Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

TikTok workshop kezdőknek

január 1 - június 1

„Aki nem lesz fenn TikTokon 2023-ra, azt a porban hagyják a többiek” – hangzott ez el nem is olyan régen a világ legrangosabb marketing konferenciáján.

2022-ben is már számos cég elkezdett szemezgetni a TikTokkal, de csak páran álltak készen az ugráshoz. Miért mondom, hogy ugráshoz? Mert ahhoz, hogy a TikTokon sikereket lehessen elérni, önmagában meg kell érteni a működését, időt, energiát és pénzt kell rászánni. A videózáshoz (mert ez egy videós platform, köszönjük, nem kérünk a szépen megszerkesztett IG képekből) pedig önmagában idő kell.
Na de nem “reklámfilmes” minőség kell a TikTokra, hanem ahogy szoktam mondani: TikTok kompatibilis tartalom. Erről fog szólni a workshop, hogy hogyan lehet TikTok kompatibilis tartalmat létrehozni, akár a marketingesed, akár egy ‘bér tartalomgyártó’, vagy akár Te fogod csinálni. Fontos, hogy megismerd a platform működését és a benne rejlő lehetőségeket (igen ott van a célcsoportod, igen márkaépítés mellett konkrét vásárlókat is tudsz majd szerezni a TikTok által) ahhoz, hogy eldönts mikor és mennyi energiát és büdzsét szánsz rá.

A workshopról konkrétabban:
• TikTok működése – alapok
• Tiktok stratégia, célcsoport, hashtagek
• Milyen egy TikTok kompatibilis tartalom?
• TikTok technika – mire jó milyen gomb
• Konkrét Tiktok videó felvétele, megvágása (gyakorlás), majd utána egy videó posztolása és kiértékelése

Kiknek ajánljuk?
• Cégvezetőknek, akik 1 nap alatt meg szeretnék érteni, hogy hogyan működik a platform, és amikor a marketinges kolléga telefonnal a kezében bejön az ajtón, tudja, hogy miért történik mindez
• Marketingeseknek, akik még nem nagyon vannak TikTokon és szükséges a munkájukhoz
Vállalkozóknak, akik szeretnének elindulni TikTokon és hatékonyan szeretnék 1 nap alatt elsajátítani, hogy mit kell tenni azért, hogy sikereket tudjanak elérni ezen a már nem is annyira új platformon
Bárkinek, aki szeretné megismerni a TikTok működését (aktívan, nem pedig úgy, hogy a “főnök küldött” 😉 )

Csak akkor gyere el, ha: nem bánod, hogyha néha elgurul a gyógyszer, ha nyitott vagy egy picit kattant megközelítésre, és nyitott vagy TikTokozni, mert úgy nem nagyon lehet komoly sikereket elérni a TikTokon ha nem nyelsz egy jó nagyot és mondod, hogy oké, akkor “csapassuk”. Kérlek nézd meg a @vallalkozasfejlesztes oldalt, mielőtt regisztrálsz, mert én Szandra olyan élőben, mint a videókon is. 😉

A workshop Brands Klub Tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Előadó:

CSERTA SZANDRA
Cserta Szandra 2017 óta vállalkozó. A TikTokon 2020 óta van fenn, és 2021-től kezdve foglalkozik aktívan kisvállalkozókkal, hogy a Tiktokon el tudjanak indulni és növekedni tudjanak. Workshopokat már bő egy éve tart, tanácsadás és mentoráció által segíti főleg a kisvállalkozókat és TikTok tartalomgyártásban, TikTok stratégia kialakításában és a tartalomgyártó csapat menedzselésében segíti a közép vállalkozásokat. Imád tartalmat gyártani, csapatban dolgozni és segíteni minél több klassz vállalkozásnak, hogy sikereket érjenek el a TikTokon.
Számos projektet indított már el, ahonnan ismerős lehet: Kívül Belül Boldogság (tárolás, rendszerezés), #nemluxustaska (adománygyűjtő mozgalom), és most a Válallkozásfejlesztés projekttel Tiktokon.
Ha szeretnétek megnézni milyen tartalmakat tölt fel “magának”: @kivulbelulboldogsag és @vallalkozasfejlesztes (ahol jelenleg fut egy kezdő Tiktok tippes sorozat)

Részletek

Kezdés:
január 1
Vége:
június 1

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu