Márkaépítés

6x-os díjazott a Groupama a MoneyMoon Awards-on

2016 őszén a MoneyMoon ismét díjazta a legjobb hazai biztosítói eszközalapokat és a legjobb hazai befektetési alapokat, sőt most először a legjobb lakás-, utas-, gépjármű-, valamint egészségbiztosítás is elismerést kapott a MoneyMoon Awards-on. A Groupama Biztosító idén is remek teljesítményt nyújtott az objektív kritériumok alapján felállított rangsorokban, hiszen öt eszközalapja is kategóriagyőzelmet aratott, valamint a legjobb gépjárműbiztosítás címét is elnyerte! 

A MoneyMoon 2011-ben életre hívott díja több száz hazai befektetési alapot és biztosítói eszközalapot értékel és rangsorol folyamatosan különböző objektív kritériumok alapján, a legjobb befektetési termékeket transzparens módon feltüntetve. Idén először értékelték az egyes biztosítótársaságok lakás-, utas-, gépjármű-, valamint egészségbiztosítási termékeit is. Az újonnan létrehozott kategóriákban az értékelés főbb szempontjai az árazás versenyképessége és stabilitása, a weboldal kezelhetősége, a kötési folyamat felhasználóbarát volta, valamint a szükséges dokumentumok postai megküldésének minősége voltak. 

A Groupama Biztosító 2016-ban öt eszközalapjával, valamint gépjárműbiztosításaival nyert díjat a MoneyMoon Awards-on, a kategóriákban megelőzve ezzel minden értékelt hazai működésű biztosítótársaságot: 

  • LEGJOBB euró részvény eszközalap: Groupama Víz és Környezetvédelem Eszközalap,
  • LEGJOBB fejlett piaci, globális részvény eszközalap: Groupama EuróZóna Fejlett Piaci Részvény Eszközalap,
  • LEGJOBB magyar részvény eszközalap: Groupama Magyar Részvény Eszközalap,
  • LEGJOBB magyar kötvény eszközalap: Groupama Magyar Állampapír Kötvény Eszközalap,
  • LEGJOBB áru-, nemesfém- és nyersanyagpiaci eszközalap: Groupama Természeti Kincsek Árupiaci Eszközalap,
  • LEGJOBB gépjárműbiztosítás: Groupama gépjárműbiztosításai (KGFB és CASCO).

A hat kategóriagyőzelem ismét megmutatta, hogy a Groupama Biztosító ügyfeleinknek kiváló befektetési termék alternatívákat, valamint versenyképes gépjárműbiztosításokat kínál.

Forrás: Groupama.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük