Márkaépítés

Ismét a CIG Pannónia lett a piac legjobb vagyonkezelője

A tavalyi szép eredményt megismételve, idén ismét a Pannónia CIG Alapkezelő nyerte el az “Év Vagyonkezelője” elismerést.

Mindemellett két eszközalapunk is díjat nyert igazolva ezzel azt, hogy innovatív termékeink a piacon a legjobbak közé tartoznak.

A nyertes eszközalapok:
A CIG Pannónia az abszolút hozamú kategóriában nyert az Euró Alapú Abszolút Hozam Pro eszközalapjával, mely 1 éves időszakon kétszámjegyű hozamot tudott produkálni, továbbá az indiai részvény alapok között is a CIG bizonyult a legjobbnak.

A MoneyMoon Awards díjak fontos elismerések a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt., továbbá az általa részben tulajdonolt, az eszközalapokat kezelő Pannónia CIG Alapkezelő számára hiszen folyamatosan azon dolgozunk, hogy Ügyfeleink számára versenyképes befektetési hozamokat nyújtsunk.

A Money Moon-ról bővebben:
A 2011-ben életre hívott díj a referenciastátuszú MoneyMoon portál-rendszer objektív értékeléseinek eredményét mutatja. A MoneyMoon Magyarországon több száz hazai befektetési alapot és biztosítói eszközalapot egy meghatározott kritériumrendszerbenfolyamatosan értékel és rangsorol, különböző objektív kritériumok alapján a legjobb befektetési termékeket transzparens módon feltüntetve. A korábbi években a MoneyMoon AWARDS díjazott alapjai a MoneyMoon rangsorokban továbbra is jól teljesítenek, igazolva a MoneyMoon által kifejlesztett értékelő rendszer kifinomultságát, szakmai megalapozottságát, a szubjektív elemek kizárásának helyességét.

Forrás: cigpannonia.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük