Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kreatív megoldások

június 14 @ 09:00 - 13:00

100.000Ft + ÁFA

• Mitől kreatív egy probléma megoldása? A napi üzletmenet folyamatosan gyártja a feladatokat. Ezekhez gyakran van megoldókulcsunk, de néha valami hiányzik.
• Mennyire vagyunk kreatívak és mennyire kreatív a csapatunk?
• Hogyan fordítsuk az aktuális problémát egy új lehetőségbe?

A kurzus résztvevői megismerkedhetnek azzal, hogyan mérhetik fel egy a Cambridge University kutatói által kifejlesztett módszertan alapján a kreativitás alapelemeire építve maguk és csapatuk kreativitását és hogyan fejlesszék azt élményközpontú vagy akár a komfortzóna mezsgyéjén járó gyakorlatokkal. A workshop vezetője Németh Szilvia, a T-Tudok ügyvezető igazgatója, a Kreatív Partnerség Magyarország program vezetője és az OECD kreativitás-mérési projektje irányító testületének tagja és munkatársa, dr. Szarka Emese tréner.

Előadó:

Németh Szilvia

A Kreatív Partnerség Magyarország program vezetője, az OECD CERI „Assessing progression in creative and critical thinking skills” nemzetközi projekt magyarországi koordinátora. Pedagógia tanári és szociológus végzettségű, 2003 óta foglalkozik oktatáskutatással. Vezet empirikus és kvalitatív kutatásokat, részt vesz projektek értékelésében, valamint számos nemzetközi együttműködésben is.

 

Képzés díja:


100.000 Ft + ÁFA

Megosztom!

Részletek

Dátum:
június 14
Időpont:
09:00 - 13:00
Összeg:
100.000Ft + ÁFA
Esemény kategória:

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu