Marketing

A DPD szállítja a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságra szóló belépőjegyeket

Az első jegyeket Európában és világszerte április 2-től kézbesítik. A jegyeket Franciaországból a Chronopost szállítja 5 kontinens 176 országába, ahol LaPoste, a Chronopost vagy a DPD szállítja ki. A jegyek nagyobb részét Európába kézbesítik, egyharmadát franciaországi rajongóknak, a többi részét 5 kontinens 176 országába. Április és május folyamán összesen 2,5 millió jegyet küldenek magánszemélyeknek és cégeknek: nemzeti szövetségeknek, vállalatoknak és a UEFA Euro 2016™ partnereinek.

Egyéni ügyfeleknek szóló világszínvonalú szolgáltatásával a La Poste és leányvállalatai egy több tucat szakértőből álló csapattal közösen hozták létre azt az egyedülálló rendszert, melyen keresztül a belépőjegyeket a lehető legrövidebb időn belül kézbesítik Európában és a világ minden pontjára. Minden címzett egy értesítő emailt kap, mely tartalmazza a csomagszámot. Azokban az országokban, ahol a DPD a szállító, egy második értesítő emailt is küldenek a kézbesítés napját megelőzően. Ezek az intézkedések biztosítják, hogy a jegyvásárlók követhetik megrendelésük kézbesítési útjának minden egyes lépését a La Poste/UEFA által külön erre a célra biztosított online csomagkövető rendszeren keresztül: www.laposte.fr/uefa-euro2016

 

A magyarországi címzettek a második értesítőt nem a kézbesítés előtti napon, hanem a kézbesítés napján kapják meg emailben, illetve SMS-ben, melyben a DPD megadja azt a  1 órás intervallumot, amikor a futár várhatóan megérkezik a címzetthez.

A DPDgroup, DrivingChange™ programján keresztül minden, szállításból eredően fennmaradó kibocsátást ellentételez, ezáltal biztosítja a jegyek szállítása során is a karbonsemlegességet, anélkül, hogy ez ügyfeleinek extra költséget jelentene. Tudjon meg többet a programról a 17 nyelven elérhető weboldalon: dpdgroupdrivingchange.com

A DPD csoport a második legnagyobb nemzetközi szállítási hálózat Európában. Innovatív technológiát a helyi szakismeretekkel ötvözve rugalmas és ügyfélbarát megoldásokat kínál mind a webáruházak, mind azok ügyfelei számára. Az iparágban kiemelkedő, úttörő Predict szolgáltatásával a DPDgroup új normát állít fel a kényelmes szállítási megoldások terén, azáltal, hogy ügyfelei több ráhatással rendelkeznek a kézbesítési folyamat felett.

33 000 tagból álló járműflottával, 46 000 ezer alkalmazottal, Európa-szerte 22 000 csomagpontból álló Pickup csomagpont-hálózattal, összesen napi 3,6 millió csomagot kézbesít, világszerte több mint 230 országban, 4 márkanév alatt (DPD, Chronopost, SEUR és az Interlink Express) képviseli a csoportot.

A DPDgroup csomagszállítási hálózat a GeoPost tulajdona, 2015-ben 5,7 milliárd euró éves forgalmat termelt. A GeoPost holding a Le Groupe La Poste vállalat tulajdona.

Forrás

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük