HR

Fotópályázatból alapítványi támogatás

Az ingatlan tanácsadó cég munkatársai munkájukból adódóan napi szinten járják be Budapest magas épületeit, ahonnan az ott dolgozók akár különleges városi panorámában is gyönyörködhetnek. Az épületek egyedi adottságai kapcsán az Eston új kreatív ötlettel állt elő: nyilvános fotópályázatot hirdetett. A pályázaton számos fotós vett részt – profi és amatőr egyaránt. A legszebb képek nagy méretben a Bank Center irodaházban kerültek kiállításra.

Salamon Adorján, az Eston elnök vezérigazgatója elmondta: „A fotópályázat ötlete egy házon belüli egyeztetés során született meg, és a főbb rendezési elvek kigondolásakor már tudtuk, hogy képesek leszünk sok ember kreativitását megmozgatni. A pályázat és az elkészült alkotásokat bemutató kiállítás egyaránt népszerű volt, még most is számos pozitív visszajelzést kapok. A képek értékesítéséből befolyt összeggel a Szent Márton Gyermekmentő Alapítványt támogattuk – ez utóbbi már több éves hagyomány számunkra.” A cégvezető hozzátette: „Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet a Bank Center irodaház menedzsmentjének, akik az I. EstOn the Top Fotópályázat megvalósításában támogattak minket, biztosították a helyszínt a rendezvény megtartásához, illetve 24 kép megvásárlásával segítettek a Szent Márton Gyermekmentő Alapítvány támogatásában.”

Az ingatlantanácsadó cég által szervezett fotópályázatra 194 pályázótól közel 900 fénykép érkezett. Két kategóriában – általános és irodaház kilátás – hirdettek győzteseket. A zsűri Elekes Márta képét ítélte a legjobbnak, az Év Iroda Panorámája díjat pedig az Uniqua Plaza vitte el.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük