HR

A FŐGÁZ idén is támogatja a Streetball rendezvénysorozatot

„A FŐGÁZ hosszú évek óta a hazai sportélet elkötelezett támogatója. Támogatási politikánk meghatározó része az utánpótlás nevelés segítése, ezért amikor a FŐGÁZ elkötelezte magát a streetball támogatása mellett, az elsődleges szempont a tömegsportban rejlő lehetőségekre és előnyökre vonatkozó figyelemfelhívás volt. Célunk, hogy a FŐGÁZ Budapest Open névadó szponzoraként adhassuk át a sportolás örömét, ezzel felhívva a figyelmet a mozgás fontosságára.”– mondta Horváth Péter János, az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. elnök-vezérigazgatója, a FŐGÁZ Zrt. elnöke.

A FŐGÁZ a hazai sportélet szponzoraként kívánja megerősíteni szerepvállalását az egészséges életmód támogatásával és a különböző sportolási lehetőségek megteremtésének elősegítésével, ezzel is példát mutatva a fiatal generáció számára. A bajnokság keretein belül több versenyszámban, többek között a FŐGÁZ 3 Shots dobóversenyen is megmérettethetik magukat a jelentkezők. A szeptember 24-i záró eseménynek a Városligeti Műjégpálya ad otthont. A szervezők minden érdeklődőt várnak a rendezvényre, a belépés ingyenes.

A kosárlabda ünnepén, a streetball sorozat hazai záróeseményen a fiatal generáció különleges hangulatú élménnyel gazdagodhat, amely tovább növelheti a gyermekek sport iránti szeretetét és elhivatottságát, hatására rendszeres mozgásigényük is kialakulhat

Forrás: FŐGÁZ.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük