Brandbook Magazin 2017

Mi a megoldás, mikor eddig, eddig, eddig, eddig vagyunk?

Valahol ez a sokat emlegetett flow titka is: be- és elfogadni az érzéseket, sodródni az árral. Persze nehéz megemészteni, hogy forgalmi dugók, vitás helyzetek, kígyózó sorok, rég látott barátok, követelőző családtagok ésközelgő határidők mindig is lesznek, nem menekülhetünk el egy lakatlan szigetre. Számtalan módszer létezik a stresszkezelésre, de ezek említése gyakran arra elég, hogy még idegesebbek legyünk, mert sajnos nem, nincs mindig időnk eleget sportolni, meditálni, jógázni, önismereti klubba járni. És van az a pont az idegi túlterheltségben, amikor már a mozgás és a pozitív mantra sem segít. Nos, ilyenkor szükség van külső segítségre, hogy normálisan tudjunk funkcionálni.

Ma már nem mondunk újat azzal, hogy a káros szenvedélyek, a dohányzás, az alkohol nem épp a legjobb megküzdési stratégiák. A mesterséges nyugtatók átmenetileg kétségkívül orvosolják a feszültséget, ám könnyen függőséghez vezethetnek, miközben a természetes megoldásokról már-már hajlamos megfeledkezni az emberiség. A kiegyensúlyozott táplálkozással, vitaminokkal is hozzájárulhatunk a lelki jóléthez, és nem is gondolnánk, hogy a gyakori kimerültség és idegfeszültség hátterében akár magnézium- vagy B6-vitamin-hiány is állhat. A magnézium ugyanis nélkülözhetetlen ásványi anyag a szervezet számára, és az izmok és idegek megfelelő működéséhez is elengedhetetlen. A B6-vitamin sok más kulcsfontosságú szerepe mellett az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséért is felel, nem mellesleg segíti a magnézium felszívódását, így e két hatóanyag remekül kiegészíti egymást. Na de mit tegyünk az esetlegesen felmerülő hiányállapot megszüntetéséért? Itt jönnek a nehézségek, étkezés útjánez nem kis kihívás a nagy rohanásban.
A már 20 éve bizonyító, eredeti Magne B6, az egyik legjobban felszívódó magnéziumsót, a magnéziumlaktátot tartalmazza, a benne lévőB6B6-vitamin pedig tovább segíti a magnézium felszívódását, sejtekbe jutását és bennmaradását. Hatóanyagainak kombinációja révén hatékonyan pótolja a szervezetből hiányzó magnéziumot, így száll szembe a stressz 4 tünetével, és következésképpen segít, hogy ellenállóbbak legyünk a mindennapi stresszhelyzetekben.
Felvetődik atyúk-tojás dilemma: a magnéziumhiánytól vagyunk-e ingerlékenyebbek, vagy a stressz hatására csökken szervezetünkben a magnézium?Igazából ez egy ördögi-kör. Magnézium-hiány esetén megnövekszik a szervezet stressz iránti érzékenysége és folyamatos stressz esetén csökken a magnéziumszintünk, épp ezért fontos, hogy támogassuk szervezetünket. A magnéziumpótlás nem fogja ugyan életünk problémáit megoldani, a munka és a teendők mennyiségét se csökkenti, mégis kellőképp támogathatja az idegrendszerünket, hogy jobban bírjuk a strapát.

A már 20 éve bizonyító, eredeti Magne B6, az egyik legjobban felszívódó magnéziumsót, a magnéziumlaktátot tartalmazza, a benne lévő B6-vitamin pedig tovább segíti a magnézium felszívódását, sejtekbe jutását és bennmaradását. Hatóanyagainak kombinációja révén hatékonyan pótolja a szervezetből hiányzó magnéziumot, így száll szembe a stressz 4 tünetével, és következésképpen segít, hogy ellenállóbbak legyünk a mindennapi stresszhelyzetekben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük