Marketing

Hogyan készülj a nyaralásra MagyarBrands márkákkal?

A hosszú, borongósabb évszakok után végre itt a nyár. Már alig vártuk, hogy kimozdulhassunk és egy pihentető nyaralással megszakíthassuk a megszokott mókuskereket. Egy nyaralás viszont akkor a legjobb, ha gondtalanul telik, így érdemes – akár hosszabb vagy rövidebb utazást tervezünk, – gondosan megszervezni. Az alábbi cikkben a legfontosabb pipálni valókon túl összegyűjtöttünk pár olyan MagyarBrands márkát, amelyek megkönnyíthetik a szervezés lebonyolítását és hozzájárulhatnak az utazás kényelméhez.

Kezdjük a legelején! Vegyük elő a Lizzy Card határidőnaplónkat és tűzzük ki a jól megérdemelt nyaralás dátumát. A Lizzy Card termékei nem csak a tanév során vagy munka közben lehetnek jó társak, a nyári programok szervezésénél is nagy segítséget nyújthatnak!

Ha sikerült leegyeztetni a dátumot és megvan az úticél, akkor ne feledkezzünk meg a biztonságról sem! A KöBE, azaz Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület több mint 25 éve nyújt biztonságot a nyaralás során is.

Ha aktív nyaralást tervezünk, akkor semmiképpen ne hagyjuk otthon az Absolute Live sportitalait, hiszen nyáron sportolás közben különösen oda kell figyelni a hidratálásra és a megfelelő hatóanyag pótlására. Az Absolute Live sportitalai energiamentes és természetes kivonatokkal, megfelelően alkalmazva megkönnyítik a rendszeres testmozgást és hozzájárulnak a (nyári) célok eléréséhez is.

Ha végre eljött az indulás napja, egy jó nassolni valóval tudjuk oldani az utazás okozta stresszt! Erre ajánljuk a Róna Mezőgazdasági Szövetkezet zöldségchipseit, amelyek nem csak finomak, hanem egészségesek is! A szövetkezetnél a zöldségek gondos termelése és feldolgozása közben figyelnek arra, hogy megőrizzék a híres magyar föld és éghajlat adta ízvilágot.

Egy aktív utazáshoz kifejezetten ajánljuk a Naturland jégzseléjét, amely könnyen felszívódva hűsíti és frissíti a megerőltetett végtagot! De ha esetleg csak a vízparton süttetnénk magunkat, akkor is jó választás lehet egy finom hűsítő gyógynövényes Naturland tea. Mindkét esetben hagyományos receptúra szerint készült terméket kapunk.

Ha a hőmérséklet kánikula rekordokat dönt, akkor a naptej után az egyik legfontosabb dolgunk a hidratálás. A Mizse ásványvizei a megfelelő arányú sók, ásványi anyagok és nyomelemek miatt tökéletes választás a mindennapos fogyasztásra az egész család számára.

Ha mindent beszereztük a tökéletes nyaraláshoz, akkor már csak élveznünk kell a megérdemelt pihenést. 😊

A MagyarBrands Program immáron 14 éve díjazza a kiváló magyar márkákat, így biztosak lehetünk abban, hogy a fentebb felsorolt 2022-ben győztes márkák mindegyike tökéletesen megfelelő arra, hogy hűséges társunk legyen a nyári kikapcsolódáson! A teljes díjazotti lista elérhető a MagyarBrands honlapján.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük