Brandbook Magazin 2017

A külső és belső szépségért

A mennyei tea
Reggelre kiváló választás az Ener-Bio Matcha Latte mix, ami a kávé sokkal egészségesebb alternatívája. Biogazdálkodásból származó minőségi, finom matcha, ami a zöld tea energiájával kombinál egy finom lattét – ráadásul extra gyorsan.

Pihe-puha bőr
A megfeszített munka és koncentráció a bőrnek sem tesz jót, ezért fontos olyan termékekkel ápolni, amelyek az összetevői minél tisztábbak és energetizálóbbak. A Rival de loop micellás arcszéruma élettel tölti fel a megfáradt bőrt, anélkül hogy elnehezítené, és a mindennapi szépségrutinom részévé vált.

Éltető vitaminok
Az aktívan élők számára elengedhetetlen a kalcium és magnézium, melyek együtt szívódnak fel a legjobban, és a csontok és fogak erősségéért felelnek, a kovaföld pedig a haj és köröm titkos fegyvere az Altapharma kovaföld- és kalciumtablettában. Így az egészségről és a szépségről is gondoskodnak egyszerre.

Ép testben
A különböző ízesítésű fehérjeitalok extra kalóriák nélkül, mégis ínycsiklandóan elégítik ki egy-egy húzósabb edzés után a szervezet fehérjeéhségét: különösen finom például a Well Mix áfonyás-túrós ízesítésű itala. Sajnos néha előfordul, hogy nem figyelünk oda eléggé magunkra,és túlzásba visszük a sportot. Ilyenkor nagyon jó hatásuk van az Altapharma melegítőtapaszoknak. Ezek a túlerőltetett, sokszor sietve vagy nem megfelelően lenyújtott izmokból gyengéden, mégis hatásosan űzik el a fájdalmat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük