EgyébMárkaépítés

Újabb témák és sztárelőadók a BrandFestivalon – Green web, crypto, mentális egészség és egy kis showbusiness

Infláció, növekvő energiaárak, nyersanyaghiány, háborúk és még sorolhatnánk. A folyamatos válságjelenségek, azaz a polikrízis korszakában eddig nem tapasztalt mértékű nyomás helyezedik a vállalatvezetőkre. Az egyre fokozódó instabilitásban azonban egy dolog biztos: a jó vezető nyomás alatt képes a legjobban teljesíteni, biztosítva nemcsak a piaci stabilitást, hanem az egyre növekvő prosperálást is.

Éppen ezért a 2023-as BrandFestival minden idők egyik legjobb előadói felhozatalának segítségével járja körbe a legaktuálisabb válságjelenségeket, illetve marketing- és menedzsmenttrendeket, hogy a napjaink zavaros valóságában is világosan lássuk döntéseink következményeit.

ÚJABB NEMZETKÖZI ÉS HAZAI SZAKÉRTŐKKEL BŐVÜLT AZ ELŐADÓK NÉVSORA:

Chris Adams: Green Web Foundation, Executive Director
A vállalat azon dolgozik, hogy 2030-ra elérjék, hogy fosszilis mentessé váljon az internet. A világ legnagyobb, zöld energiával működő, nyílt adatkészletét tartják fenn és nyílt forráskódú eszközöket kínálnak a digitális szolgáltatások környezeti hatásainak kezelésére. Emellett támogatják a döntéshozókat, hogy hatékonyan tematizálják a diskurzust, a fenntartható és igazságos internet mellett.

Dobray Sarolta író & Dr. Bánki György pszichiáter
Ugyanúgy ahogy a vállalatok, a dolgozók is egyik „válságból” a másikba esnek. A modern világ tempója, a folyamatos információáradat okoseszközeinkről komolyan igénybe veszik az idegrendszert. Az egészséges ember mindig az adott helyzethez illő érzelmeket él át, így természetes, hogy a krízisek szorongást váltanak ki. A beszélgetésből megtudhatjuk, hogyan érdemes kezelni a növekvő félelmet és, hogy hogyan fejleszthetjük pszichés ellenálló képességünket.

Jákob Zoltán: Jacobs Holding, tulajdonos-vezérigazgató
Építőmérnökként diplomázott, majd egy véletlennek köszönhetően csöppent a szépségiparba. Az általa gyártott és forgalmazott alapanyagok és eszközök a nemzetközi porondon is kiemelkedően helytállnak. Nemcsak az Elite Cosmetix-Crystal Nails csoportot irányítja, hanem ingatlanberuházó tevékenységgel is foglalkozik, cégeit pedig a Jacobs Holding fogja össze. Tisztában van vele, hogy a show-business összetett szó és bár magát nem tartja celebnek, trendformáló erejét a sajtó és a közönség is elismeri.

BRANDFESTIVAL 2023 – STRONGER THAN EVER
2 nap, 100+ előadó, 700 regisztráció, 22 év. Közép-Európa egyik legjelentősebb márka- és vállalati stratégiai csúcstalálkozójára 2023. november 9-10-én, az ETELE CINEMA-ban kerül

További részletek: https://brandfestival.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük