Szakmai Partnerek

 

Cserta Szandra

Cserta Szandra 2017 óta vállalkozó. A TikTokon 2020 óta van fenn, és 2021-től kezdve foglalkozik aktívan kisvállalkozókkal, hogy a Tiktokon el tudjanak indulni és növekedni tudjanak. Workshopokat már bő egy éve tart, tanácsadás és mentoráció által segíti főleg a kisvállalkozókat és TikTok tartalomgyártásban, TikTok stratégia kialakításában és a tartalomgyártó csapat menedzselésében segíti a közép vállalkozásokat. Imád tartalmat gyártani, csapatban dolgozni és segíteni minél több klassz vállalkozásnak, hogy sikereket érjenek el a TikTokon. Számos projektet indított már el, ahonnan ismerős lehet: Kívül Belül Boldogság (tárolás, rendszerezés), #nemluxustaska (adománygyűjtő mozgalom), és most a Vállalkozásfejlesztés projekttel Tiktokon. Ha szeretnétek megnézni milyen tartalmakat tölt fel “magának”: @kivulbelulboldogsag és @vallalkozasfejlesztes (ahol jelenleg fut egy kezdő Tiktok tippes sorozat)

Workshop: TikTok workshop kezdőknek

Demeter Annamária

15 éve foglalkozik digitális termékek tervezésével és fejlesztésével. Kilenc éves tapasztalattal rendelkezik az e-kereskedelem terén. Elkötelezett az innovatív megoldások létrehozása iránt, melyek a felhasználói igényeket szem előtt tartva támogatják a vállalatok üzleti céljait.

Workshop: User experience – tudatosan fejlesszük a vásárlói élményt

György Gábor

György Gábor Netvestor cégcsoport, illetve annak tagjaként működő Blackburn Consulting egyik alapító tulajdonosa. Közgazdász-informatikusként a szakterülete elsősorban a vállalatértékelés, vállalati teljesítménymérés, adatvezérelt üzleti döntések és ezekhez kapcsolódó informatikai megoldások. Az utóbbi években a marketing és pénzügyek metszetében levő témákkal is foglalkozik, mint a például a márkaértékelés vagy marketing hatékonyságának mérése.

Workshop: Bevételtervezés a gyakorlatban

HiData

A HiData egy digitális marketing ügynökség, amely nemzetközi tapasztalattal rendelkező fiatal szakemberekből áll. Adatvezérelt, személyre szabott tanácsaik és profi kivitelezésük által tudatosabb üzleti döntéseket hozhatsz és biztos kezekben tudhatod a céged online jelenlétét. Fő szakterületeik a keresőoptimalizálás, hirdetéskezelés és webanalitika.

Kanicsár Ádám András

Több mint 8 éve dolgozik a közösségi média marketing szakmában. Ez idő alatt volt szövegíró, account manager, jelenleg pedig a Positive Adamsky ügynökségnél két éve tölti be a head of social poziciót, ahol több mint 50 ügyfél social media kommunikációját felügyeli. Az elmúlt években olyan márkákkal dolgozott, mint a Coca-Cola, IKEA, Lidl, Vodafone, Béres, Mogyi vagy a Magyar Nemzeti Múzeum. A social media marketingben a legnagyobb hangsúlyt a kreatív, tartalmi és hirdetési stratégiák összehangolására fekteti, illetve arra, hogy egy-egy brand minél szélesebb eszköztárral éljen – a fő közösségi média platformok maximális kihasználása mellett különösen fontosnak tartja, hogy olyan digitális eszközöket is használjunk, mint podcastek, digitális kiadványok és aktiváción alapuló microsite-ok.

Workshop: Social Sonar – stratégiától a megvalósításig

Káli György

Káli György 10+ éve foglalkozik kommunikációval és 6+ éve vezet design thinking, service design projekteket. Emellett a Service Design Day főszervezője és az ExperienceCon nemzetközi ügyfélélmény konferencia társszervezője. A közelmúltban Humanize néven indított CX-UX ügynökséget: csapatával segít termék és szolgáltatás fejlesztésben, és a vállalatok digitális vásárlási élményének újragondolásában.

Workshop: User experience – tudatosan fejlesszük a vásárlói élményt

Kele Fodor Ákos

Író, költő, drámaíró, filozófiatanár, a Tea Kiadó főszerkesztője. Saját fejlesztésű workshopját 2017 óta vezeti középiskolákban és egyetemeken.

Workshop: Kreatív üzleti írás kicsit másképp

Kéri Gábor 

2004-ben került a digitális marketing és média világába, több évet médiaértékesítési oldalon töltött, valamint kreatív ügynökségek digitális marketing vezetőjeként is dolgozott. 2012 óta foglalkozik napi szinten közösségi média marketinggel, 5 éven keresztül a Facebook magyarországi prémium értékesítési partnerénél dolgozott értékesítési igazgató pozícióban. Jelenlegi munkakörében a Positive Adamsky digitális és közösségi média marketing üzletágát vezeti egy közel 30 fős csapat élén. Erőssége a stratégiai szemléletmód, a digitális ökoszisztéma tervezés és a közösségi média felületekre történő platformspecifikus kommunikációtervezés.

Workshop: Social Sonar – stratégiától a megvalósításig

Kisantal Gyula

Néhány éve a DeepInsight-nál kreatív stratéga vezetője. Szövegírást és beszédírást tanít marketingeseknek, PR-osoknak, szépíróknak és politikai kommunikációs tanácsadóknak a Metropolitan Egyetemen. Volt már segédmunkás, ablakszigetelő, segédelektrikus, pedagógus, „néger”, irodalmi újság olvasó szerkesztője, könyvkiadó szerkesztője, irodalmi alapítvány kurátora, tévében és rádióban szerkesztő, külsős szövegíró számos ügynökségnél, szövegíró a STAWICKI-Budapest-nél, vezető szövegíró a Scholz & Friends-nél, stratégiai tervező és kreative supervisor a Leo Burnett-nél és vagy 20 évig kreatívigazgató a Darcy-nál.

Workshop: Kreatív üzleti írás

Molnár Dániel 

15 éve foglalkozik médiatartalmak készítésével, operatőr, vágó, műsor- és filmkészítő. Céges videóanyagok gyártásában is közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik, így több márka épülését is segítette már audiovizális tartalmakkal.

Workshop: Bevezetés az audiovizuális tartalomgyártás rejtelmeibe

Németh Szilvia

A Kreatív Partnerség Magyarország program vezetője, az OECD CERI „Assessing progression in creative and critical thinking skills” nemzetközi projekt magyarországi koordinátora. Pedagógia tanári és szociológus végzettségű, 2003 óta foglalkozik oktatáskutatással. Vezet empirikus és kvalitatív kutatásokat, részt vesz projektek értékelésében, valamint számos nemzetközi együttműködésben is.

Workshop: Kreatív megoldások

Papp Gábor 

Online marketing és SEO szakember, a The Pitch alapítója. Szakterülete a keresőoptimalizálás és az üzleti modellek. Ügyfelei között van több hazai és külföldi multinacionális vállalat, technológiai cégek, de dolgozik együtt New York Times Bestseller íróval is.

Workshop: Keresőoptimalizálás és digitális márkaépítés

Purkald Krisztina 

Közgazdász, HR-szakértő és coach, a HRKOPO Csoport alapítója. 10 évnyi HR-tapasztalattal alapította meg tanácsadói csoportját, azóta azon dolgozik nap, mint nap, hogy a vállalkozásokat, illetve az embereket fejlessze, képezze és segítse a szervezeti működést, a HR, a PR, illetve az önismeret területein. Kiemelten foglalkozik szervezetfejlesztéssel, munkaerő-toborzással, munkatársak beillesztési programjával, tehetséggondozással, munkáltatói brandépítéssel, személyek és csoportok coach jellegű fejlesztésével, valamint a HRKOPO Online Akadémián a HR szakma gyakorlatias oktatásával.

Szabó Edit

Több mint tíz éve dolgozik ügynökségi oldaltól kezdve bankszektoron keresztül a technológia és az ügyfélélmény kutatás területén működő cégek digitális marketing vezetőjeként. Menedzselte a digitális transzformációt a Citibankban, kialakította az OTP Bank digitális marketing stratégiáját és a Microsoft magyarországi online jelenlétét erősítette. A Bare International piackutató cégnél 2 évig volt az európai marketing vezető, ahol 52 országért felelt. Jelenleg saját vállalkozásában dolgozik és szabadúszó digitális marketing tanácsadóként és trénerként tevékenykedik több cégnél. Nyolc éve oktat a Metropolitan Digitális MBA képzésén, tréningeket tart és rendszeres előadója a szakma legnagyobb konferenciáinak. 2018-ban felkerült a Forbes 30 sikeres fiatal 30 alatt, illetve a Customer Experience Network 30/ 30 listájára is.

Workshop: Lifecycle marketing – azaz e-mail marketing fogások a gyakorlatban

Dr. Totth Gedeon

Dr. Totth Gedeon a Budapesti Gazdasági Egyetem marketing tanszékének szaktanácsadója és címeres főiskolai tanár, de már több hazai és külföldi egyetemen is oktatott marketinget. Témavezetőként vesz részt a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Gazdaság- és Regionális Tudományi Doktori Iskola munkájában. Több szakmai szervezetben rendelkezik tisztségekkel: tagja a Hamisítás Elleni Nemzeti Testületnek, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, az Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozat vezetője, emellett a MagyarBrands Szakmai bizottságának tagja, valamint a Business Superbrands Szakmai bizottságának frissen megválasztott elnöke.

Workshop: Imázsvizsgálatok, mint a márkastratégia alapja

Dr. Újszászi Bogár László

Dr. Újszászi Bogár László (Ph.D), a Corvinus Egyetemen tanít meggyőzéstechnikát és ebből doktorált az ELTE-n. A doktorijában kidolgozott meggyőzéstechnikai modelljét 2019- től tanítják a Dubai University-n. Számos nagyvállalat rendszeresen meghívott szakértője (IBM, Lindab, Dupont Pioneer, Dow Dupont, Caterpillar, Alvogen, Opten, Konica Minolta stb.). Az ingatlanszektorban kizárólagos együttműködése van az Otthon Centrummal. Havonta olvasható a Forbesban megjelent cikkei, rendszeresen felkért szakértője az M1 gazdasági műsorának. A Magyar Rádió retorikai kerekasztal beszélgetésének állandó vendége.

Workshop: B2B Sales workshop – A meggyőzés üzleti gyakorlata