Marketing

Üzleti kilátások –2020: Mire számíthatunk a második hullámban?

A BKIK és a PP Konferenciaközpont Üzleti kilátások – 2020 című konferenciájára, melyen a Superbrands Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Üzleti kilátások –2020
Mire számíthatunk a második hullámban?

Időpont: 2020. november 5. csütörtök. 9.30–16.00
Helyszín: Országos élő videókonferencia. (7 napig visszanézhető!)

Miről szólunk?
A gazdaság ősszel nem úgy indult be, ahogyan szerettük volna. A vírus tombol. A tavaszi gazdaságmentő intézkedések kegyelmi időszaka viszont lezárult. Elmúlt a haladékok, ellenőrzési lazítások ideje. Újra teljes fordulatszámon működnek az államigazgatósági szervek, bíróságok Nincs már általánosan igénybe vehető új bérmentési támogatás, sem adóelengedés. A beruházásokat, fejlesztéseket és új munkahelyteremtést támogató olcsó hitelekből viszont bőséges választási lehetősége van a tőkeerős, hitelképes cégeknek. Komplett ágazatok dőlnek be a szemünk láttára. A fizetésképtelenség erősödése kézzel fogható. A kkv-k többségét ma nem a növekedés foglalkoztatja, hanem a pénzügyi túlélés.
Mi vár a cégedre? Milyen kilátások vannak a piacaidon? Hová tart a nemzetközi és a hazai gazdaság? Mely ágazatoknak, tevékenységeknek áll a zászló a következő hónapokban, s melyeknek semmi sem jut? Melyik közé tartozol? A videókonferenciánkon beszéljünk egymással, mi vár ránk. Tekintsük át együtt az ágazati, tevékenységi trendekből, a kormányzati intézkedésekből kiindulva a konkrét üzleti kilátásokat és az előre meneküléshez használható megoldásokat, tennivalókat.

Kiknek szólunk?
Várjuk a szakértőket, a kkv-döntéshozókat, hogy együtt fogalmazzuk meg a közös problémákat és megoldást találjunk a nehéz és nagy volumenű gazdasági nehézségekre.

Figyelem! Az előadókkal személyes konzultációs lehetőség a konferencia Facebook zárt csoportjában. A videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető!

A konferencia részletes programja és regisztráció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük