Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Employee Experience Design Sprint

2019. 03. 28. @ 10:00 - 2019. 03. 29. @ 17:00

39.900Ft + ÁFA

A rendhagyó kétnapos design sprint fókuszában a munkavállalói élmény (EX) áll. A résztvevők megismerkedhetnek a design thinking és az EX alapjaival. Megtanulhatják, hogyan lehet a munkavállalói életút egyes szakaszait feltérképezni, újratervezni, és személyre szabni úgy, hogy az támogassa az üzleti stratégiát és összhangba kerüljön a vállalati értékekkel valamint a munkáltatói márkával.

Tervezett program:

Az SD4Good, a Worki és a Brand Content csapata idei első EX design sprinten a multinacionális vállalatok HR problémáira fókuszál. A sprint során a résztvevők ezekre a problémákra keresik a megoldást.

A sprint során tapasztalt EX, CX és UX szakemberek dolgoznak együtt, ami egyedülálló a magyar piacon.

Facilitátorok:

A médiában dolgozott évekig, a service designnal a Kreatív újságíró-szerkesztőjeként ismerkedett meg. A Kreater Társadalmi Innovációs Ügynökségnél már mint service design tanácsadó helyezkedett el, később részt vett a meet service design ügynökség alapító munkájában is.

György tíz éve foglalkozik kommunikációval vállalati és ügynökségi oldalon. Jelenleg a fogyasztói élmény (CX) és munkavállalói élmény (EX) tervezés áll szakmai érdeklődése fókuszában.  Mindemellett design sprinteket szervez és aktív tagja a hazai service design közösségnek.

Nemzetközi szervezetfejlesztési szakember és PhD kutató. Több mint 10 évet dolgozott nagyvállalati és ügynökségi oldalon olyan ügyfeleket támogatva globális piacon, mint a GE, Vodafone, Dell, Citigroup, General Motors, Ericsson és Msci Barra. Az elmúlt években üzletfejlesztési vezetőként támogatta az Aon Hewitt csapatát. Korábban tanácsadóként szervezetfejlesztési, toborzási és employer branding területeken segítette a GI Group nemzetközi cégcsoportot. Jelenleg a Worki – The Future Workplace Experience alapító partnereként munkavállalói élménytervezésben, sokszínű cégkultúra kialakításában és munkáltatói márkaépítésben segíti ügyfeleit. Startup mentorként, filozófusként, Szoft technológusként és PhD kutatóként arra keresi a választ, hogy hogyan lehet mind egyéni, mind szervezeti szinten egy gyorsuló világhoz alkalmazkodni.

Az elmúlt 4 évben digitális termékek kitalálásában, tervezésében tevékenykedett, előtte művészeti-tech területek határán design kutatással és városfejlesztési, majd kulturális projektekkel foglalkozott 5 évig különböző európai országokban. Foglalkoztatják a design társadalmi, gazdasági, mindennapi élet kérdéseire adható válaszai, a multidiszciplináris csapatmunkát kulcsfontosságúnak tartja.

Kommunikációs és HR szakértő a Worki – the future workplace experience alapító partnereként munkavállalói élménytervezésben, sokszínű cégkultúra kialakításában és munkáltatói márkaépítésben segíti ügyfeleit. Korábban a Prezi munkáltató márkastratégiájának kialakításáért, majd az Aon Hewitt Employer Branding szakterületének vezetéséért felelt. Tanácsadóként számos multinacionális nagyvállalattal, hazai és nemzetközi startuppal dolgozott együtt innovatív humán és employer branding stratégia kialakításában. Missziója, hogy tudatos tervezéssel készítse fel a vállalatokat a jövő humán kihívásaira. Speciális szakterületei az employer branding, a vállalati kultúraépítés, a munkavállalói élménytervezés és a network alapú toborzási megoldások.

Facilitátor, Mindspace egyik alapítója. Az egyik fő érdeklődési területe a játékosítás, az ezen keresztüli motiváció, valamint a tudásátadásra alklamas non-formális eszközök kidolgozása. Hisz abban, hogy kellő motivációval mindenki hozzá tud járulni ahhoz, hogy a saját környezete egy kicsit jobb, élhetőbb legyen.

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

Szervezők:

 

Támogatók:

 

Programmal kapcsolatos információk:

Káli György
kali.gyorgy@brandbook.hu

 

Regisztrációval és számlázással kapcsolatos információk: 

Szelthoffer Ilona
szelthoffer.ilona@brandbook.hu

Részletek

Kezdés:
2019. 03. 28. @ 10:00
Vége:
2019. 03. 29. @ 17:00
Összeg:
39.900Ft + ÁFA
Esemény kategória:

Helyszín

BrandExcellence HQ
Vihar u. 18.
Budapest, 1035 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://brandbook.hu