Innováció

A tetőcserép és a térkő találkozása

Együttműködésre lépett a Terrán és az SW Térkő

A harmonikus otthon elemei egymással, valamint a környezettel is összhangban állnak. Az építőanyagok ugyan elsősorban funkcionális termékek, a látszó részek esztétikai jelentősége igencsak számottevő. A tetőcserép és a térkő alapjaiban határozza meg egy épület hangulatát, a megfelelő párosításokkal a stílus egészen új értelmet nyer. A Terrán és az SW Térkő együttműködésében kinyílik az otthon horizontja.

Az otthonunk maga a teljesség, a harmónia. Fontos része az egységes, valamint egyedi város- és utcaképnek, de a legfontosabb mégis, hogy mi magunk elégedetten tekintsünk rá nap mint nap. A tökéletes összkép akkor áll össze, ha minden mindennel összefügg. Legyen szó új ház építéséről vagy felújításról, a kiválasztott tetőcserepek és a térkövek több évtizeden, sőt, akár egy egész emberöltőn keresztül részesei maradnak az életünknek.

A Terrán és az SW Térkő együttműködésével megszületett a tetőcserép és a térkő tökéletes találkozása, egy olyan kollekció, amelyben a stílus és a színek különleges kombinációja az otthon új horizontját teremti meg.

A piaci trendek alapján egyre erősebb igény mutatkozik arra, hogy az építőanyag-ipari vállalatok a szakterületükön belül széles skálán fedjék le a vásárlók elvárásait, ugyanakkor egyedi, sokszor niche megoldásokat kínáljanak ügyfeleik számára.

A Terrán és az SW Térkő számára mindig is fontos volt a rugalmasság, a legújabb irányzatokra reagáló portfólió kialakítása, amely sem minőségben sem megjelenésben nem köt kompromisszumot. Azért, hogy vevőiket a lehető legmagasabb színvonalon és odafigyeléssel szolgálhassák ki, létrehoztak egy olyan közös termékpalettát, amelynek célja, hogy különleges szín- és stílus-kombinációkkal segítse a legjobb döntés meghozatalát. Emellett exkluzív ajánlattal várják azokat, akik Az otthon horizontja kampány keretén belül választanak tetőcserepet és térkövet maguknak.

“A Terrán piacvezető tetőcserép-gyártóként mindig is az innovátorok közé tartozott, ezért folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel még több dimenziót adhatunk szolgáltatásainknak. Az SW Térkővel való partnerség kialakítása azt a fajta üzletpolitikát erősíti, amelynek középpontjában az értékteremtés áll, hiszen egy ház nemcsak egy lakóteret szimbolizál, hanem az ott élők egységét, otthonát, amire jó ránézni, ahova jó megérkezni. Örömünkre szolgál, hogy hasonlóan elhivatott félre leltünk az SW Térkő személyében” – mondta Tóth Szabolcs, a Terrán regionális marketing igazgatója.

“A két cég attitűdje és a piachoz való hozzáállása számos ponton egybecseng. Küldetésünknek tekintjük, hogy együttműködésünk révén egy életérzést adjunk azoknak, akik számára kiemelten fontos a szakértelem, a minőség és az esztétikum, valamint az odafigyelés. Különös gondossággal és különböző szempontok szerint egy professzionális csapattal karöltve alkottuk meg egyedi tetőcserép- és térkő- párosításainkat, amelyben bárki megtalálhatja a számára legkedvesebbet. A Terrán és a közöttünk lévő üzleti és szakmai összhangnak köszönhetően egyedülálló modellt hívtunk életre” – mondta az SW térkő képviseletében Galló Ferenc, az SW Umwelttechnik Magyarország Kft ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük