Innováció

2023-as újdonságok a DIEGO-nál

A DIEGO az idei évben számos újdonságot vezetett be a kínálatába. A kültéri termékek mellett környezetbarát, vegán tisztítószer almárkát dobott piacra nemrégiben, mely a clean&care márkanevet kapta.

Kültéri újdonságok

A WPC burkolatok a fa szépségét és a modern műanyag ellenállóságát ötvözik. Teraszok, erkélyek tökéletes, időtálló burkolatai lehetnek. A laminált padlókhoz hasonlóan hosszabb szálú, illetve négyzet alakú panelekben kaphatóak. A DIEGO kínálatában megtalálható termékek lakossági célú felhasználásra alkalmasak.

Beltéri és kültéri falfelület is dekorálható a vertikális zöldfalak segítségével, melyek kiválóan alkalmazhatóak falfelületek dekorálására, különböző helyiségek, enteriőrök hangulatosabbá tételére. 1×1 méteres panelekben kaphatóak, könnyen egymás mellé illeszthetőek, összeillesztve egységes, összefüggő felületet alkotnak. Karbantartást vagy öntözést nem igényelnek.

A kíváncsi tekintetektől könnyen elzártabbá tehető az erkély, terasz, vagy épp a kert, belátásgátlók segítségével. Kétféle típusban kapható, lombtekercs és kerítés formájában. Mindkettő kiválóan alkalmazható meglévő felületek hangulatosabbá tételére. A karbantartást nem igénylő belátásgátlók időjárás- és UV-állóak, így egész évben megőrzik örökzöld megjelenésüket.

Beltérben és kültéren is jól mutatnak az örökzöld dekorációs gömbök, melyek akár növénytartóba téve, akár fellógatva hangulatos látványelemei lesznek a térnek. Anyagukból adódóan karbantartást nem igényelnek, így egész évben élvezhető az általuk kialakított természetes hatású zöld környezet.

Clean & care vegán, környezetbarát tisztítószercsalád

A DIEGO termékkínálatában kiemelt szerepet töltenek be a kiegészítő termékek. A padlóburkolatok mellé alátétet, szegélylécet, ragasztót, míg például a szőnyeg mellé csúszásgátlót lehet vásárolni. A termékek gondos ápolása, karbantartása azonban szintén fontos ahhoz, hogy hosszú ideig megőrizhessék szépségüket, tartósságukat.

A DIEGO a megfelelő tisztításhoz és ápoláshoz hozzájárulva alkotta meg környezetbarát, vegán háztartási tisztítószercsaládját, mely a clean&care márkanevet kapta. Az almárka hatféle, – a termékkínálathoz kapcsolódó – tisztítószerrel indult el, a további cél pedig az, hogy a DIEGO minden termékéhez kapható legyen megfelelő tisztító- és ápolószer, így a kínálat hamarosan további termékekkel is bővülni fog.

A termékcsalád tagjai GMO-mentesek, növényi alapanyagú összetevőkből és biológiailag könnyen lebomló alapanyagokból állnak, valamint bőrbarát, allergénmentes illatanyagokat tartalmaznak. Használatuk során kimagasló tisztító hatást érhetünk el, ugyanakkor gyengéden bánnak a különböző felületekkel. Az organikusan termeszthető, megújuló összetevőkből kifolyólag teljes mértékben vegán termékek, továbbá nem tartalmaznak környezetünkre és egészségünkre káros anyagokat. Fontos tulajdonságuk, hogy hipoallergének, így az érzékeny bőrűek számára is ideális eszközként szolgálnak a takarításhoz. Kiváló megoldást jelentenek kisgyermekek vagy háziállatok mellé.

A clean&care termékcsalád elérhető a DIEGO áruházakban, valamint a www.diego.hu webshopban is. Emellett a DIEGO megkezdte a takarítóeszközök árusítását is, így komplett megoldást kínál a takarításhoz, tisztításhoz, karbantartáshoz.

A DIEGO-ról

A DIEGO Kft. 1992-ben alakult magyar tulajdonú vállalatként, mára pedig három országban – Magyarországon, Romániában és Szlovákiában – több mint 150 áruházban várja vásárlóit. Az évek során padlóburkolati hálózatból lakberendezési hálózattá vált, hiszen egyre több termékkel áll vásárlói rendelkezésére, úgymint: laminált és vízálló padló, szőnyeg, padlószőnyeg, műfű, függöny, karnis, tapéta. A DIEGO filozófiája, hogy minden árszegmensben széles termékkínálattal és szakértő eladókkal áll vásárlói rendelkezésére. A márka sikerének titka, hogy a piaci igényekre folyamatosan reagálva alakítja a termékkollekciót, valamint folyamatosan keresi az újdonságokat, a legkorszerűbb termékeket. A bolthálózat sikerének alapja, hogy minden áruház egyforma kínálattal, azonos árakkal és szolgáltatásokkal várja a vevőket, színvonalas kiszolgálás mellett.

A hazai márkákat elismerő MagyarBrands Program 2022-ben 11. alkalommal ismerte el a hazai piacon több mint 30 éve működő DIEGO márkát kiváló fogyasztói kategóriában.

 

nyitókép: DIEGO – zöldfal 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük