Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Márkaépítés a munkaerőpiacon 2019

2019. 03. 27. @ 09:00 - 19:00

A 2019-es Márkaépítés a munkaerőpiacon konferencia fókuszában a KKV-k számára használható megoldások, eszközök és a HR technológiai újdonságok állnak. Célunk, hogy olyan tudás-platformot teremtsünk, ahol a cégvezetők, kommunikációs szakemberek és HR szakemberek találkozhatnak, hogy a munkáltatói márkaépítés területeiről új ismereteket szerezzenek, melyek akár már másnap a gyakorlatba ültethetők. Fontos missziónknak tartjuk, hogy a három területről érkezők közötti eszmecserét is segítsük, ezért interaktív szekció előadások mellett gyakorlati workshopokat szervezünk.

A konferencia képekben:

A tavalyi nagy sikerű konferenciához hasonlóan az esemény felépítése 5 részre oszlik:

 1. A Helyzetjelentés szakaszban kiemelt szakmai szereplők mutatják be a 2019-as trendeket a munkaerőipacon, toborzás és megtartás témakörében.
 2. A Területi szekciókban négy iparág szereplői mutatják be jó gyakorlataikat, kihívásaikat, dilemmáikat – itt kiemelten fontosnak tartjuk, hogy mind fizikai, mind szellemi munkatársakat alkalmazó cégek hasznos tudáshoz, gyakorlati tapasztalathoz juthatnak
 3. Az Eszköztár szakaszban 6 párhuzamos workshopon kaphatnak mélyebb ismeretet a résztvevők
 4. Az Oktatási keynote előadásokon azt a témát feszegetjük, hogy a hazai iskolák mennyire készítik fel a diákokat a munkaerőpiac kihívásaira.
 5. CEO és szakértői kerekasztalunkon vállalatvezetői és tanácsadói szemmel értékeljük a munkáltatói márkaépítés lehetőségeit és jövőjét
 • A MagyarBrands gála előtt rövid munkáltatói márkaépítés esettanulmány beszámolókat hallhatnak a konferencia lezárásaként az érdeklődők a MagyarBrands kiváló munkáltatói márka kategória győztes cégek képviselőitől.
 • Az idei évben is a MagyarBrands díjátadó gálával zárjuk az eseményt, azaz a nap végén top hazai márkák vezetői veszik át az elismeréseket.
 • Mindemellett HR technológiai kiállításon ismerhetik meg a szakemberek a legújabb startupokat, akik forradalmasítják a HR szakmai eszköztárat.

 

A Márkaépítés a munkaerőpiacon konferencia kiegészítő programja az Employee Experience Design Sprint. A rendhagyó kétnapos design sprint fókuszában a munkavállalói élmény (EX) áll. A résztvevők megismerkedhetnek a design thinking és az EX alapjaival. Megtanulhatják, hogyan lehet a munkavállalói életút egyes szakaszait feltérképezni, újratervezni, és személyre szabni úgy, hogy az támogassa az üzleti stratégiát és összhangba kerüljön a vállalati értékekkel valamint a munkáltatói márkával

Részletek:

PROGRAM

Időpont Program
09:00 – 09:30 Regisztráció
09:30 – 10:45

1. HELYZETJELENTÉS

09:30 – 09:45 dr. László Géza (CEO, BrandExcellence program) Munkaerőpiac: tények, vélemények

Több vállalati kutatás is készült az elmúlt évben a magyar munkaerőpiacról. Az előadás elsősorban a problémás területekre, hiányszakmákra fókuszál és egy saját munkáltatói márkakutatás néhány eredményét is megosztja a résztvevőkkel.

09:45 – 10:00 Horváth-Karip Krisztina (senior consultant, IFKA): KKV kutatás eredménye – munka és magánélet

2017-ben átfogó, 690 KKV-t érintő kutatást valósítottunk meg a munka és a magánélet összehangolását segítő eszközök használatával kapcsolatban. Kiemelten fókuszáltunk a rugalmas foglalkoztatási formák használatának feltérképezésére. A kutatás legfőbb üzeneteit mutatjuk be.

10:00 – 10:15 Szokody Ágnes (marketing manager, Randstad Hungary Kft.): HR trend kutatás

HR trends – mekkora fluktuációval számoljunk, mi mozgatja ma a munkavállalókat és kit választanak és hogyan vonzzuk be őket?

10:15 – 10:30 Fodor Dániel (ingatlan.com projekt manager, Az Év Irodája verseny főszervezője): Employer Branding és az Office Branding

Hogyan használhatjuk toborzásra és megtartásra az irodát? Hogyan segítheti a környezet az Employer Branding építését? Mi is az az Office Branding? Z generációs vezetőként tudom, hogy a fiatal munkavállalóknak mennyire fontos a környezet ahol napi 10-12 órát töltenek el. Az iroda lehet az új titkos fegyver amely nemcsak az Employer Branding építést támogatja, hanem egy önálló kommunikációs stratégiával segíti a fiatal tehetségek megtartását és a mukatársak közötti hatékony munkavégzést. Az Év Irodája verseny célja 9 éve, hogy díjazzuk és elismerjük a jó példákat. De mi a következő lépés?

10:30 – 10:45 Püski Tamás (CEO, Iseeq): Csodaországban – Nonszensz történetek a tech-recruitment világából

A Csodaországban című meseregényhez hasonlóan a tech-recruitment világa is egy sokak szerint nonszensz sztori, ahol különös szereplők bukkannak fel egymás után, akik néha mulatságosan lehetetlen ötleteikkel szürreális keretet adnak a cselekménynek. Néha egy kicsit zavaros, tele képtelenségekkel, és az egész annyira szürreális, még akkor is ha benne élsz. Ennek ellenére képes elvarázsolni minket, miközben folyamatosan keressük, hogy vajon mi lehet a titka. A történet pörgős, egymást követik az események, így csak kapkodod a fejed, hogy már megint mi is zajlik. Figurák, mind-mind furcsa szereplői ennek az álomszerű világnak, és talán ők azok, akik megragadják a képzeletet és szárnyalni hagyják azt. És, hogy miről van szó? Arról, hogy miképpen tudod megállni a helyed egy turbulens munkaerő piaci helyzetben ma a technológiai piacon.

10:45 – 11:00 Kovach Anton (Vezérigazgató-tulajdonos, ShiwaForce.com Zrt.): Agilis átalakulás HR támogatása

Hogyan segíthet az agilitás a vállalati működés folyamatos javításában és a munkaerő megtartásában? Erre ad választ egy évek óta agilisan működő digitális magyar középvállalat, a ShiwaForce vezérigazgatójának előadása.

11:00 – 11:15 Kávészünet
11:15 – 12:15

2. TERÜLETI SZEKCIÓK

11:15 – 12:15

TELTHÁZ

IPAR

 • Puskás Kata Szidónia (HR és marketingvezető, TERRA Hungária Építőgép Kft)
 • Muczán Krisztina (Head of Human Resources and Corporate Support, Apollo Tyres Ltd)

Szekció vezető: Radnai-Tóth Judit (társ-alapító, Worki)

TELTHÁZ

SSC

 • Szekeres Zita (HR igazgató, DHL Supply Chain)
 • Kövesdi Csilla (kommunikációs vezető Európa, GE Global Operations)
 • Filáj Gábor (ügyvezető igazgató, Umbrella Consulting Kft.)

Szekció vezető: Dr. Tóth Krisztina (társ-alapító, Coachingcentrum)

11:15 – 12:15

RETAIL/KISKERESKEDELEM

 • Eke Mariann (HR Manager, DM-drogerie markt Kft.)
 • Pánczél Szilvia (COO, Yamuna Kft)
 • Radó András (Corporate Communications Manager, Wizz Air)

Szekció vezető: Kádár Anna (kommunikációs szakember, tréner)

IT

 • Balogh Péter (CEO, Danubius Informatika)
 • Bíró Ágota (HR Director R&D, Emarsys)
 • Boros Rita (HR manager, Jófogás, Használtautó.hu és Autónavigátor.hu (Schibsted Hungary))
 • Laczkó Katalin (regionális IT vezető (Európa, EMS), Jabil)

Szekció vezető: Tóvári Krisztina (HR vezető, Kulcs-Soft)

12:15 – 13:00 Szendvicsebéd, közben: HR tech bemutató
13:00 – 14:00

3. ESZKÖZTÁR WORKSHOPOK

13:00 – 14:00

TELTHÁZ

Hogyan segítik a munkáltatói márkaépítést az adatok? (CX-Ray és SonicData közös workshopja)

Amit nem tudsz mérni, azt nem tudod jobbá tenni! Az employer branding is egy olyan terület, ahol a márkaépítés sikerét adatalapú megközelítéssel tovább lehet növelni. Áttekintjük, milyen adatok, mutatószámok alkalmazhatók a munkáltatói márkaépítés folyamatának sikerességének mérésében? Hogyan, milyen adatok alapján kaphatnak visszajelzést, az employer branding projektet végrehajtó szervezetek?

(Workshop vezető: György Gábor és Margl Ferenc)

Egészséges és hatékony szervezeti működés mint munkáltatói márkaelem – elemzési eszközök és változtatási lehetőségek
(Coachingcentrum workshopja)

Diagnosztikai eszközként használhatjuk fel a szervezetekben fennálló kommunikációs mintákat és üzeneteket, annak eldöntésére, hogy mennyire egészséges a légkör és mennyire hatékony az együttműködés a munkatársak között. Mások kritizálása, inkonzisztens vezetői viselkedés, esetleg túlalkalmazkodás, a változásoknak való ellenállás, és a stresszes környezet jellemzi inkább a szervezetet vagy a támogató struktúrák dominálnak? Hogyan tehetjük „OK”-vá a szervezetet? – erre keresünk választ a workshopon.

(Workshop vezető: Dr. Tóth Krisztina)

13:00 – 14:00

Employer branding az online térben
(BpDigital workshopja)

Tudod mit találnak cégedről potenciális munkavállalóid az interneten? Hogyan érdemes építeni céged online employer brandjét?
Szesztay Péter gyakorlatias workshopján konkrét példákon keresztül mutatunk megoldásokat ezekre a kérdésekre.

(Workshop vezető: Szesztay Péter)

TELTHÁZ

Perszónák meghatározása a pályakezdő és az egyetemista munkavállalói körben
(Works. és Metropolitan Egyetem közreműködésével)

Vajon használhatók-e a folyamat és felülettervezés során alkalmazott design technikák munkaerő kiválasztásakor is. A workshopon megnézzük, hogy elsősorban a pályázói elvárások és a várható viselkedés alapján hogyan csoportosíthatók a pályakezdők és az egyetemisták munkavállalás szempontjából. Megismerkedünk a design Perszóna fogalmával és gyakorlati alkalmazásának lehetőségével.

(Workshop vezető: Muszka Ágnes és Maczinkó Ákos)

13:00 – 14:00

TELTHÁZ

EX – Munkavállalói élménytervezés – amitől a márka élni kezd
(Worki workshopja)

A munkáltatói márkaépítés belülről kifelé irányuló folyamat, mely hosszú távon csak akkor lehet sikeres, ha a valós alkalmazotti élményen alapszik. A munkáltatói márka akkor segíti hatékonyan az üzleti növekedést, ha a munkavállalók mindennapi élményén keresztül képes beépülni a vállalat DNS-ébe. A workshopon résztvevők a gyakorlati példákon keresztül ismerhetik meg, hogyan lehet a munkáltatói márka stratégia középpontjába helyezni és optimalizálni a munkavállalói élményt. A munkavállalói élménytervezést mélyebben is megismerhetik a résztvevők a konferenciát követő két napos design sprinten.

(Workshop vezető: Radnai-Tóth Judit)

14:00 – 14:15 Kávészünet
14:15 – 15:15

4. OKTATÁSI KEYNOTE

14:15 – 14:45

Nevel-e vállalkozókat a magyar iskola?

Előadó: Lannert Judit (T-TUDOK Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt.)

Az előadás egyrészt a nemzetközi előrejelzések alapján bemutatja, hogy a 21. század milyen kompetenciákat igényelne a leendő munkavállalóktól. Másrészt nemzetközi és hazai kutatási eredmények alapján választ próbál arra adni, hogy a mai magyar iskola mennyire felel meg ezeknek az elvárásoknak.

14:45 – 15:00

Tanulás új formái – esettanulmány versenyek

Előadó: Ábrahám Zsolt (Case Solvers)

A digitális forradalom számos lehetőséggel ruházta fel a társadalmat. Ezzel párhuzamosan megváltozott az, hogy a ma és a honlap munkavállalói számára milyen készségek elengedhetetlenek. A problémamegoldás, a kritikus gondolás és a kommunikációs, előadói készségek kerültek előtérbe. Az esettanulmányi versenyek ideális platformként szolgálnak a diákok és vállalatok számára, hogy ilyen környezetben találkozzanak.

15:00 – 15:15

Karrierváltó a jövő munkavállalója

Előadó: Langmár Péter (társalapító, üzletfejlesztési vezető, Green Fox Academy)

Az automatizáció és AI elterjedése alapjaiban változtatja meg a munkaerőpiacot, szakmák tömegei alakulnak át, szűnnek meg, miközben újak jönnek létre. A 2030-ban létező munkakörök 85%-a ma még nem is létezik. Ebben a gyorsan változó környezetben felértékelődik a rugalmas alkalmazkodás képessége. Milyen átalakulások zajlanak még a munkaerőpiacon? Hogyan tud ezzel lépést tartani egy átlagos munkavállaló? És hogyan tudja az oktatás a folyamatos karrierváltások iránti piaci igényt kiszolgálni?

15:15 – 16:00

5. KEREKASZTAL

15:15 – 16:00

CEO és szakértők – mi lesz 2019-ben – trendek, technikák a munkáltatói márkaépítésben

Résztvevők:

 • Sziget Ágnes (Senior Employer Branding Specialist, Magyar Telekom)
 • Zvezdovics Anita (Founding Member, European Association of Employer Branding Agencies)
 • Tóth-Nagy Péter (Founder, Hive Creative Kft.)
 • Balogh-Mázi Mária (CEO, DreamJo.bs)
 • Palocsay Géza (CEO, Jofogas.hu/Hasznaltauto.hu/Autonavigator.hu)
 • moderátor: Káli György (Brandbook.hu)
15:30 – 16:15 Díjátadó Gála regisztráció
16:15 – 20:00

MAGYARBRANDS DÍJÁTADÓ GÁLA

16:15 – 16:45

Kiváló munkáltatói márkák legjobb gyakorlatai
MagyarBrands kerekasztal beszélgetés

Résztvevők:

 • Baranyai Eszter (KöBE, kommunikációs vezető)
 • Bertók Ibolya (Market, HR igazgató)
 • Gyimesi László (Mystic Nails, ügyvezető)
 • Fülöp Csilla (Agrosprint, innovation & PR Manager)
 • Boros László Attila (Bükfürdő Gyógy-, és élménycentrum, vezérigazgató)
 • moderátor: Kulcsár Zita (Worki)
16:45 – 18:30 MagyarBrands Díjátadó
18:30 – 20:00 MagyarBrands Fogadás

 

A REGISZTRÁCIÓT LEZÁRTUK.

 

Támogatók:

 

Kiállítók:

 

 

Médiapartnerek:

 

 

ELŐADÓK

 

 

 

Ábrahám Zsolt (Case Solvers)

Ábrahám Zsolt, a Case Solvers ügyvezetője. Esettanulmány-versenyzőből lett vállalkozó, egyetemi oktató. Az elmúlt 7 évben 20 ország üzleti iskolájában tartott több mint 100 problémamegoldó tréninget. Az esettanulmány-megoldó képzések mellett 20+ rangos hazai és nemzetközi versenyre készített fel egyetemista diákokat. Szakterülete az esettanulmány-módszer vállalati alkalmazása az ütletfejlesztés, munkáltatói márkaépítés, valamint a toborzás területén. 2018-ban Juhász Istvánnal, a Case Solvers másik társalapítójával közösen felkerültek a Forbes magazin „Harminc sikeres fiatal 30 alatt” listájára.

Balogh Péter (Danubius)

Az idén 10 éves Danubius Informatika alapítója, vezetője. Csapatuk agilis módszertanokkal fejleszt elsősorban banki, biztosítói és edutech rendszereket. Nagy hangsúlyt fektetnek a szakmaiság, az újdonságok alkalmazása, valamint az ügyfél-központúság egyensúlyára. Ügyfeleiknél gyakran töltik be az úttörő szerepet új megoldások és módszertanok bevezetésében. Nagyvállalati projektjeik mellett a belső startup ötleteknek a Danubius Labs keretében adnak teret, mely egyben ideális terep a junior kollégák mentorálására, valamint új technológiák kipróbálására.

Balogh – Mázi Mária (DreamJo.bs)

Balogh-Mázi Mária (Maja) szoftveres, programozó-csapatépítő-kreatív-projectmanager-PMP-hajcsár. Volt programozó, projektvezető, angyalbefektető és startupper. Jelenleg a Baconsult mellett a DreamJo.bs újgenerációs állásportált vezeti, egyszerre rálátva a startupok világára és a munkaerőpiaci kihívásokra.

Bíró Ágota (Emarsys)

Karrieremet oktatási szakemberként kezdtem és onnan eveztem át a vezetőképzés, szervezetfejlesztés és coaching irányába. 2017 novembere óta vagyok az Emarsys Employee Inspiration Lead-je, felelek a stratégiai HR területekért, de legfőképpen az embereink megtartásáért és folyamatos fejlesztéséért.

Boros Rita (Schibsted Hungary)

A HR-es pályafutásom egy személyzeti tanácsadó vállalatnál indult, ahol kezdetben toborzás-kiválasztással foglalkoztam, majd kölcsönzésben dolgozók HR feladatait láttam el. 10 nagyon változatos év után, 5,5 éve váltottam a vállalati oldalra, és mélyedtem el a coachingban, a vezetők és a szervezet fejlesztésében. Közel 2,5 éve vagyok a Schibsted CMH Kft. HR vezetője, ahol a szervezetfejlesztés, munkavállalói elégedettség és megtartás, valamint a HR stratégia tartozik hozzám.

Eke Mariann (dm Magyarország Kft.)

Közgazdász MSc, HR és Szervezetfejlesztés szakirányon, Coach
Toborzás – Kiválasztási specialista, HR Business Partner feladatok ellátása, később University Alliances Country Manager az SAP Hungary Kft.-nél. Részvétel az Employer Branding projektek Magyarországon történő bevezetésében és az egyetemi kapcsolatok kialakításában különös tekintettel a Toborzás – Kiválasztásra. 2015 óta a dm Kft.-nél HR menedzser. Employer Branding projektek bevezetése a
dm-nél, Toborzás és Kiválasztási és Employer Branding feladatok irányítása és ellátása 6 fős csapatával együtt. Nemzetközi HR projektekben történő részvétel.

Filáj Gábor (Umbrella Consulting Kft.)

Filáj Gábor, az Umbrella Consulting ügyvezetője, diplomás business coach. Közel 15 éve dolgozik munkaeő-közvetítés, fejvadász területen, illetve karriertanácsadóként. Cégének partneri köre elsősorban a gyártó termelő cégek, valamint szolgáltató cégek köréből kerül ki, piacon elsők között ötvözte a coaching elemeket a klasszikus kiválasztási módszertanokkal. Hisz az optimális megoldásokban.

Fodor Dániel (ingatlan.com)

7 éve dolgozik az irodapiacon marketing, termék és üzletfejlesztés területén. 2 év környezetvédelmi munkásság után a média oldaláról kezdett el foglalkozni a témával, hogy hogyan alakíthatunk ki élhetőbb környezetet az irodában és hogyan növelhető ezzel a munkatársak elköteleződése a cég iránt.

György Gábor (SonicData)

A Netvestor cégcsoport, illetve annak tagjaként működő SonicData Kft. egyik alapító tulajdonosa. Közgazdász-informatikusként a szakterülete elsősorban a vállalatértékelés, vállalati teljesítménymérés, adatvezérelt üzleti döntések és ezekhez kapcsolódó informatikai megoldások. Az utóbbi években a marketing és pénzügyek metszetében levő témákkal is foglalkozik, mint a például a márkaértékelés vagy marketing hatékonyságának mérése.

Horváth-Karip Krisztina (IFKA)

Végzettsége szerint közgazdász, OD tanácsadó. Képzési és humánerőforrás-fejlesztési projektek megvalósításával indult pályája, majd a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karának gazdasági osztályát vezette. A foglalkoztatás javításán dolgozott több EU-s projektben. 120 vállalkozás szervezetfejlesztési átvilágításában vett részt, és országosan segítette a rugalmas foglalkoztatás elterjesztését. Jelenleg az IFKA jógyakorlat szakértőjeként és foglalkoztatási tanácsadóként dolgozik a munka és a magánélet jobb összehangolásán, valamint a hazai menedzsment kultúra fejlesztésén.

Kádár Anna (kommunikációs szakember, tréner)

Reklámpszichológián edződött ügynökségi stratégából lett az UNICEF kommunikációs igazgatója. Különböző reklámügynökségi pozíciókban jelentős szakmai tapasztalatot szerzett kommunikációs stratégia és márkapozícionálás területen egyaránt. Ezután lett független kommunikációs tanácsadó. Végzettsége szerint közgazdász, service designer és humánerőforrás- készségfejlesztő tréner.

Kovach Anton (ShiwaForce.com Zrt.)

Kovach Anton a több mint két évtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal rendelkező, 110 fős vállalat, a ShiwaForce alapító-vezérigazgatója. Digitális termékeikkel és szolgáltatásaikkal a hazai pénzügyi és telekommunikációs szektor nagyvállalatainak üzleti igényeit szolgálják ki nap mint nap. A ShiwaForce saját fejlesztésű, agilis és lean módszertanokra épülő működési modellje piaci versenyelőnyt biztosít a vállalat számára, alkalmazásának gyakorlati tapasztalatait évek óta felsővezetői tréningeken oktatják.

Kövesdi Csilla (GE Global Operations)

A GE Global Operations integrált kommunikációját vezeti Európában, valamint az értékesítési és követelések területek globális kommunikációjáért felel. Ezt megelőzően kommunikációs vezetőként dolgozott a Budapest Bankban, majd a Telenor, később a Magyar Telekom belső kommunikációját vezette.

Laczkó Kata (Jabil)

Laczkó Katalin, IT vezető, aki megfordult az IT szolgáltatások vezetői világának széles palettáján a service desktől kezdve, a shared serviceken keresztül az outsourcolt IT cég és ügyfél oldali IT területek vezetéséig. Jelenleg a Jabil EMS üzletágának regionális IT vezetője Európában. Fókusza mindig az ügyfél, annak igényei és a szolgáltatások harmóniája, és a designgondolkodás mint eszköz ennek elősegítésére.

Lannert Judit (T-Tudok Zrt.)

Közgazdász-szociológus 1990 óta foglalkozik oktatáskutatással. Egyik elindítója volt az Országos Közoktatási Intézet szakmai műhelyében készült Jelentés a magyar közoktatásról sorozatnak. A T-Tudok Zrt. alapítója, a Kölöknet szülőknek szóló honlap elindítója, szakmai blogja Tanulópénz néven fut. Kutatói érdeklődése elsősorban a tanulói továbbhaladásra, az iskola és munka világa közötti átmenetre és a pályaválasztási aspirációkra terjedt ki. Több tucat hazai kutatásban és jó néhány nemzetközi összehasonlító vizsgálatban vett részt.

Langmár Péter (Green Fox Academy)

A Lab.Coop venture builder társalapítója, melynek a Green Fox Academy melletti leányvállalatai a Booom.Studio digitális termékügynökség és a SmartWare.Tech inkubátor és magvető befektetői társaság. A startup szcénát mind vállalkozói, mind befektetői, mint beszállítói oldalon kipróbálta már. Korábban a Brickflow SAAS startupot vezette.
Mesterdiplomáját Párizsban szerezte, dolgozott az ArtScience Labs Harvard innovációs inkubátornál. Tanulmányait gazdasági, művészeti, kommunikációs és informatikai területeken végezte.
TEDxYouth, Forbes 30 under 30

László Géza (BrandExcellence program, Netvestor Kft.)

Dr. László Géza a Netvestor Kft ügyvezetője. Több évtizede foglalkozik döntéselmélettel, a vállalati környezettel és teljesítménnyel kapcsolatos kutatásokkal és díjazási rendszerekkel.

Maczinkó Ákos (Works.)

Ákos éveken keresztül részt vett lakossági termékek kialakításában és kereskedelmi elindításában. Multinacionális környezetben szerzett tapasztalatokat üzleti folyamatok és a hozzájuk kapcsolódó felhasználói felületek megtervezésében és kivitelezésében. Több, mint 5 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a Service design területén.

Margl Ferenc (CX-Ray)

A CX-Ray Key Account Managereként szervezeti felmérés projektek előkészítésével és támogatásával foglalkozik. Korábban a művészetipar területén szerzett projektmenedzseri tapasztalatot. Másfél éve erősíti a túlnyomórészt szervezet- és munkapszichológusokból álló CX-Ray csapatát, amely validált és felhőalapú felmérésekkel támogatja az adatalapú HR tevékenységét.

Muszka Ágnes (Works.)

Ági feladata a megrendelők, a designerek és fejlesztők közötti együttműködés segítése és az üzleti, felhasználói és rendszerek közötti kommunikációs folyamatok kidolgozása – előtérbe helyezve a végfelhasználók szokásait és igényeit. Az utóbbi években együtt dolgozott startupokkal, KKV szereplőkkel, valamint a telekommunikációs és a banki iparág több szereplőjével is.

Palocsay Géza (Jofogas.hu/Hasznaltauto.hu/Autonavigator.hu)

Palocsay Géza, a Jófogást és a Használtautó.hu-t is működtető Schibsted Classified Media Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, pályafutását a Sanoma Media Budapest Zrt. értékesítési részlegén kezdte, ahol több éven keresztül online hirdetési igazgatóként felelt a ma már Centrál Médiacsoport néven működő kiadó teljes online értékesítési stratégiájáért. A vállalkozásszervező közgazdászként végzett 38 éves szakember 2010-ben igazolt át a hazai e-kereskedelem egyik vezető szereplőjéhez, az Árukeresőhöz, ahol kezdetben nemzetközi értékesítési igazgatóként, majd operatív igazgatóként felelt a több országban is piacvezető portál működéséért. Palocsay 2014-ben csatlakozott a norvégiai központú Schibsted médiavállalat magyar leányvállalatához: a Jófogás és Használtautó.hu portálokat üzemeltető cég a szakember vezetése óta sokat fejlődött, erősödött. A mára közel 100 fősre duzzadt csapattal közösen elért sikereknek köszönhetően Palocsay 2017-ben és 2018-ban is a „Top 25 – A legmeghatározóbb Emberek a Hazai Digitális Piacon” lista élén végzett.

Pánczél Szilvia (Yamuna Kft.)

Közgazdász, aki közel 15 évet töltött vezetőként multinacionális környezetben, ebből több mint 10 évet az értékesítésben. 2017 óta ügyvezető helyettese a Yamuna Kft-nek. Megoldásközpontú és eredményorientált, a coaching szemléletű vezetés híve és alkalmazója. Mindemellett 2 óvodás gyerek édesanyja, hiszi, és mindennap megéli, hogy a családot, a magánéletet össze lehet egyeztetni a karrierépítéssel.

Puskás Kata Szidónia (TERRA Hungária HR és marketing vezető)

Húsz éve foglalkozik marketing kommunikációval. Pályája során integrált marketing szakemberként ügyfél- és ügynökségi oldalon egyaránt dolgozott, a szakmai trendek és innovációk elkötelezett követője, közel tizenegy évet foglalkozott pénzügyi kommunikációval, dolgozott az Unix Autó marketing vezetőjeként, a Gastroyal marketing igazgatójaként, jelenleg a TERRA Hungária HR és marketing vezetőjeként dolgozik. A Bodor Tibor Kulturális Egyesület elnökeként látássérülteknek készítenek hangoskönyveket és szerveznek kulturális programokat. A TEDx Conversations nagyköveteként rendszeresen szervez beszélgetéseket.

Püski Tamás (IseeQ)

Tamás jó ideje belezuhant egy abszurd mesevilágba, ahol furcsa fordulatokkal találkozik. Úgy érzi, hogy amióta Csodaországba került, a szavak nem a szokott módon jönnek, a szavak megváltoztak, hiszen ebben a világban a jelentések is mások, mint a realitásban. Tamás azonban megfejti az abszurd logikát, ami alapján az álomvilág működik, mikor szembeszáll annak abszurditásával, felébred. Azzal, hogy megfejtette Csodaország működési elvét, meg is szüntette azt. Nem jelentést keresett, hanem működési elvet, és ez bizonyult a helyes útnak az abszurditás legyőzésében. Példák, feltevések és gondolatok, hogy miként lehet érdemes mozogni, s létezni ebben a térben.

Radnai-Tóth Judit (Worki)

Kommunikációs és HR szakértő a Worki alapító partnereként munkavállalói élménytervezésben, sokszínű cégkultúra kialakításában és munkáltatói márkaépítésben segíti ügyfeleit. Korábban a Prezi munkáltató márkastratégiájának kialakításáért, majd az Aon Hewitt Employer Branding szakterületének vezetéséért felelt. Tanácsadóként számos multinacionális nagyvállalattal, hazai és nemzetközi startuppal dolgozott együtt innovatív humán és employer branding stratégia kialakításában. Missziója, hogy tudatos tervezéssel készítse fel a vállalatokat a jövő humán kihívásaira. Speciális szakterületei az employer branding, a vállalati kultúraépítés, a munkavállalói élménytervezés és a network alapú toborzási megoldások.

Radó András (Wizz Air Corporate)

Első diplomáját szakdiplomácia szakon szerezte, majd a CEU-n MBA-t végzett. Kommunikációs tapasztalatait hazai gyárak belső kommunikációs struktúráinak átvilágításával alapozta meg. Jelenleg a Wizz Air piacainak feléért felelős PR managere, ám évekig Magyarország egyik legnagyobb vállalatának belső kommunikációját vezette. Az őszinte, hiteles és gyors kommunikáció híve.

Szekeres Zita (DHL Supply Chain Magyarország Kft. )

Gyakorló HR vezető, több éves nagyvállalati szektorban eltöltött tapasztalattal. Fő területe a munkavállalói élmény kutatása, valamit a megtartás, mint új toborzási stratégia népszerűsítése.

Szesztay Péter (BpDigital)

A BP Digital SEO ügynökség ügyvezetőjeként startupoknak, valamint közepes- és nagyvállalatoknak segít növekedni online marketing eszközökkel. Emellett egy kockázati tőkealap mentoraként segít befektetett cégek alapítóinak.

Szigeti Ágnes (Magyar Telekom)

Sziget Ágnes több mint 10 éve foglalkozik kommunikációval, azon belül is elsősorban az employer branding területével tervezéstől a megvalósításig. Dolgozott a Wizz Air kommunikációs csapatában, majd ügynökségi oldalon stratégiai vezetőként olyan márkák kommunikációját támogatta mint a Coca-Cola HBC, a Phillip Morris vagy a Bátor Tábor. Jelenleg a Magyar Telekom munkáltatói márkájáért felel.

Szokody Ágnes (Randstad Hungary Kft.)

Karrierje jelentős részét az FMCG piac meghatározó multinacionális cégeinél töltötte, ahol különböző pozíciókban jelentős szakmai tapasztalatot szerzett brand és trade marketing területen egyaránt.
2015 májusa óta a Randstad Marketing Menedzsere. Örömmel fogadta a megkeresést és fordult a HR világa felé, mivel nagy potenciált lát az employer brandinggel kapcsolatos igényekben, valamint a HR szakmát elsődlegesen meghatározó digitális marketingben.

Dr. Tóth Krisztina (Coachingcentrum)

Dr. Tóth Krisztina a Corvinus Egyetemen stratégiából doktorált és tanácsadóként működésfejlesztési tanácsokat adott vállalatoknak. Karrierjét a telekommunikációs, majd a bankszektorban folytatta, ahol stratégiai projekteket vezetett lean folyamat átalakítás, változás- és teljesítménymenedzsment fókusszal. A tranzakcióanalízis alapú coaching irányzatban képezte magát, és vezetői munkájában, majd business coachként és személyi edzőként is foglalkozott a motiváció, célelérés és munka-magánélet egyensúly témájával. Jelenleg a Coachingcentrum szakmai vezetője.

Tóth-Nagy Péter (Hive Creative Kft.)

Tóth-Nagy Péter 18 év ügynökségi és ügyféloldali tapasztalattal rendelkezik a területen. 2007-ben a Németországi Magyar Kulturális Évad PR menedzsere, 2008-ban a Reneszánsz ÉV marketing menedzsere, 2009-től az Anderson Communications szenior-, később vezető tanácsadója. 2017-ben üzlettársával megvásárolja az Andersont, átkeresztelik és Hive Creative néven folytatják munkájukat, PR és employer branding fókuszú ügynökségként. Személyes küldetésének tekinti, hogy kollégái és alkalmazottai kiteljesedhessenek a munkahelyükön, melynek érdekében erőteljes hangsúlyt fektet a rendszeres, érzelmeken is alapuló belső kommunikációra.

Tóvári Krisztina (Kulcs-Soft)

Több mint tíz év alatt az FMCG szektortól a szépségiparon át az elektronikai piacig több multinacionális cég életében részt vett HR oldalon, majd egy nagy fejesugrással nemrég a KKV szektorra váltott. Azóta értelmezi újra a HR-es fogalmakat és folyamatokat és tanulja új nézőpontból megközelíteni a szakmát, hogy ebben az új környezetben is értékteremtő üzleti partnerként működhessen.

Zvezdovics Anita (Brandfizz Employer Branding)

Magyarország legkeresettebb employer branding ügynökségének társalapítója, munkáltatói márka rendezvények népszerű előadója, cikkek szerzője. A hazai Employer Brand Akadémia létrehozója és a Zukunft Personal Hungary Employer Branding Szakértője. Vezető szerepe volt az Employer Brand International által Budapesten szervezett 2017-es World Employer Branding Day megvalósításában, amely a világ legjelentősebb munkáltatói márka rendezvénye. Csapatának munkáját nemzetközi szinten jegyzik, elismerik, díjazzák. Nap mint nap azon dolgozik, hogy jobb legyen az emberek számára a munkahelyen eltöltött idő, és ennek üzleti értéke a vezetők számára láthatóvá váljon. Az elmúlt években a Brandfizz több, mint 10 000 munkavállaló munkahelyi élményére volt hatással, és közel 5000 pozíció betöltésében támogatta partnereit.
2019 január 28-án Budapesten alapítótársaival megalakította a European Association of Employer Branding Agencies (EAEBA) nevű európai employer branding szövetséget.Célja, hogy összefogja a legjobb európai munkáltatói márkaügynökségeket és hozzáférhetővé tegye a vállalatok vezetői számára a legeredményesebb, legfrissebb employer branding gyakorlatokat.

Programmal kapcsolatos információk:

Káli György
kali.gyorgy@brandbook.hu

Regisztrációval és számlázással kapcsolatos információk:

Szelthoffer Ilona
szelthoffer.ilona@brandbook.hu

Részletek

Dátum:
2019. 03. 27.
Időpont:
09:00 - 19:00
Esemény kategória:

Helyszín

Danubius Hotel Helia
Kárpát utca 62-64.
Budapest, Pest 1133
+ Google Térkép