Marketing

Saját magának keres új szállást a trivago

“Szóba került a lehetőség, hogy a kollégákat az alagsorba költöztessük, de az új kampusz építése egy kicsivel jobb ötletnek bizonyult” – nyilatkozta Rolf Schrömgens alapító és vezérigazgató.

Kevesebb mint 1 millió dolláros (körülbelül 287 millió forintos) kezdeti befektetéssel 2015-re a trivago az elmúlt 9 évben fokozatosan 500 millió dollár értékűvé nőtt, piaci bevétele pedig meghaladta a 4 milliárd dollárt. A még mindig évről évre 58%-os növekedést felmutató csapatot nemcsak a szükség viszi a költözésre – ezt ők csupán a kezdetnek tekintik a trivago életének egy új fejezetében.

Az ívelt, hatemeletes, 2,000 fő befogadására képes toronyházat a SOP Architekten tervezte és 26,000 m² nyílt, elérhető területet kínál, megtoldva ezt egy 1,500 m²-es területtel a szomszédos 16 emeletes épületben.

Akárcsak a jelenlegi központban, az új kampuszon is kreatív témák szerint kialakított szobák és étkezők, valamint a trivago által szponzorált színes tevékenységek, mint falmászás, Krav Maga vagy légi jóga gondoskodnak majd a kollégák kényelméről. Az egészségtudatos munkakörülményeket és atmoszférát – organikus gyümölcsökkel, egészséges ebédkínálattal – az új helyen is költségek nélkül élvezheti a csapat, akárcsak az ergonomikus székeket, álló asztalokat, fitnessz-létesítményeket és napi sporttevékenységeket. A csapattagok ezenfelül kihasználhatják a helyi parkokat, a zöld tetőteraszt és a hatalmas étkezőhelyiségeket.

“Célunk az, hogy a világ minden tájáról érkező tehetségeket vonzzunk. 63 nemzetiség dolgozik egy épületben, fontos biztosítani, hogy mindenki kényelmesen érezze magát” – mondta Sydney Burdick, a trivago Globális Vállalati Kommunikációért felelős munkatársa.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük