HR

Mesés osztálykirándulást kaptak a gyerekek

Örök élményt adott a SPAR és vásárlói három iskolai osztálynak: egy középiskolai, valamint egy általános iskolás alsó és felső tagozatos osztály kapott nem mindennapi lehetőséget, hiszen idén az áruházlánc szponzorálja életük talán legjobb osztálykirándulását.

A SPAR márciusban hirdette meg a Nyerj osztálykirándulást! elnevezésű játékot, amelyben a szülők és a vásárlók segítségét kérték abban, hogy három osztály álmát megvalósíthassák. Az üzletben vásárlók minden 5 ezer forint feletti vásárlásról szóló blokkot feltölthettek egy weboldalra, ahol aztán kiválaszthatták, melyik iskola, melyik osztályát kívánják támogatni céljaik elérésében.

Az üzletlánc vásárlóinak soha nem látott összefogása, és a negyed évszázados SPAR felajánlásának köszönhetően végül megszületett az eredmény, a három osztály közül pedig egy már útnak is indult az álomkirándulásra. A fiatalokat nem más, mint a SPAR háziasszonya és szülinaptündére, Ördög Nóra indította útnak, aki a gyerekekkel együtt örült a lehetőségnek.

A 25. születésnapját ünneplő SPAR és a vásárlók összefogása bebizonyította, hogy együtt bármit el lehet érni.

„Örömmel láttuk, hogy szülők és barátok együtt fogtak össze azért, hogy egy-egy osztálynak segíthessenek egy felejthetetlen kirándulás megszerzésében. Rengeteg vásárlónk vett részt a promócióban, amivel közvetve segítettek abban, hogy a gyerekeknek hatalmas élményben legyen részük” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A püspökladányi Petritelepi Általános Iskola 7.A osztálya már el is indult a mesés kirándulásra – az indulás pillanatait egy videón is megörökítették, amiben megköszönik az óriási összefogást is. Link: https://www.youtube.com/watch?v=yGWjBKsKErU&feature=youtu.be

Az osztálykirándulások mellett 10 alsós, 10 felsős és 10 középiskolai osztály kapott ajándékot a SPAR jóvoltából, ők értékes iskolaszer csomagokkal lettek gazdagabbak.

A Nyerj osztálykirándulást! nyereményjátékra összesen 578 osztály jelentkezett, a szerencsések között a SPAR több mint 3 millió forint értékben osztott ki nyereményeket.

Forrás: Spar.hu
Kép: YouTube / Spar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük