Brandbook Magazin 2018

Luxus kozmetika a Budai vár tövében

A márka neve Ilcsi nénihez kapcsolódik, aki megálmodta és megalkotta saját természetes alapanyagú kozmetikumait. Ilcsi néni ma már egy igazi legendának számít a szakmában, munkája során csakis a természetben és a személyes tapasztalatban hitt.

Ezért a Szépségmanufaktúra kialakítása során elsődleges szempont volt a megfelelő tér megtalálása, ami egyfajta szimbóluma lehet a márka értékeinek és az alapító Ilcsi néni örökségének. Így esett a választás egy több száz éves polgári házra a budai Vár tövében. A Szépségmanufaktúra építészeti megoldásaiban benne rejlenek az Ilcsi alapértékei és filozófiája. Az épület szépségeit kihasználva alakult ki a koncepció: a meglévő nyers szépséget párosították egyszerű fával és világító plexidobozokkal. A tradicionális értékek mellett a modernitás is fontos szerepet kapott a szalonkialakítás során, aminek az egyik különlegessége, hogy a berendezés a termékekhez hasonlóan manufakturális módon készült. Az anyaghasználatnál kizárólag a legmagasabb minőséget választották, hogy egyedi és különleges környezetet varázsoljanak.
Az üzlet a fogyasztói igényeknek megfelelően a személyes kapcsolatot helyezi előtérbe, ezért a magasan képzett szakemberek közvetlen kapcsolatok kialakítására törekszenek a betérő vendégekkel, akiknek így személyre szabott megoldásokat tudnak kínálni. Ezt jól mutatja, hogy az új érdeklődők számára a termékek megvásárlása bőrdiagnosztikához kötött. Mesterkozmetikusok segítségével egy pár perces vizsgálat és kérdőív kitöltése után személyre szabottan meg tudják mondani, hogy mely termékek a legmegfelelőbbek számukra. A márka a digitális fejlődéshez alkalmazkodva elkészítette Beauty applikációját, aminek segítségével nyomon követhető, hogy hogyan változott a bőr állapota az Ilcsi kozmetikumok használatával.
A jelenleg is családi vállalkozásként működő cég márkája a nemzetközi mezőnyben/piacon is kuriózumnak számít a termékeiben lévő rendkívül nagy növényi tartalomnak és magas hatóanyag-koncentrátumnak köszönhetően. Az Ilcsi professzionális natúrkozmetikumok nem kivonatokból, hanem a Hungária Öko-Garancia által minősített, saját használatú bioültetvényen termesztett, valamint vadon gyűjtött növények egészéből vagy részeiből készülnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük