HRMárkaépítés

Ingyenes wifivel kedveskedik a dm a vásárlóknak

A dm a drogériák piacán egyedülálló szolgáltatásával segíteni szeretné a vásárlóit a tájékozódásban, az információszerzésben, hogy a boltba betérőknek a vásárlás valóban élmény lehessen. A vásárlók egy órán át használhatják az ingyenes vezeték nélküli internetet.

A drogériahálózat hetven üzletében a tavalyi év végétől érhető el az ingyenes internet, az idei évtől pedig a drogéria valamennyi üzletére kiterjesztette a lehetőséget. Így miközben a vásárlók a kosarukat töltögetik, bármikor csatlakozhatnak a világhálóhoz, hogy ügyeiket intézzék, vagy akár a termékekről tájékozódhassanak, de a mobiljukkal a vásárlók akár azonnal belelapozhatnak a dm kiadványaiba is.

A drogéria folyamatosan monitorozza a rendszert annak érdekében, hogy a tényleges felhasználói szokások alapján szükség szerint továbbfejlesszék azt. A dm sokat tesz azért, hogy minél jobban megismerje vásárlóit, azok igényeit, s minél több kapcsolatot ápoljon velük. Az internet és a közösségi média szerves részei a mindennapjainknak, ezért is fontos, hogy a dm kövesse az aktuális trendeket, és azokon a felületeken legyen jelen, ahol a vásárlói is. A drogéria több, mint 170 000 Facebook rajongóval osztja meg nap mint nap a márkával kapcsolatos híreket, újdonságokat, csaknem 12 500 követőt ér el az Instagramon, Youtube csatornájára pedig több, mint 1000 fő iratkozott fel, a drogéria 56 bloggerrel áll kapcsolatban. A dm-nél továbbra is a vásárló áll középpontban, így az offline világban is nagy hangsúlyt kap a vásárlókkal való kapcsolattartás, ebben fontos szerepet kap az active beauty magazin.

A vásárlók szeretnek biztosra menni, a termékekről előzetesen az internetről minél több információt beszerezni, s tudatosan dönteni. A dm üzleteiben több szolgáltatás is a vásárlók kényelmét szolgálja: nagyítóval ellátott bevásárlókocsik, a legtöbb boltban szájápolási center segít kiválasztani a vásárlónak leginkább megfelelő terméket, új értékesítési elemekkel forgalmazza a boltokban az eddig is meglévő gyógyszereket, a vásárlók használhatják a L’Oreal Makeup genius applikációt is.

A minőség, a széles választék, a változatos kedvezmények, a drogéria társadalmi célú kezdeményezései és az active beauty törzsvásárlói program egyre több vásárlót vonzanak az dm üzleteibe, ahol az ár-érték arányban kiemelkedő dm saját márkás termékek is elérhetőek a tudatos vásárlók számára.

 

Forrás

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük