Márkaépítés

A Richter tovább erősíti jelenlétét Kínában

Ez a tranzakció további fontos lépésnek tekinthető, amely aláhúzza a Richter elkötelezettségét, hogy bővítse tevékenységét Kínában, a világ egyik leggyorsabban növekvő gyógyszerpiacán.

Richter Gedeon Nyrt. – Háttéradatok

A budapesti (Magyarország) székhelyű Richter Gedeon Nyrt. (www.richter.hu) az egyik legnagyobb közép-kelet-európai gyógyszeripari vállalat, amely Nyugat-Európában is közvetlen piaci jelenlétet épített ki. 2014-ben a 2,1 Mrd€ (2,5 Mrd$) tőzsdei értékkel bíró vállalat mintegy 1,1 Mrd€ (1,5 Mrd$) konszolidált árbevételt ért el. A Társaság termékpalettája szinte valamennyi fontos terápiás területet – nőgyógyászati, központi idegrendszeri, szív- és érrendszeri – felöleli. A Közép-Kelet Európa legnagyobb K+F központjával rendelkező vállalatnál az eredeti kutatás a központi idegrendszer megbetegedéseire irányul. Széleskörűen elismert szteroid-kémiai ismeretei révén a Richter a világ egyik legjelentősebb vállalata a nőgyógyászat területén. A Társaság jelentős erőforrásokat fordít bioszimiláris termékek fejlesztésére.

Rxmidas – Háttéradatok

Az Rxmidas egy magántulajdonban levő cég, amelyet 2007-ben alapítottak Kínában tapasztalatot szerzett vezetők. Az Rxmidas tevékenysége a gyógyszerek értékesítésére, promócionálására és marketingjére, valamint speciális gyógyszerek fejlesztésére terjed ki a kínai gyógyszerpiacon. Rxmidas egy sanghaji központú vállalat, mely jelentős kínai piacismerettel rendelkezik.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük