HR

Munkahelyként kapott dupla elismerést a Thermo Fisher Scientific budapesti irodája

Különdíjjal ismerte el a Magyar PR Szövetség Employer Branding Award június 30-i díjátadóján a Thermo Fisher Scientific GBS-t (Global Business Services) 2020-as munkáltatói márkastratégiájáért. – jelentette be a cég. Egy hónapon belül ez már a második elismerés a vállalat számára, amit kiemelkedő munkáltatóként kapott.

Hatodik alkalommal adtak át Employer Branding Award elismeréseket a Magyar Public Relations Szövetség rendezésében. A verseny keretében bemutatkoztak az év kiemelkedő munkáltatói márkái, akik közül a legkiválóbbak a június 30-án megrendezett díjátadón szakmai elismerésben részesültek. A Thermo Fisher Scientific GBS a közepes vállalatok Employer Branding Éves Stratégiájának különdíját vehette át, kiemelten vonzó és felelős munkáltatóként.

A 400 fős budapesti szolgáltató központ HR igazgatója, Jakus Tamás kiemelte:
“Külön öröm számunkra, hogy ennyire erős mezőnyben sikerült elismerést szereznünk. Hatalmas a verseny a legjobb szakemberekért, emiatt a Thermo Fisher Scientific budapesti irodája számára stratégiai szintű prioritás, hogy valóban jó munkahely legyen.”. A díjátadón a szakember hangsúlyozta: “Azért köszönöm meg tényleg minden kollégámnak a támogatást, mert napi szinten mindannyiunk közös felelőssége, hogy milyen közösséget hozunk létre. A Thermo Fisher Scientific elsősorban az itt dolgozó szakemberek miatt kiemelkedően jó munkahely.”

Nem sokkal korábban a Hungarian Service & Outsourcing Association (HOA) Q1 Employer Branding díját is elnyerte a vállalat, amit Koczor Miklós Site Lead személyesen vett át. – „Megtiszteltetés számunkra, hogy a HOA ilyen nagyra értékelte a budapesti csapat munkahelyfejlesztésért tett erőfeszítéseit. A szakmai elismerés mellett ugyanilyen fontosak számunkra a kollégáinktól kapott visszajelzések. Az ő lelkes részvételük az Egyetemi Programunkban, a vállalati közösségépítésben vagy éppen az olyan közösségi média aktivitásainkban, mint a nemrégiben indult “Career Stories Behind The Science” podcastunkban elengedhetetlen a sikerhez. Ezúton is szeretném ezt megköszönni, a díj mindannyiunknak szól.” – olvasható a vállalat Facebook karrieroldalán.

Koczor Miklós

A Thermo Fisher Scientific budapesti irodája a tavalyi évben 80 fővel bővült az IT részleg kialakítása során, ahol a legújabb Cloud technológiák és AI (mesterséges intelligencia) állnak az informatikusok rendelkezésére. A vállalat jelenleg is több mint 100, idegen nyelveket beszélő kollégát keres számos pozícióba, ezért a cég életében kiemelt fontossággal bír a munkavállalók bevonzása és elkötelezése. A stratégia központi elemét képezi, hogy valódi kollégák történetein keresztül mutassák be, ki hogyan éli meg a mindennapokat. Éppen ezért a csapat mindent megtesz, hogy a vállalat küldetését a kollégák ne csak ismerjék, hanem azzal azonosulni is tudjanak. – „A 2020-as évben mutatkozott meg igazán, hogy hogyan tesszük egészségesebbé, tisztábbá és biztonságosabbá a világot. Jó érzés egy ilyen küldetés részese lenni.” – nyilatkozta egy Customer Care részlegen dolgozó kolléga, aki csapatával a COVID-19 elleni küzdelem frontvonalában állt. Ügyfélszolgálati kapcsolattartóként munkájával hozzájárul a betegségek elleni küzdelemhez, vagy éppen a tisztább, jobb vízminőséghez. Munkája értékének kifejezésére lehetősége nyílt a díjazott munkáltatói márkaépítési stratégia keretében.

A Thermo Fisher Scientific Inc. globálisan vezető vállalat a tudományos szolgáltatások területén, bevétele eléri az évi 30 milliárd dollárt. Küldetése, hogy támogassa ügyfeleit a világ egészségesebbé, tisztábbá és biztonságosabbá tételében. Kutatásokban, komplex analitikai problémák megoldásában és a páciens diagnosztika ill. terápia fejlesztésében támogatja ügyfeleit. Továbbá laboratóriumi termelékenység növelésében biztosít szakmai segítséget. Több mint 80.000 kollégából álló globális csapata az legújabb technológiák, a vásárlási kényelem és a gyógyszerészeti szolgáltatások értékes kombinációját nyújtja olyan vezető márkákon keresztül, mint a Thermo Scientific, az Applied Biosystems, az Invitrogen, a Fisher Scientific, a Unity Lab Services és a Patheon.

További információ: www.thermofisher.com.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük