Brandbook Magazin 2017

Professzionális konyha gigakivitelben

A szállodai, kávéházi, éttermi szektorban és a közétkeztetésben a többszörös mennyiség miatt még nagyobb szükség van a kifogástalan minőségű, strapabíró berendezésekre, mint egy átlagos háztartásban. Gondoljunk csak a főzőüstökre, amelyekben akár 500 liter ételt is megfőznek naponta. Ilyen mennyiség esetében rendkívül fontos az időtálló és korszerű technológiával megalkotott konyhai eszközök használata.

Ha körbenéznénk egy étterem, nagyüzemi étkezde, óvoda vagy iskola konyhájában, nagy valószínűséggel Gasztrometál márkájú gépekkel, berendezésekkel is találkozunk, hiszen ez a cég a legnagyobb hazai nagykonyhai, vendéglátóipari gép- és berendezésgyártó vállalat az országban. Főzőüstjei szinte minden közétkeztetéssel foglalkozó nagykonyhán megtalálhatók 80-tól 500 literes kapacitásig. Saját fejlesztésű termékeik között megtalálhatók még a széles választéka is. A száz százalékban magyar tulajdonú Gasztrometál Zrt. 66 éves múltra tekint vissza, több mint 200 embert foglalkoztat, és a gyárában évente közel 700 tonna rozsdamentes alapanyagot dolgoznak fel. Burgonyakoptatóikkal, zöldségszeletelőjükkel és az egyetemes konyhagépükkel a hazai zöldség- és gyümölcsfeldolgozó üzemeket is kiszolgálják.

A választékukat sör-, borés egyéb rozsdamentes tartályok teszik teljessé. Saját gyártású termékeik mellett olyan eszközöket is forgalmaznak, amelyek megkönnyítik a konyhai munkát, mint például egy professzionális húsdaráló, krémkeverő- dagasztó-habverő gép vagy egy könnyen tisztítható, élezőfejjel ellátott felvágottszeletelő gép. És bár ritkán főzünk több száz emberre, vannak olyan családi összejövetelek, ahol jól jönne egy nagy teherbírású, háromszintes leszedő- szervírozó kocsi vagy egy professzionális mosogatógép netán, egy 600 literes hűtőszekrény, ami szintén jó szolgálatot tenne ilyen esetben a konyhánkban. Ezek a termékek szintén megtalálhatók a Gasztrometál széles termékpalettáján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük