Márkaépítés

A BDO „Az év könyvvizsgáló hálózata”

Az évente sorra kerülő IAB Awards a könyvvizsgáló szakma világszerte nagy presztízsnek örvendő eseménye. „Az év hálózata” díjat évről évre olyan nemzetközi céghálózatoknak ítélik oda, amelyek nyereséges növekedési stratégiát valósítottak meg az elmúlt 12 hónap során, és számos fő stratégiai és működési területen kiemelkedően teljesítettek. Emellett fontos szempont az is, hogy a kiválasztott cég folyamatosan magas minőségű szakmai szolgáltatást nyújtson elismert márkanév alatt.

„A díj értékét mutatja, hogy ebben a kategóriában a legnagyobb Big 4 cégekkel versenyezve tudtunk az élre kerülni – hangsúlyozza Gerendy Zoltán, a BDO Magyarország vezető partnere. – Ez az elismerés is igazolja azoknak az új partnercégeknek a döntését, amelyek az elmúlt időszakban csatlakoznak hozzánk, egyben további lökést adhat a hálózat további gyors bővülésének is.”

A folyamatos hálózatépítés alapvető eleme a BDO globális stratégiájának. A céghálózat a tavalyi évben összesen 8,8 százalékkal tudta növelni kombinált árbevételét, első ízben lépve át a 7 milliárd dolláros szintet, miközben földrajzi jelenlétét ez idő alatt 8 országban bővítette új cégek bevonásával.

BDO.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük