ 08:00 - május 31 @ 17:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A kurzus során áttekintjük, hogy milyen metrikákat alkalmazhatunk a vevői viselkedés megértésben, illetve, hogy hogyan és honnan szerezhetünk ehhez adatokat. Továbbá megvizsgáljuk, hogy miként lehet mérni a vevő elégedettséget vagy éppen, hogy egy adott vevő mekkora értéket jelent a számunkra és kik a legfontosabb vevőink.

Ügyfélkockázatok, churn analízis

június 1 @ 08:00 - június 30 @ 17:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A workshop során a résztvevők megismerhetik a kockázat modellezésre szolgáló eszközöket, a kockázat típusokat és modelleket, valamint gyakorlati példákon keresztül a Churn/ Hazard rate becslést is elsajátíthatják.

Haladó Excel üzleti felhasználóknak

június 1 @ 08:00 - június 30 @ 17:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A kurzus során konkrét példákon keresztül mutatjuk be azokat az üzleti elemzést támogató haladó függvényeket, adatkezelési és riport készítési eljárásokat, amelyekkel nagyobb volumenű adatból is akár percek alatt nyerhetünk ki hasznos konklúziókat.

Adatvezérelt üzleti döntések

június 7 @ 13:30 - június 28 @ 18:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A gyakorlatorientált órák elsősorban marketing és értékesítés szakemberek, üzleti elemzők vagy pénzügyi szakemberek számára nyújt új ismereteket az adatok elemzésében, prediktív alapok R Studio + EXCEL eszközök megismerésében. 

Sales forecasting – értékesítés tervezés

szeptember 1 @ 08:00 - szeptember 30 @ 17:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
A kurzus célja, hogy bemutassuk azokat a legfontosabb adatvezérelt bevétel előrejelzési módszereket, amelyek üzleti szituációtól és a rendelkezésre álló adatoktól függően érdemes alkalmazni.

Marketing budgeting

október 1 @ 08:00 - október 31 @ 17:00BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
Az képzés során a marketing budget tervezést helyezzük a fókuszba. Áttekintjük a marketing budget típusait, részeit, majd a gyakorlatban is alkalmazott tervezési lépéseket tesztelünk. Mindezek túl pedig a hatékonyság mérésére szolgáló eszközöket is megismerhetik a résztvevők.