Brandbook Magazin 2019

Tudatos jövőtervezés kényelmesen

Az öngondoskodás, a tudatos jövőépítés ma már mindenki számára egyenlően fontos. Számtalan megoldással találkozhatunk ezen a területen kezdve a lakástakaréktól egészen a nyugdíjmegtakarításokig. Azonban a megfelelő intézet kiválasztása előtt egyéb szempontokat is érdemes megvizsgálnunk. Ilyenek lehetnek például a kényelmi szolgáltatások. Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár segítségével összeszedtük azokat az intézmény által nyújtott megoldásokat, amelyekkel egyszerűbbé és komfortosabbá tehetjük a biztos jövőhöz vezető utunk megtervezését.

Központban a fogyasztó

Az Aranykor Önkéntes nyugdíjpénztárnál a mindennapokat szinte minden szinten átszövi az a filozófia, ami az alapítói gondolatokból eredeztethető, „segítsenek öngondoskodóvá válni” azzal, hogy az ügyfeleknek kedvező terméket kínálnak és olyan minőséget biztosítsanak, amely a megtakarítási hajlandóságot képes évtizedeken át fenntartani, sőt erősíteni. Az Aranykornál a nap 24 órájában az év minden napján a nyugdíjpénztár a „fő tevékenység”, nem vonja el a figyelmet más termék bevezetése vagy más termék fejlesztésével kapcsolatos projekt. Mindenki folyamatosan azon dolgozik, azért tesz, hogy a pénztártagok egyre jobb minőséget kaphassanak, biztonságos, professzionális és ár/érték arányban a legkedvezőbb szolgáltatást nyújthassák. Az Aranykor munkatársainak, vezetőinek meggyőződése, hogy az önkéntes nyugdíjpénztár az egyik legjobb dolog, amit magunkért és másokért tehetünk.

Empátia az ügyfélkapcsolatokban

A pénztárakban a pénztártag a tulajdonos, az Aranykorban ezt komolyan veszik, és minden munkatárs ennek tudatában fogadja a tagok megkeresését és ennek tudatában válaszolja meg a feltett kérdést, illetve nyújt segítséget. Ügyfélkapcsolatban szintén alapvetés az Aranykornál, hogy minden kolléga olyan választ nyújtson, amellyel ők maguk is elégedettek lennének egy szolgáltatótól, amikor hozzájuk fordulnak. Ez az elvárás mind a hangnemet, mind a türelmet, mind a gyorsaságot, mind a szakértelmet és közérthetőséget magában foglalja. Az Aranykornál minden észrevételt úgy fogadnak, hogy abból, ha csak lehet, folyamatoptimalizálást indítanak útjára annak érdekében, hogy még jobb és jobb legyen, amit nyújtanak. Élvezik a fejlesztést, a kreativitás adta véget nem érő lehetőségeket a fejlődésre. Az ügyfélkezelés fontosságát mutatja, hogy az ügyfélkapcsolati terület vezetését maga az ügyvezető látja el és a vezető testületek is kiemelten kezelik.

Innováció közösen

Az Aranykor folyamatosan inspirálja kollégáit ötletek és fejlesztési javaslatok megfogalmazására. Ennek hatására a munkatársak nyitott szemmel járnak, és a fejlesztésekhez igyekszenek minden területről becsatornázni olyan ötleteket, amelyeket az ügyfeleikkel folytatott párbeszédek alapján látnak előremutatónak. A megvalósításra kiválasztott újításokat mindig igényfelmérésekkel alapozzák meg, hogy azokat valósítsák meg előbb, amelyekre nagyobb szükség van. Az egyik legújabb fejlesztésük az online is igénybe vehető portfóliómegosztás, amelynek köszönhetően az Aranykor-pénztártagok egyszerre 2 különböző befektetési stratégia szerinti portfóliót is választhatnak, és tetszőleges arányban oszthatják meg e kettőben a megtakarításukat. Ezzel minden eddiginél személyre szabhatóbb, egyéni igényekhez igazíthatóbb az Aranykor által kínált befektetés.

Folyamatos kommunikáció

Feladatuknak, küldetésüknek érzik a pénzügyi edukációt, azt, hogy mind meglévő ügyfeleiket, mind a még nyugdíjcélú megtakarítást nem indítókhoz eljuttassanak olyan fontos üzeneteket, információkat, amelyek alapján jobb döntéseket lehet meghozni, illetve csökkenthető a kiszolgáltatottság azáltal is, hogy az öngondoskodás nyugdíj-előtakarékosság folytatásával beépül, mindennapi aktív gyakorlattá válik. Álmuk, hogy az öngondoskodás egyszer trendi legyen, és hogy az Aranykor szeretett márka lehessen.

Jövőtervezés kortól függetlenül

Fontos tanult folyamatnak tartják az öngondoskodást, erre építik a „tag hoz tagot” akciót, amivel arra ösztönzik megtakarítóikat, hogy családon belül osszák meg tudásukat, szocializálják nyugdíj-megtakarításra például gyermekeiket, házastársukat és testvéreiket is. Nagy öröm az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár számára, amikor azt látják, hogy a javaslataik alapján például egyre többen indexálják évről évre megtakarításukat vagy áttérnek e-küldeményre, online intézik adatmódosításaikat, hiszen ezekkel a megoldásokkal, hatékonyabbá, gyorsabbá, kényelmesebbé és szerethetőbbé is tehetik az öngondoskodást.

Az oldal támogatója:

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük