InterjúMarketing

Videotrening.hu – Ahol nem versenyezni, hanem győzni tanulhatsz meg!

Az üzleti kommunikációnk kétharmadában történeteket mesélünk, így a megfelelő prezentációs technikák elsajátítása ma már mindenki számára elengedhetetlenek – nyilatkozta korábban Dr. Serényi János a Brandexcellence Akadémia előadója, aki egy új platformot létrehozva, üzletfejlesztést szolgáló videokurzusokkal segíti az üzleti életben érvényesülni kívánó személyeket.

Hogyan született meg a Videotrening.hu ötlete?

Dr. Serényi János: New Yorkban tartottam néhány évvel ezelőtt egy előadást trénereknek, coachoknak, ahol az alábbi megállapítás hangzott el: „Elképesztő, hogy a hagyományos tréningek résztvevői
a kurzusok befejezését követően elfelejtik a tanultak kb. 70%-át.” Ekkor határoztam el, hogy a vezetők, a marketingesek, az értékesítők számára elkészítek egy olyan videós kurzussorozatot, amely az elsajátított tudást frissen tartja, élvezetes, maximálisan gyakorlatias. Fontosnak tartottam, hogy rengeteg velem megtörtént tanulságos sztorival tegyem könnyen értelmezhetővé a mondandót. A McCann Erickson Budapest ügyvezetőjeként eltöltött 20 év alatt nem kevés ilyen történetnek voltam – sikeres, vagy éppen sikertelen főszereplője, vagy csupán megfigyelője.

Mi számít manapság jó storynak?

Dr. Serényi János: Csakis az a jó sztori, amely a beszélgető partnerem – legyen az akár az ügyfelem, a kollégám vagy a beosztottam – számára releváns értékeket mutat be. Ilyenek lehetnek például az általam megoldott jelentős problémák bemutatása, az ügyfelem elégedettségét jelző történetek, a „Mi mások vagyunk, mint a versenytársak” üzenetű sztorik vagy épp a kollégáink rendkívüli teljesítményéről beszámoló történetek. Az üzleti kommunikáció során azok a leghatékonyabb sztorik, amelyek egyszerre mutatják be az elbeszélő, valamint a vállalatának bizonyos értékeit.
A legjobb történet is csak akkor képes megfelelő értékeket bemutatni, ha azt jól mondjuk el. Nagyon fontos az érdekes kezdés, a figyelem fenntartása, a jó érthetőség. Kell a hitelesség, a csattanós befejezés, valamint a partner személyét, érdeklődési körét figyelembe vevő témaválasztás.

Hogyan néz ki a gyakorlatban a Videotreing.hu?

Dr. Serényi János: A 60-80 perces videók sok feladatot tartalmaznak. Így egy-egy videotréning kurzus kb. 4 -5 óra alatt teljesíthető. A résztvevők elküldhetik nekem a megoldásaikat, amiket én kiértékelek, majd visszajelzést adok. Számomra óriási örömöt jelent, hogy az elmúlt három évtizedben sokakat segíthettem a szakmai sikerek elérésében. Ezt most a videotrening.hu segítségével szeretném folytatni.

Milyen képzésekre lehet számítani?

Dr. Serényi János: Bizonyos témák megismerésére és elsajátítására szintén minden munkatársnak szüksége van. Ilyen például az ügyfélélménnyel vagy a kapcsolatépítéssel foglalkozó kurzus. E kör hamarosan bővül olyan tudásanyagokkal, mint például az elkötelezettség növelése, az asszertív vezetői magatartás stb.
Egyes kurzusok speciális vezetői szintek számára fontosak. Példaként említhetjük a kommunikációhoz, vagy éppen az értékesítéshez kapcsolódó tematikákat.

Az új szerzők bevonásával folyamatosan bővülő program kínálatunkban az alábbi képzések már elérhetőek:

 

Próbáld ki kedvezményesen a Videotréning.hu képzéseit!

Most két opció közül választhatsz:

  •  Az általad választott kurzuson 50 % kedvezménnyel vehetsz részt.
    Kuponkód: SUPERBRANDS50 
  •  Az általad választott kurzuson 25 % kedvezménnyel vehetsz részt, valamint Tied egy 30 perces konzultáció is.
    Kuponkód: SUPERBRANDS25

Mit kell ehhez tenned?
Válaszd ki azt a kurzust, amelyiken részt szeretnél venni. Kattints az „Érdekel a kurzus” gombra, majd a „Beiratkozásnál” váltsd be a számodra megfelelő kuponkódot!

A Videotréning.hu képzéseivel kapcsolatos tovább információk az alábbi oldal érhetőek el: https://videotrening.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük