Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kreatív üzleti írás

április 29

Tengerbe vizet? Aztán lézerrel mérjük a szintemelkedést? Már mindent elmondtak mások? Mondjuk el mi is máshogy? Mindenki trendi és aktuális? Legyünk trendibbek és aktuálisabbak? Hogy maradjunk életben az online univerzum végtelen világában?

Ki fog észrevenni minket? Meddig figyelnek ránk? Mit jegyeznek meg belőlünk? Akarnak velünk újra találkozni? Lesz ebből szerelem? Vagy legalább barátság? Csak rajtunk múlik? Pénzt vagy munkát kell befektetnünk? A legnagyobbak, a legerősebbek, a legszebbek vagy a leggyorsabbak fognak győzni?

Röviden: mit is kell tudnia egy szövegírónak, aki az online térben szeretne eredményeket elérni?
Nincs megoldás. De vannak válaszok, utak, szabályok és trükkök. Erről fogunk beszélgetni.

A workshop Brands Klub Tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Előadó:

Kisantal Gyula

Volt már segédmunkás, ablakszigetelő, segédelektrikus, pedagógus, „néger”, irodalmi újság olvasó szerkesztője, könyvkiadó szerkesztője, irodalmi alapítvány kurátora, tévében és rádióban szerkesztő, külsős szövegíró számos ügynökségnél, szövegíró a STAWICKI-Budapest-nél, vezető szövegíró a Scholz & Friends-nél, stratégiai tervező és kreative supervisor a Leo Burnett-nél és vagy 20 évig kreatívigazgató a Darcy-nál.
Néhány éve a DeepInsight-nál kreatív stratéga vezetője. Szövegírást és beszédírást tanít marketingeseknek, PR-osoknak, szépíróknak és politikai kommunikációs tanácsadóknak a Metropolitan Egyetemen.

 

Részletek

Dátum:
április 29

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu