HR

Jótékonysági focitorna a koraszülött babákért

Már délelőtt elkezdődtek a körmérkőzések a Vasas pályáin, összesen 12 vállalati csapat nevezett a jótékonysági focitornára, amelyet második alkalommal rendezett meg a dm. A játékosok jótékony céllal futottak ki a gyepre, hiszen a torna bevétele a Peter Cerny Alapítványhoz került.

A tornán a dm Office, a dm hobbi, a dm raktár csapatai mellett a Henkel Magyarország Kft., az Unilever Magyarország Kft., a CEWE Magyarország Kft., a Procter & Gamble, a Beiersdorf Kft., a Mediline Kft., a L’Oréal Magyarország Kft., az Alveola Kft. és a Sofidel Hungary Kft. csapata mérkőzött meg egymással.

„Örülünk, hogy a dm partnerei ismét nyitottak voltak a kezdeményezésre, s közösen támogathatjuk a Peter Cerny Alapítvány munkáját, hogy minél több koraszülött gyermekhez juthasson el a segítség” – mondta el Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

A rendezvényen a focitorna résztvevői és szurkolói bepillantást nyerhettek az alapítvány munkájába, megnézhették a helyszínen a mentőautót, amely részt vesz a koraszülött gyerekek ellátásában.

Dr. Somogyvári Zsolt, az alapítvány vezetője köszönetet mondott a szervezőknek és a résztvevő csapatoknak, valamint beszámolt a támogatás felhasználásáról is.

„Alapítványunk koraszülött gyermekek mentésében vesz részt, egy mozgó intenzív osztályt telepítünk a születés helyszínére, hogy a babákat el tudjuk látni – ehhez a munkához jelent segítséget számunkra a dm támogatása, amelyet egy új mozgó inkubátor vásárlásához fogunk felhasználni” – mondta el dr. Somogyvári Zsolt.

A focitornán különféle kísérőprogramok közül válogathattak a csapatok szurkolói, ha nem éppen csapatuknak drukkoltak.

A torna döntőjében a L’Oréal és a Henkel játékosai mérkőztek meg egymással, büntetőpárbajjal döntöttek az első helyről: a tornát a L’Oréal csapata nyerte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük