Brandbook Magazin 2017

Sima, makulátlan bőr

A civilizáció fejlődésével, körülbelül onnan számítva, hogy elkezdtünk ruhát hordani, nagyjából meg is szűnt a testszőrzet őrző-védő funkciója. Ennek ellenére kitartóan nő rajtunk, és ez természetes, viszont nem véletlen, hogy már évezredekkel ezelőtt is meg akartak szabadulni tőle őseink. A modern nőnek már nem feltétlenül kell kozmetikushoz bejelentkeznie, ha alaposabb megoldást szeretne. A magyar márkájú X-Epil termékcsalád palettájáról számtalan szőrtelenítési eljárás közül lehet választani, melyekkel profi eredményt érhetünk el otthon is.

Szőrtelenítő krémek
Használata egyszerű, gyors és fájdalommentes. A krémben lévő hatóanyag feloldja a szőrszálakat, melyek a hatóidő lejárta után spatula segítségével könnyen eltávolíthatók.

Gyanta
A gyantázás napjaink egyik legnépszerűbb szőrtelenítési módszere. Népszerűségét egyszerű használhatóságának és tartós eredményének köszönheti.Az X-Epil kínálatából mindenki az igényeinek megfelelően többtípusú gyanta közül is választhat:

Gyantázórendszerek
Otthoni használatra kifejlesztett gyantázószettek, melyek ergonomikus kialakításuknak köszönhetően könnyű és egyszerű gyantázást tesznek lehetővé.

 Használatra kész gyantacsíkok
Az egyik legpraktikusabb eljárás, hiszen a használatra kész hideg gyanta már egy textilcsíkon helyezkedik el, amit két tenyér között kell felmelegíteni, majd a szőrtelenítendő bőrfelületre simítani és egy határozott mozdulattal lerántani. Az X-Epil kínálatában megtalálhatók a különböző testrészekre kifejlesztett, használatra kész gyantacsíkok is: arcra, testre, bikini és hónalj területeire normál és hipoallergén változatokban.

Epilátor
Az epilátor használatával a visszanövő szőr mennyisége idővel csökken, mely a szőrtüsző korlátozott regenerálódási képességével magyarázható.

Borotva
Legegyszerűbb, leggyorsabb eljárás, amely a test bármely részén alkalmazható. Könnyen kivitelezhető, fájdalommentes.

Bármelyik módszert is választjuk, az X-Epil magyar márka garantálja a megbízható minőséget és a tökéletesen sima, bársonyos bőrt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük