HR

Pokémon-mestert segített ki a Marriott

Nick Johnson 28 éves „Pokemon mestert” csupán egyetlen lény választja el attól, hogy összegyűjtse az összes fellelhető Pokemont a világon. Miután két hét alatt összegyűjtötte mind a 142 USA-ban található Pokemon fajtát, a Marriott hotellánc megkereste Johnsont, hogy szponzorálnák az útját, hogy megtalálhassa Mr. Mime-ot, Farfetch’d-t és Kangaskhant, a három ritka Pokemont, akik Párizsban, Hong Kongban és Sydneyben „élnek”. Mind a három városban a Marriott Rewards állta a férfi számláját.

„A Nickkel való együttműködés tökéletesen illeszkedett Marriott Rewards programunkhoz, hiszen mi minden esetben arra törekszünk, hogy a programban résztvevőknek lehetőségük legyen vágyaik megvalósítására utazás közben.” – mondta Karin Timpone, a Marriott International marketingigazgatója. „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Nick megélheti az álmát, miközben országról országra utazik és megosztja velünk történetét.”

A történet persze nem csak Johnson Pokékódexében maradt lejegyezve, Snapchat-en, Twitter-en és Instagram-on dokumentálták a fejleményeket. A férfi közzétett képeket a Renaissance Paris Arc de Triomphe Hotelből, a Renaissance Hong Kongból és a Pier One Sydney Harbour Autograph Collection Hotelből utazása közben nem kis visszhangot keltve ezzel a közösségi médiában a Marriott számára.

Forrás: Christine Birkner / Adweek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük