Brandbook Magazin 2019

Támogasd a szervezeted kompromisszumok nélkül

Évről évre nő a cukorbetegek és az inzulinrezisztenciával élők száma, valamint az elhízás is egyre több embert érint Magyarországon. Ennek hatására megnövekedett a fogyasztói elvárás a cukormentes készítmények iránt, az üzletek polcain egyre több olyan termékkel találkozhatunk, amelyek hozzáadott cukrot nem tartalmaznak vagy épp cukormentesek. Azok számára, akik tudatosan odafigyelnek életmódjukra, ma már nem elegendő, hogy csak az étkezéseik során csökkentsék cukorbevitelüket, más termékek esetén is egyre fontosabbá válik ez a kérdés.

Kevesen tudják, de egy megfázás vagy egyéb betegség során a javasolt gyógyszerkészítmény is magas cukortartalommal rendelkezhet. Szerencsére az egészségpiacon is egyre több olyan termékkel találkozhatunk, amelyek fejlesztésénél figyelembe veszik a változó fogyasztói igényeket: a Dr. Theiss márka szinte elsőként lépett a hazai piacra cukor- és alkoholmentes termékeivel.

A Dr. Theiss termékfejlesztő csapata számára mindig is fontos volt, hogy új, innovatív megoldásokat tudjanak kínálni fogyasztóik számára. Az elmúlt években számos olyan terméket vezettek be, amelyek a cukorbetegséggel élők, valamint az egészséges életmódra vágyók igényeinek is megfelelnek.

A Dr.Theiss lándzsás útifű készítményei között találunk olyanokat, amelyek megfelelnek a korábban említett igénynek. A Dr. Theiss Lándzsás útifű Jó éjszakát folyékony étrend-kiegészítő, amely jótékony hatású a torokra (lándzsás útifű) és segít a pihentető alvásban (kamilla, citromfű). A termék alkohol- és cukormentes, így cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. A szintén alkohol- és cukormentes Dr. Theiss Lándzsás útifű Echinacea+C-vitamin folyékony étrend-kiegészítő hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének a megőrzéséhez (lándzsás útifű), az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) és a C-vitamin pedig hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Ezen készítmények fogyasztásakor egy betegség során könnyen oda tudunk figyelni a megfelelő cukorbevitelünkre.

A termékek fejlesztése során viszont az újszerűség mellett Dr. Theiss fontosnak tartja azt is, hogy készítményei természetesek és a gyerekek számára könnyebben elfogadhatók legyenek. Ezért találták ki a nyalóka formájú orvostechnikai eszköznek minősülő készítményeiket, melyek ugyan nem cukormentesek, de torokfájás, köhögés esetén hatékonyan segíthetnek. Ezek a termékek minden korosztály számára fogyaszthatók és azon túl, hogy ízük is nagyon finom, a nyalókaformának köszönhetően még a kialakításuk is szórakoztató lehet. A termék sikerességét bizonyítják az eladási adatok is, melyek szerint a tavalyi évben több mint 50%-kal nőtt a HerbalSept nyalóka forgalma a korábbi évekhez képest.

Így nem is volt kétséges, hogy a palettát bővíteni szeretnék. Ezért már elérhető lett a Dr. Theiss HerbalSept nyalóka köhögésre (orvostechnikai eszköz) izlandizuzmó-, fehérmályvagyökér- és kakukkfűkivonattal készült, enyhíti a köhögést, csökkenti a köhögés gyakoriságát, könnyebbé teszi a nyák felköhögését.

A Dr. Theiss márka folyamatosan új termékek fejlesztésén dolgozik, ezek között találhatunk egyedülálló növényi gyógyszereket, de gyógyszerészeti alapanyagot tartalmazó kozmetikumokat is, amikkel bárki természetes módszerekkel ápolhatja, szépítheti megjelenését.

Az oldal támogatója:

Dr.Theiss

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük