Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Márkaépítés a Munkaerőpiacon Konferencia 2018

2018. 04. 12. @ 09:00 - 18:00

A konferencia képekben:

A tavalyi nagy sikerű konferenciához hasonlóan az esemény felépítése 5 részre oszlik:

  • helyzetjelentés szakaszban kiemelt szakmai szereplők mutatják be a 2018-as trendeket a munkaerőipacon, toborzás és megtartás témakörében.
  • toborzás szakaszban interaktív szekciókban ismerhetik meg a résztvevők a megoldásokat, jó gyakorlatokat
  • megtartás szakaszban a munkavállalói élmény fejlesztési eszközöket ismerhetik meg mélyebben az érdeklődők a workshopokon
  • megoldás térképnek keresztelt szakaszban a hazai KKV-k számára ideális eszköztárat mutatjuk be
  • márkaépítés kerekasztal beszélgetésen HR és  kommunikációs vezetők vitatják meg a stratégia építés és bevezetés-üzemeltetés kérdéseit

Mindemellett HR technológiai kiállításon ismerhetik meg a szakemberek a legújabb startupokat, akik forradalmasítják a HR szakmai eszköztárat.

Újdonság, hogy idei évben a MagyarBrands díjátadó gálával zárjuk az eseményt, azaz a nap végén top hazai márkák vezetői veszik át az elismeréseket.

A tavalyi Márkaépítés a munkaerőpiacon 2017 Konferenciáról készült képeket és a beszámolót ITT tudja megtekinteni.

Program

9:00 9:30 regisztráció, welcome drink, ismerkedés
9:30 9:35 dr. László Géza (CEO, BrandExcellence program) köszöntője
HELYZETJELENTÉS 9:35 9:55 Milyen az ideális munkáltató ma külföldön és Magyarországon?​
előadó: Szokody Ágnes (marketing manager, Randstad Hungary Kft.)
9.55 10.10 Boldog munkatársak és cégek nyomában 

Vannak, akik azt állítják, az ember a legnagyobb érték és üzleti versenyelőny egy szervezetben és ezt tudják is alkalmazni. Mások abban hisznek és azt mondják magukról, hogy egy szervezetben az ember az első. Mi arról szeretnénk beszélni, hogy ezt most végre tényleg meg is lehet csinálni és le is lehet mérni, valahol pedig már alakulnak ennek az első eredményei is.

előadó: Tóth Gergely (társalapító, HR Fest)
10:10 10:40 Toborzás – cégek és munkavállalók szemszögéből
előadó: Balogh Péter (CEO, DreamJo.bs)
10:40 11:10
Munkavállalói élmény – fejlesztés, lojalitás
Hogyan tudja egy tradícionális vállalat folyamatosan inspirálni a munkavállalóit és áttörő megoldások megszületését ösztönözni, akárcsak egy startup?  A startupoknál bevált legjobb gyakorlatok vajon átültethetőek-e egy nagyvállalati környezetre? Melyek a legújabb megoldások a munkáltatói márka építésére és az elkötelezettség növelésére? Segíthet-e többszáz ember bevonása 48 órára? Hogyan érdemes bátorítani és jutalmazni a kreatív megoldások gazdáit? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ előadásában Priszcilla, a Be-novative ügyvezetője, aki megosztja a tapasztalatait, amelyeket mind startup vállalkozás vezetőjeként, mind pedig számos Fortune500 nagyvállalati ügyfelükkel közös projektben szerzett meg.​
előadó: Várnagy Priszcilla (CEO & alapító, Be-novative)
11:10 11:15 Szekció-, és workshop felvezetés: Káli György (BrandExcellence)
11:15 11:30

Kávészünet, közben: HR tech bemutató

TOBORZÁS  11:30 12:00 Modul 1. – Toborzási megoldások
Szekciók:
A Őszinteség, hitelesség a toborzásban (Bíró Ágota – Employee Inspiration Lead, Emarsys és Püski Tamás – recruitment team lead onsite/rpo nice guy, IseeQ)

A tehetségekért folytatott nagy üzedelemben egyre fontosabb, hogy a cégek jól eladják magukat. Ezzel rákényszerülnek, hogy egyre szebb és szebb csomagolásban kínálják magukat a munkavállalóknak. Mi az Emarsysnál nagyon fontosnak tartjuk a hitelességet, ezért megpróbáljuk mindig azt mutatni, ami van és eddig ez bejött nekünk. Stabilan tudtunk növekedni, de ami még sokkal jobb, kevés szakember ment el tőlünk, annak ellenére, hogy az elmúlt években mindig duplájára nőttünk.

B Közösségi média stratégia és HR (Lévai Richárd – alapító, RG Stúdió és kozossegikalandozasok.hu)

A közösségi média a toborzás feketebáránya. A cégek nem nagyon használhatnák, még is a legtöbb HR-es megnézi. A jelöltek egy része tudatosan használja, mások nem figyelnek arról, mit osztanak meg az idegenekkel. Sőt, bizonyos szakmákban dolgozók még azt is titkolják, hogy használják a Facebookot. Közben pedig rengeteg jó lehetőséget adnak a közösségi platformok, akár munkáltatói márka építésről van szó, akár új potenciáls munkavállalók eléréséről.

C Adatvezérelt employer branding kkv szemmel (Tóth-Nagy Péter – CEO, Hive Creative)

Hogyan lehet a belső kommunikációs hiányállapotok feltárásával megalapozni a toborzás sikerességét? Milyen módon lehet a vállalat és az egyén identitását összhangba hozni és a HR folyamatokat nem túlkombinálni, hanem egyszerűsíteni, ugyanakkor hatékonnyá tenni? Előadásomban egy olyan speciális online márka és munkáltatói imázs elemző rendszert mutatok be, amivel egy kézben tartjuk a szervezetfejlesztési szempontokat, a belső kommunikáció felépítését és a külső kommunikációs méréseket. Így összességében tehát nemcsak a pontos problémát diagnosztizáljuk, de célzott, komplex megoldásokat nyújtunk egy vállalat belső életében felmerülő bármilyen dilemmára.

D Esettanulmány: Hatékony toborzás CV nélkül (Hinterstein Anikó – Toborzási és vezetőtámogató teamvezető, Magyar Telekom és Illés Kata – társ-alapító, Indivizo)

Az elmúlt években nagyon sok kihívás elé állította a munkaerőpiac a munkáltatókat. A korábban megszokott toborzási rutinok eredménytelenekké váltak. Változtatni kellett mind a toborzási, mind a kiválasztási módszertanokon. Mindezt úgy, hogy az üzleti vezetők számára minél hatékonyabb, a jelöltek számára pedig minél gyorsabb és élményszerűbb legyen a kiválasztási folyamat. Erre a helyzetre válaszként alakítottunk ki egy úgy toborzási folyamatot az értékesítői hálózatunkban, melyben helyet kap egy serious game és a videóinterjú is, mint kiválasztási eszköz. 

12:00 12:05 workshop választás
MEGTARTÁS 12:05 12:35 Modul 2. – Munkavállalói élmény fejlesztési eszközök a gyakorlatban 
E Munkavállalói élménymendzsment a jövő eszközeivel (Kulcsár Zita és Radnai-Tóth Judit – alapítók, Worki – Future Workplace Experience) – TELTHÁZAS PROGRAM – jelentkezés lezárva

Hogyan készülhet fel egy vállalat a jövőbeni működésre? Hogyan alakíthat ki olyan vállalati kultúrát, amely nem csupán vonzó és motiváló a ’digitális felfedezők’ számára, de biztosítja a szervezeten belüli folyamatos innovációt. A workshopon ezeket a kérdéseket járják körbe a Worki – the future workplace experience alapítói. Gyakorlati példákon keresztük mutatják be, milyen eszközöket használnak ma a világ leginnovatívabb vállalatai a munkavállalói élmény optimalizálására, menedzselésére, majd közös gondolkodásra hívják a résztvevőket a dolgozói élménymenedzsment jövőjéről. 

F Milyen értékeket képviselnek a senior munkavállalók a munkahelyen? (Szekeres Zita – HR igazgató, DHL Supply Chain és Müller Helga – alapító, Restart-Up közösségi program)

A munkaerőpiaci változások különös aktualitást adnak annak, hogy több szempontból is fókuszba került a 45+-os munkavállalók helyzete.Ez az a munkavállalói kör, amelyik a legnagyobb számossággal van jelen a munkaerőpiacon, ők azok, akik előtt még egyszer annyi munkában eltöltött év van, mint amennyi mögöttük. Ők azok, akik már lehet, hogy 25 éve dolgoznak, és lehet, hogy egyre nagyobb erőfeszítést kíván a motiváltságuk karbantartása, ők azok akikhez sok sztereotípia kapcsolódik a rugalmatlanságukat, a digitális világban való járatlanságukat és még számos előítéletet illetően.
Milyen potenciált jelentenek a középkorú, aktív munkavállalók a munkaerőhiány idején?
Milyen gátjai vannak a munkáltatói és a munkavállalói oldalon a 45 év felettiek foglalkoztatásának?
Hogyan támogassuk a vezetőket abban, hogy nyitottabbá váljanak a korcsoport felvételére és megtartására?
Hogyan fejlesszük és motiváljuk ennek a korosztálynak a tagjait a szervezetekben, hogy eredményesek legyenek?
Hogyan segítsük elő a generációk együttműködését a csapatokon belül?

G Felvételi folyamat játékos újragondolása LEGO® SERIOUS PLAY® workshop keretében (Kárpáti Tímea – CEO, BeMyBoss – your digital job agent és Dévai Zoltán – facilitátor, LEGO® SERIOUS PLAY®) – TELTHÁZAS PROGRAM – jelentkezés lezárva

Manapság, amikor az álláshirdetésekre egyre kevesebb jelentkezőt kapunk, fontos lett az, hogy hogyan szólítsuk meg azokat a jelölteket, akik egyszer majd pályázóként megjelennek az álláshirdetéseinknél. Erre jó választ tud adni az Emplyoer Branding, ami már a felvételi folyamatban is fontos. Amennyiben viszont a felvételi folyamatban nem figyelünk a jelöltélményre, a gondosan felépített Employer Brand könnyen sérülhet. Ezt igyekszünk körüljárni játékos módszerekkel a workshop során.

A LEGO® SERIOUS PLAY® egy csoportmunkát támogató módszertan.  Egy kommunikációs és problémamegoldó folyamatban a részvevők kérdések sorozatán át merülnek egyre mélyebbre az adott témában, miközben egy LEGO-elemkészletből építik meg azokat a modelleket, amik a kommunikációt segítik és a közösen elfogadott megoldást reprezentálják.

H KKV munkáltatói márkaépítés eszköztár (Hollósi Szabolcs – alapító, Kiváló Munkahely Partnerség) – TELTHÁZAS PROGRAM – jelentkezés lezárva

Az employer branding nem egy cégbemutató videó gyártásával kezdődik. A KKV-k esetében főként nem a nagyszabású toborzó- és kommunikációs kampányokon van a hangsúly, hanem inkább a meglévő dolgozók elköteleződését, motiválását,  fejlődését, megtartását célzó programokon és a pozitív vállalati értékek azonosításán, aztán hiteles belső és külső kommunikációján. Mindezek sikeres működtetése a vevők bizalmát is építik, és ily módon a munkavállalói élmények mellett a vevői élményekre is hatással vannak. A stratégiai szemléletű munkáltatói márkaépítésben hiszünk, és a munkaerőért folyó versenyben a munkáltatói márka teljes munkavállalói életciklust átfogó rendszerét is működtetniük kell a cégeknek a toborzástól az elválásig. A  workshopon megnézzük ezen rendszer felépítését, alkotóelemeit,  és megvitatunk néhány kulcselemét is.Mindenki hazaviheti a bemutatott ötleteket, jó megoldásokat, és a saját cégére szabott programon tovább dolgozhat

12:35 13:30 Szendvicsebéd, közben: HR tech bemutató
MEGOLDÁS TÉRKÉP 13:30 14:10 Modul 3. – Eszköztár és Demó
I
Képzés és munkaerőpiac kerekasztal beszélgetés

moderátor: Sziget Ágnes (Senior PR Consultant, Person Group)
kerekasztal résztvevők:
Barta Niki (Head of Bridge Bizniscool, Bridge Budapest),
Boda József (CEO, Codecool),
Csaba Zoltán (stratégai  igazgató, Metropolitan Egyetem),
Lannert Judit (vezérigazgató, T-tudok)

J „Ötödik elem” – A munkaerő toborzás-megtartás öt legfontosabb eleme 2018-ban (Tokár Péter, toborzás-kiválasztás szakértő, ügyvezető TESK Csoport)

A vállalatok életében 2015-16-ig a fluktuációkezelés módja a toborzás volt. 2018-ra rá kellett ébrednünk: az utánpótlás olyannyira korlátozott, hogy kénytelenek vagyunk a megtartásra összpontosítani. Valójában hasonló elemek alkotják a sikeres stratégiát mind a toborzás, mind a megtartás terén. Ennek az eszköztárnak az öt legfontosabb eleméről lesz szó, gyakorlati példákkal megvilágítva azokat.

K
Példaképek, motiválás és a sport szerepe egy szervezetben (előadók: Forrás Zoltán – sportmenedzser, the path sports management és Vendler Balázs – CEO, Games for Business – Engaging and entertaining learning)
A munkaerőpiac megváltozott, a munkavállalók öntudatosabbak lettek, olyan személyekké fejlődtek, akik egyre jobban ismerik az értékeiket, sokkal több lehetőséget látnak, sokkal mobilisabbak, mint a korábbi nemzedékek. Elvárják a munkáltatótól, hogy az megteremtse a megfelelő feltételeket számukra, és hogy érthető, személyre szabott felépítésben folyamatosan biztosítsa azt az információt, melynek segítségével dolgozni és fejlődni tudnak. Akkor és ott, amikor arra szükség van.
A játékok ezt csinálják zseniálisan — egyből egy élménybe csöppenünk bele, ahol az egyre nehezedőbb kihívások segítségével tanuljuk meg a szükséges dolgokat
L Cégvezetés 2.0 – új vezetői eszköztár és teamcoaching bemutató (Major Lívia – képzési vezető, Coachingcentrum) – TELTHÁZAS PROGRAM – jelentkezés lezárva

Az új munkatársakat leginkább a cég jó hírneve vonzza, a „céghez lépnek be”. Azonban hiába a jól felépített munkáltatói imidzs, a költséges kiválasztás és a gondos kiválasztás, a felmondások nagyobb részének az az oka, hogy a munkatársnak nincs jó kapcsolata a vezetőjével: „a vezetőtől megy el”.
Mi alapozza meg a vezető-munkatárs kapcsolatot és hogyan fejeződik ki ez a jó kapcsolat? A vezető kommunikációjában. A figyelem, az  elismerés, a visszajelzés meglétében vagy nem meglétében, az együttműködő, empatikus kommunikációban, a hitelességben, ami azt is jelenti, hogy a vezető felelősséget vállal a mondataiért.
Workshopunkon a vezetői kommunikáció eszközeivel foglalkozunk. Mitől és hogyan leszünk hitelesek és sikeresek a vezető-munkatárs kapcsolatban?  Motiváció és inspiráció – a kommunikációnk eredménye. Milyen változtatásokba foghatunk, amelyek azonnali hatással járnak?
A workshop végére megalkotunk egy konkrét eszköztárat, amit minden résztvevő magával visz. 

14:10 14:15

Szekciófelvezetés: Káli György (BrandExcellence)

MÁRKAÉPÍTÉS 14:15 15:15
Modul 4. – Munkáltatói márka kialakítása, üzemeltetése, employer branding trendek 2018
Téma felvezető előadás:
14:15 14:30 Kádár Balázs (Bindermann I The Employer Branding Company ügyvezető partner és MPRSZ Employer Branding Tagozat vezetője)

  • Beruházási környezet kitekintés
  • Munkaerőpiaci kitekintés
  • BrandExcellence – Employer Branding Award Munkáltatói Márkaépítés Felmérés 2017
  • Employer Branding Award 2017 – Pályázatok , trendek, díjazottak
14:30 15:15
Kerekasztal beszélgetés résztvevői:

moderátor: Kádár Balázs (Bindermann I The Employer Branding Company ügyvezető partner és MPRSZ Employer Branding Tagozat vezetője)
Duca Andrea (managing partner, HD GROUP Communication Agency)
Eke Mariann (HR Manager, DM-drogerie markt Kft.)
Gergácz Lili (HR igazgató, Evopro Group)
Katona Ádám (marketing igazgató, Xerox)
Nagy Andrea ( Employer Branding Expert, E.ON Hungária Zrt.)

15:15 15:30 Kávészünet, közben: HR tech bemutató
MAGYARBRANDS DÍJÁTADÓ GÁLA 
15:30 16:00 Női vezetők és munkavállaló-barát vállalatok 
Kerekasztal beszélgetés résztvevői:

moderátor: Szörnyi Krisztina (HVG Extra tematikus lapcsalád főszerkesztője és a TEDxYouth@Budapest tartalomért és kommunikációért felelős szervezője)
Ivánka Katalin (vezérigazgató, IVANKA)
Kőnig Erika (marketing igazgató, 
Danubius Hotels Group)
Dr. Rázsóné Szórády Csilla (cégvezető, újHÁZ Építőanyag Nagykereskedelmi Zrt.)
Rózsás Mónika (ügyvezetőigazgató-helyettes Alföldi Tej Kft.)

16.00 16:45 MagyarBrands Díjátadó
16:45 18:00 MagyarBrands Fogadás 

 

A konferencián az előadások mellett az alábbi kiállítókkal, programokkal találkozhatsz:

Chocollection
A csoki megnyitja a szíveket. Felmelegít, felvidámít. Építsd Te is céged munkáltatói brandjét csokoládé segítségével. Standunknál nyereményjátékon vehetsz részt, illetve sok – sok ötletet és információt kaphatsz a csokoládés ajándékok munkáltatói márka építő felhasználására.
Látogass meg bennünket, hogy még több csokit kóstolhass, és értékes tanácsokkal és javaslatokkal láthassunk el.


CX-Ray

Építsd valós adatokra a márkád! A CX-Ray azonnal segít neked. Az emberek szeretnek pletykálni. Az elégedett dolgozók sok jót, az elégedetlenek pedig sok rosszat híresztelnek cégükről. Te milyennek látod a munkahelyed? Mennyire vagy elégedett? Ha kitöltöd rövid, munkapszichológiai kérdőívünket, értékes szervezeti felmérésben lehet részed. Látogasd meg standunkat: velünk csak nyerhetsz!

Grafacity Közösségi Rajz
A Közösségi   Rajz   az   elégedettség-felmérés, és a közvélemény-formálás eszköze. Illusztrátoraink a véleményeket, ötleteket, történeteket beszélgetve, “coacholva” gyűjtik   ki   a   konferencia résztvevőiből. Próbáld ki Te is! Referenciáink: A Berlini nyugati fal egy részletén készített Interaktív jegyzetünk a szabadságról. Az ELTE Start-Up Műhelyének Közösségi Interaktív folyamata: az egész tanszék hallgatóivan dolgoztunk az EGYETEM Start-Up Programjának sikerén. TEDxDebrecen 2017 – ahol még a filctollat is kicsavarták a kezünkből!

Gyümi.hu
Miért is jó a munkahelyi gyümölcs? Erre a kérdésre ad választ és kóstolót a legfinomabb idény gyümölcsökből összeállított csomagjával a Gyumi.hu . Szeretnéd motiválni és egészségessé tenni a csapatod? Minden nap öröm legyen bejárni a munkahelyedre? Nassolni büntetlenül a legédesebb gyümölcsökből? Keresd a Gyümi.hu standját egy ingyenes próbacsomagért, vagy játssz velünk nyereményjátékunkban még több gyümölcsért!

HR Felhő
A friss Magyar Brands díjas HR Felhő szoftver egy 100% GDPR kompatibilis toborzási-kiválasztási platform. Pultunknál betekintést nyerhettek a szoftver nyújtotta lehetőségekbe, illetve online jelentkezhettek cégünk népszerű, INGYENES rendezvény sorozatára a HR Reggelire, amelynek aktuális témája az EU GDPR bevezetése, auditja és minden ezekkel kapcsolatos tudnivaló.


HR master – Humán Erőforrás Menedzsment Rendszer
Manapság a toborzási folyamat egyik fontos eleme, a vállalati márka építése is!  A potenciális jelöltek számára az első benyomás, élmény döntő fontosságú!  Vonzó karrier oldalon szeretnéd megjeleníteni a vállalat nyitott pozícióit?  Saját jelölti adatbázist hoznál létre? A kiválasztási folyamatot is szeretnéd egy rendszerben összeállítani és menedzselni? A hrMaster rendszerével mindez ez lehetséges! Keresd fel standunkat és próbáld ki rendszerünket!

HVG könyvek
Pszichológia, önismeret, kreativitás | Karrierépítés, énmárka, motiváció | Üzlet és menedzsment | Standunkon minden könyvet most 30%-os kedvezménnyel vásárolhatsz meg.  Újdonságok: Nyugalomnapló, A meditáció tudománya, Rorschach, FELDMÁR ANDRÁS: Ellenállás

MetuJump
A METU JUMP a Budapesti Metropolitan Egyetem innovatív kezdeményezése, célja, hogy kizárólag a munkaerőpiaci igényekre alapozott képzéseket indítson, reagálva az az IT szektoron belüli munkaerőhiányra. Önálló csapattal, dedikált, aktív programozási és ipari tapasztalattal rendelkező, profi trénerekkel képezünk olyan gyakorlati tudással rendelkező programozókat, akik azonnal elhelyezkednek a munkaerőpiacon. Hallgatóink különböző háttérrel, de minimum érettségivel érkeznek hozzánk, és a többlépcsős sikeres felvételi folyamat után kezdik meg 4 hónapos tanulmányukat, teljes munkaidőben.  Március végén végzett hallgatóinkban partnercégeink komoly potenciált látnak, célunk, hogy tovább bővítsük partnereink körét. Ismerj meg minket! 

The WorkLife Company
Életbarát munkahelyeket teremtünk on-site szolgáltatásokkal 100% szervezés- és költségmentesen. Abban hiszünk, hogy kiegyensúlyozott életet csak akkor tudunk élni, ha tudomásul vesszük: a munka és magánélet már nem választható szét. Az eredményességhez és kiegyensúlyozottsághoz a munkahelyeket egy élhető, szolgáltatásokat is nyújtó élettérré kell alakítanunk – ebben nyújtunk egyedülálló, igazi win-win-win megoldást a munkaadóknak, munkavállalóknak és szolgáltatóknak. Gyere el a standunkhoz és próbáld ki a WorkLife élményt: székes masszázzsal és szívstressz-méréssel tesztelheted milyen lesz a munkatársak élménye a Te irodádban!

Videomentor 
Sajnálatos és óriási veszteség, hogy gyakorlás nélkül a tréningeken tanultak kb. 70 – 80 %-a néhány hét alatt elfelejtődik. A VideoMentor segítségével viszont folyamatosan gyakorolhatod a megszerzett tudást, ráadásul a saját személyes mentoroddal. Mindezt az utazási és a szállásköltség megtakarításával, bárhol, bármikor megtehedet. Próbáld ki a standunknál!

 

Arany fokozatú támogató:
Ezüst fokozatú támogató:
Bronz fokozatú támogatók:


További támogatóink:

Médiapartnerek:

ELŐADÓK

kép név cég pozíció előadás logo magamrol idezet
Balogh Péter DreamJo.bs CEO Tech vállalkozó és angyal befektető
Nevéhez fűződik többek között a nemzetközi piacot is meghódító NNG, melynek társalapítója és vezetője volt. Itt vezérigazgatóként egy 850 fős csapatot épített fel és az ő motiválásukat tartotta legfőbb feladatának. Azóta angyal befektetőként több formációban is magyar tech startupoknak segít, többek között számos HR tech cégnek is.
Barta Niki Bridge Bizniscool szakmai vezető Barta Nikolett vagyok, a Bridge Bizniscool szakmai vezetője, oktatásmódszertani tanácsadó.
Korábban a KAPTÁR közösségi iroda vezetésével, közösségépítéssel és üzletfejlesztéssel foglalkoztam, néhány éve “hobbiként” pedig középiskolás fiatalokat kezdtem el fejleszteni és segíteni nekik a tudatosabb pályaválasztásban. A hobbiból lassanként hivatás lett, a középiskolások tudatos pályaválasztását segítő “Így dolgozunk mi” projektünkkel a TEDxYouth színpadáig, majd a Forbes 30U30 listájáig vezetett az út és azóta kizárólag oktatásfejlesztési projektekkel foglalkozom.
2017.augusztusától kezdtem el együtt dolgozni a Bridge Budapesttel és lettem felelős a Bridge Bizniscool vezetéséért, ami egy igazán nagy kihívás a számomra , de rettentően élvezem. Fantasztikus látni, ahogyan a hozzánk érkező gyerekek a vállalkozási műhelyek során egyre közelebb kerülnek a vállalkozások világához, ráéreznek a közös alkotás, a projektmunka ízére és úgy távoznak tőlünk, hogy elmondhatják, “van egy saját minivállalkozásuk”.
Bíró Ágota Emarsys Employee Inspiration lead Karrieremet oktatási szakemberként kezdtem és onnan eveztem át a vezetőképzés, szervezetfejlesztés és coaching irányába. 2017 novembere óta vagyok az Emarsys Employee Inspiration Lead-je, felelek a stratégiai HR területekért, de legfőképpen az embereink megtartásáért és folyamatos fejlesztéséért.
Boda József Codecool CEO Közel 15 évet töltöttem IT cégeknél különböző vezetői pozíciókban, sok mindennel foglalkoztam, beleértve a toborzást is. Amikor új kollégát kerestünk, soha nem a végzettség számított. Sokkal inkább a szakmai tudás, a gyakorlati tapasztalat és hogy mennyire hittünk benne, hogy jól tudunk majd együtt dolgozni. A Codecoolnál a jövő programozóit képezzük, a lehető leggyorsabban reagálva a valós vállalati igényekre. A piac minden szereplőjére és folyamataira hatással van az általános fejlesztőhiány: ahogy az IT vezetőkre, úgy a HR csapatok bevált módszereire is. Ráadásul ez a hiány mostanra valóban kétoldalúvá tette a toborzás folyamatát, vagyis nemcsak az a kérdés, hogy a cég mit vár el a juniorokkal szemben, hanem az is, hogy a juniorok mit várnak el a cégektől. A Codecoolban Y generációs fiatalokat és felnőtteket is képzünk, konkrét vállalati igényeknek megfelelően, ezért ismerjük mind a két oldal elvárásait. Az összegyűlt tapasztalatokat pedig fontosnak tartom, hogy minél szélesebb kör ismerje meg!
Csaba Zoltán Budapesti Metropolitan Egyetem stratégiai igazgató Innovációs szakember, stratéga. Magyar Telekom csoportban indult a pályafutása, később az NNG termékstratégiájáért felelt. Párhuzamosan az MTA hálózatelemzésre specializálódott központjának kutatója. 2017 óta a Budapest Metropolitan Egyetem stratégiai igazgatója.
Dévai Zoltán LEGO Serious Play facilitátor Szolgáltatásokat tervezek. A stratégiától kezdve egészen a folyamatokig és az azokat működtető szervezetek szintjéig. Nagy kedvelője vagyok mindenféle módszertannak, de azt is vállalom, hogy mindegyik éppen annyit ér, amennyit hasznosítani lehet belőle. Amennyi értéket közvetíthetünk általuk az ügyfeleknek és a szervezeteknek. A LEGO® SERIOUS PLAY® módszertanának képzett facilitátoraként is pontosan így gondolom.
Duca Andrea HD Group Kommunikációs ügynökség ügyvezető partner Duca Andrea vagyok a HD Group Kommunikációs ügynökség ügyvezető partnere, a Budapesti Metropolitan Egyetem Kreatív Event Management szakának oktatója, a Magyar Rendezvényszervezők Szövetségében az Ügynökségi Tagozat vezetője. Végzettségem szerint közgazdász szociológus, szakmai érdeklődési köröm fókuszában a motiváció van és a márkák vállalaton kívüli és belüli kommunikációja.
Üzleti szemléletemhez a lexikális alapokat az IBS-ben, majd a Corvinuson szereztem, látóköröm szélesítéséhez, kapcsolati hálóm bővítéséhez pedig nagyban hozzájárul, hogy hat nyelven beszélek, és sokat utazom.
Ügynökségünk, a HD Group a magyar BTL piac stabil szereplője, amely a hosszú távon felépített hazai ügyfélkapcsolatai mellett a régió több országában szervezett nagy márkáknak sikeres rendezvényeket.
Munkáltatóként az egyik legnagyobb büszkeségem, hogy a mai magyar munkaerőpiaci valóságtól eltérően nálunk nincs fluktuáció. Folyamatosan figyelem, hogy mitől lesz egy munkahely a legjobb, hogyan lesznek elégedett, motivált munkavállalói, és hogyan hat mindez a vállalati márkaépítésre.
Céget építek, ehhez piacot szerzek. Tudom, hogy a piac hogyan mér, mi alapján ítél. És azt is, hogy ennek miként lehet megfelelni úgy, hogy az igényeket ne kiszolgáljuk, hanem létrehozzuk. Amire pedig már vágynak, azt megvalósítjuk. Névjegykártya nélkül is lehet tudni, hogy ha valamit a HD csapat talált ki. Stílusa van, ami jól látszik.
Ennek köszönhető, hogy komoly szakmai elismerést jelentő megrendelőknek dolgozhatunk, köztük a Magyar Telekom, MOL, L’Oréal, Zwack, Tesco, Toyota/Lexus, Coca-Cola.
Eke Mariann dm Magyarország Kft. HR Menedzser Közgazdász MSc, HR és Szervezetfejlesztés szakirányon, Coach
Toborzás – Kiválasztási specialista, HR Business Partner feladatok ellátása, később University Alliances Country Manager az SAP Hungary Kft.-nél. Részvétel az Employer Branding projektek Magyarországon történő bevezetésében és az egyetemi kapcsolatok kialakításában különös tekintettel a Toborzás – Kiválasztásra.
2015 óta a dm Kft.-nél HR menedzser. Employer Branding projektek bevezetése a dm-nél, Toborzás és Kiválasztási és Employer Branding feladatok irányítása és ellátása 6 fős csapatával együtt. Nemzetközi HR projektekben történő részvétel.
Forrás Zoltán the path sports management sportmenedzser Zoltán több éve dolgozik a sport világában mint sportmarketing-szakértő, sportrendezvény-szervező és sportmenedzser. Számos szponzorációs együttműködés során dolgozott együtt nagyvállalatokkal és kommunikációs ügynökségekkel.
Gergacz Lili Evopro group SSC HR igazgató SSC HR igazgatóként a cégcsoportban az alábbi folyamatokért felel:
· a cégcsoport humán stratégiájának tervezése, végrehajtása;
· a HR folyamatok folyamatos fejlesztése;
· a munkavállalók beléptetéséhez, kiléptetéséhez kapcsolódó munkaügyi és bérszámfejtési feladatok felügyelete;
· a toborzás/kiválasztási folyamatok működtetése;
· a felvett munkavállalók integrációjának támogatása;
· a munkatársi illetve a vezetői humán fejlesztések megvalósítása;
· a cégcsoport belső kommunikációjának tervezése, működtetése;
· a területét érintő HR és egyéb működési szabályzatok bevezetése, kezelése;
· teljesítménymenedzsment- és ösztönzési rendszerek alakítása;
· HR relevanciájú pályázatok és rendezvények tervezése, lebonyolítása;
· valamint családbarát és egészség-megőrzési programok szervezése a munkahelyi mentálhigiéné színvonalának fejlesztése.
Mi soha nem mondjuk azt, hogy „lehetetlen”, amikor egy munkavállaló kér valamit 🙂
Hinterstein Anikó Magyar Telekom Toborzási és vezetőtámogató teamvezető Közgazdász, matematikus, hosszú évek óta dolgozik a HR szakmában.
Pár évvel ezelőtt HR Business Partnerként a munkaerő piaci változások hatására tudatosan kezdett foglalkozni a toborzási trendekkel és ezzel egyidejűleg a toborzási hatékonyság növelésével a Magyar Telekomban. Jelenleg a Telekom toborzási és employer branding csapatának vezetője. Elkötelezetten hisz abban, hogy a toborzást és a munkáltatói márkaépítést együtt, egymással összhangban érdemes csinálni. És mindezt csakis az üzleti eredményesség érdekében.
“You can have the best strategy and the best building in the world, but if you don’t have the hearts and minds of the people who work with you, none of it
comes to life.”
Hollósi Szabolcs BFN Európa Kft. tulajdonos Közel 20 éves tapasztalattal rendelkező emberi erőforrás-fejlesztési, területfejlesztési, vállakozásfejlesztési szakértő, business coach, tréner (Grow trenerképző, munkáltatói márkaépítő (egyedülálló végzettséget az Employer Branding College kurzusán in Employer Brand Leaderiship” néven szerezte az országban másodikként). Stratégiai tervezés és a különböző szektorok (vállalati és állami, önkormányzati, civil, oktatási, tudományos) és az emberek közötti együttmüködések szervezése ösztönzése a legfőbb erősségei. Az emberközpontú munkahelyek fejlesztése mellett a társadalmi vállalkozások szakmai támogatása, és fenntartható CSR programok tervezése is szívügyei. A saját tulajdonú BFN Európa Kft. 2003-as megalapítása előt dolgozott önkormányzati szektorban, multinacionális vállalatnál (Philips Components), non profit szervezetnél és regionális fejlesztési ügynökségnél is.
Illés Kata Indivizo Kft. társalapító, ügyvezető HR tanácsadó és szervezetfejlesztőként 15 éve foglalkozik kiválasztással, kompetencia alapú mérésekkel, szervezetek kiválasztási folyamatainak átfogó fejlesztésével
Az Indivizo társalapítója és ügyvezetőjeként online, adatvezérelt kiválasztási rendszer fejlesztés és piaci bevezetése során ügyfél- és a jelöltélmény megteremtését helyezi előtérbe. A szervezeteket abban támogatja, hogy megtalálják a tehetséges új csapattagjaikat, és a hozzájuk vezető jó kiválasztási utat.
Ivanka Katalin Ivanka Factory Zrt. alapító, társtulajdonos Ivánka Katalin üzletember, az IVANKA márka, illetve az Ivanka Factory Zrt. alapítója, társtulajdonosa és kreatív igazgatója. 1980-ban született Budapesten. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karán végezte felsőfokú tanulmányait Férjével és üzlettársával, Ivánka András Rudolffal 2002-ban alapították első vállalkozásukat azzal a céllal, hogy a dizájn és építészet világában a beton klasszikus felhasználásáról kialakult képet radikálisan megreformálják.
Az IVANKA mára jelentős nemzetközi ügyfélkörrel és megépített referenciákkal rendelkezik 4 kontinens több, mint 70 városában. Hírnevét a beton kreatív felhasználásával és magas hozzáadott értékű, fejlesztéstartalmú műszaki megoldásival alapozta meg.
„Az IVANKA-nál minden munka az adott épületre szabott egyedi alkotás. Ezt az elhivatottságot és a betonban rejlő fejlesztési lehetőségek innovatív, kreatív és hatékony kihasználását keressük nap mint nap. Kik azok, akikkel együtt értéket tudunk teremteni?”
Kádár Balázs MPRSZ Employer Branding Tagozat vezető, elnökségi tag Kádár Balázs csaknem 17 évet dolgozott ális és multinacionális közepes – és nagyvállalati környezetben közép – és felsővezetőként. Különféle vezetői pozíciókat töltött be számos iparágban, nemzetközi vállalatoknál. Mercedes-Benz autógyár (Daimler AG) marketing és kommunikációs igazgatójaként éveken át irányította a vállalat teljes kommunikációját és többek között a munkáltatói márka építését is felügyelte. Jelentős tapasztalattal rendelkezik Employer Branding, HR kommunikáció, personal marketing, CSR, PR és integrált marketing kampányok területén. Bindermann I The Employer Branding Companyexecutive partnereként senior szakértői csapatával meghatározó vállalatok munkáltatói márkaépítését, belső kommunikációs és HR marketing tevékenységét támogatja. Tisztában van a közepes és nagy szervezetek tipikus személyzeti, valamint belső-külső kommunikációs kihívásaival és az ezekre adható megfelelő nemzetközi válaszokkal. Business & life coachként az elmúlt 5 évben felsővezetőket sikeresen kísért önismereti munkájukban. A Magyar PR Szövetség elnökségi tagja, az MPRSZ Employer Branding Tagozatának alapítója és vezetője, az Employer Branding Award létrehozója, a hazai munkáltatói márkaépítés úttörője.
Kárpáti Tímea BeMyBoss CEO Már több mint tíz éve dolgozom szervezetfejlesztésben, és küldetésemnek tekintem, hogy az emberek boldogok legyenek a munkahelyükön. Ezért hoztam létre a BeMyBoss-t, ahol segítek az embereknek közelebb kerülni az álmaikhoz, és a cégeknek álom-munkaerőt találni. Hiszek abban, hogy ha az álmainkért dolgozunk, az hatással van a teljesítményünkre, és annak a cégnek a teljesítményére is, ahol dolgozunk. Minden munkakör álom-munka valakinek, csak meg kell találni a megfelelő személyt ehhez.
Kőnig Erika Danubius Hotels Group marketing igazgató Kőnig Erika a Danubius Hotels Group employer branding tevékenységért felelős marketing igazgatója.
Pályája során a szállodacsoport különböző szállodáiban, valamit a központi értékesítési osztályon értékesítési és marketing igazgatóként dolgozott, majd a stratégiai partnerkapcsolatokért lett felelős. Jelenlegi feladatkörét 2016. decemberétől látja el.
Kulcsár Zita Worki alapító Nemzetközi szervezetfejlesztési szakember és PhD kutató. Több mint 10 évet dolgozott nagyvállalati és ügynökségi oldalon olyan ügyfeleket támogatva globális piacon, mint a GE, Vodafone, Dell, Citigroup, General Motors, Ericsson és Msci Barra.
Az elmúlt években üzletfejlesztési vezetőként támogatta az Aon Hewitt csapatát. Korábban tanácsadóként szervezetfejlesztési, toborzási és employer branding területeken segítette a GI Group nemzetközi cégcsoportot. Jelenleg a Worki – The Future Workplace Experience alapító partnereként munkavállalói élménytervezésben, sokszínű cégkultúra kialakításában és munkáltatói márkaépítésben segíti ügyfeleit.
Startup mentorként, filozófusként, Szoft technológusként és PhD kutatóként arra keresi a választ, hogy hogyan lehet mind egyéni, mind szervezeti szinten egy gyorsuló világhoz alkalmazkodni.
Lannert Judit T-Tudok Zrt. vezérigazgató
Lannert Judit közgazdász és szociálpolitikus végzettséggel, valamint szociológiából PhD fokozattal rendelkezik. 1990 óta foglalkozik oktatáskutatással, egyik elindítója volt az Országos Közoktatási Intézet szakmai műhelyében készült Jelentés a magyar közoktatásról sorozatnak. Kutatói érdeklődése elsősorban a tanulói továbbhaladásra, az iskola és munka világa közötti átmenetre és a pályaválasztási aspirációkra terjedt ki. Több tucat hazai kutatásban és jó néhány nemzetközi összehasonlító vizsgálatban vett részt.
Szakmai tapasztalat:
2008-        TÁRKI-TUDOK Zrt., vezérigazgató
1990-2007: Országos Közoktatási Intézet, kutató (2004-2007: központvezető)
1987-1990: Országos Közvéleménykutató Intézet
Radnai-Tóth Judit Worki alapító Kommunikációs és HR szakértő a Worki – the future workplace experience alapító partnereként munkavállalói élménytervezésben, sokszínű cégkultúra kialakításában és munkáltatói márkaépítésben segíti ügyfeleit. Korábban a Prezi munkáltató márkastratégiájának kialakításáért, majd az Aon Hewitt Employer Branding szakterületének vezetéséért felelt. Tanácsadóként számos multinacionális nagyvállalattal, hazai és nemzetközi startuppal dolgozott együtt innovatív humán és employer branding stratégia kialakításában. Missziója, hogy tudatos tervezéssel készítse fel a vállalatokat a jövő humán kihívásaira. Speciális szakterületei az employer branding, a vállalati kultúraépítés, a munkavállalói élménytervezés és a network alapú toborzási megoldások.
Major Lívia Coachingcentrum Tréner, coach 2010 óta dolgozik coach-ként, szemléletéhez legközelebb az érzelmi intelligencia alapú és személyközpontú coaching módszertanok állnak. Coachképző önismereti és kommunikációs témakörben, vezetőfejlesztés, együttműködő kommunikáció, időgazdálkodás, munka-magánélet egyensúly, stresszkezelés tréningeket tart.
HR szakmai pályáját Lívia a Telenornál kezdte belső trénerként, majd HR szakértőként szervezetfejlesztési projektekben dolgozott (pl. a vállalati értékek kommunikációja, a New Way of Working, bevezetése, és a Customer Experience beemelése a szervezeti kultúrába).Vezetői kommunikációs toolkit kialakítása
Az új munkatársakat leginkább a cég jó hírneve vonzza, a „céghez lépnek be”. Azonban hiába a jól felépített munkáltatói imidzs, a költséges kiválasztás és a gondos kiválasztás, a felmondások nagyobb részének az az oka, hogy a munkatársnak nincs jó kapcsolata a vezetőjével: „a vezetőtől megy el”.
Mi alapozza meg a vezető-munkatárs kapcsolatot és hogyan fejeződik ki ez a jó kapcsolat? A vezető kommunikációjában. A figyelem, az elismerés, a visszajelzés meglétében vagy nem meglétében, az együttműködő, empatikus kommunikációban, a hitelességben, ami azt is jelenti, hogy a vezető felelősséget vállal a mondataiért.
Workshopunkon a vezetői kommunikáció eszközeivel foglalkozunk. Mitől és hogyan leszünk hitelesek és sikeresek a vezető-munkatárs kapcsolatban? Motiváció és inspiráció – a kommunikációnk eredménye. Milyen változtatásokba foghatunk, amelyek azonnali hatással járnak?
A workshop végére megalkotunk egy konkrét eszköztárat, amit minden résztvevő magával visz.
Lévai Richárd RG Stúdió marketing vezető, társalapító Lévai Richárd az üzleti eredményeket szállító közösségi marketing specialistája, a „Közösségi kalandozások- 20 magyar marketing sikersztori a Facebookon”, a „Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket? 2.0” és a „Hogyan lehet eredményesen eladni a közösségi médiával?” című könyvek szerzője, hivatalos Facebook hirdetői minősítéssel rendelkező szakember. Az idén 19 éves RG Stúdió marketing vezetője és egyik alapítója. 2015-ben a magyar kommunikációs szakma véleményvezér toplistáján az első háromba került a Diktio Labs kutatásában, 2016-ban a VOSZ az Év Vállalkozója díjával tüntette ki.
Cége referenciái között olyan márkák is megtalálhatóak, mint a Robert Bosch, a CEWE Fotókönyv, a Piatnik, az OLX.hu, vagy a Telenor.
Kozossegikalandozasok.hu blogja már nyolc éve biztosítja a naprakész információkat azoknak, akik bevételt szeretnének a közösségi médiából.
Müller Helga Restart-Up közösség társ-alapító, operatív vezető Szervezetfejlesztőként, folyamatmenedzsment tanácsadóként, coachként sorra botlom bele a cégek működését nehezítő generációs problémákba. A ma kevésbé trendi középkorúak kiszorulásával mérhetetlen tudás és tapasztalat vándorol ki a szervezetekből, miközben még tettre kész szakemberek keresik, hogy hol építenének értékeikre. Vezetői és projektmenedzseri tapasztalatommal a hídépítést szeretném segíteni. A fiatalok gyorsabbak, de az idősebbek ismerik az egérutakat
Nagy Andrea E.ON Employer Branding Expert Közel 10 éves tapasztalat multinacionális nagyvállalati környezetben.
Szakterületei HR marketing, belső és külső kommunikáció, vállalti kultúra építés, branding és munkáltatói márka építés.
„Összejönni – jó kezdés
Együtt maradni – haladás
Együtt is dolgozni – siker.”
Püski Tamás IseeQ recruitment team lead Az utóbbi öt évben technológiai területen foglalkozok toborzás és kiválasztással. Itthon és külföldön egyaránt jelen vagyunk különböző konstrukciókban, ami lehet tiszta recruitment, onsite, rpo vagy consultancy és ezek vegyítése.
Rázsóné Szórády Csilla újHÁZ Centrum cégvezető Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum cégvezetője, több mint 10 évvel ezelőtt gazdasági vezetőként kezdett a vállalatnál.
2010 óta cégvezetőként irányítja és koordinálja az országos építőanyag-kereskedelmi hálózatot, amely vezetése alatt 50 milliárdos nagyvállalattá nőtte ki magát. A Janus Pannonius Egyetemen végzett pénzügyi és gazdasági szakember a gázszolgáltató szektorból lépett át az építőiparba, legutóbb az AKVA-Gáz gazdasági területét igazgatta. A vállalat cégvezetői pozícióján kívül a részvénytársaság Igazgatóságának tagja.
Rózsás Mónika Alföldi Tej Kft gazdasági igazgató Rózsás Mónika 2008-ban csatlakozott az Alföldi Tej Kft-hez, mint gazdasági igazgató, 2012 óta ügyvezető igazgató helyettesi posztot tölt be.
Korábban Budapesten az autóipari beszállító Fémalk Zrt-nél dolgozott, mint gazdasági igazgató. Több mint 20 éves vezetői és szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Strenner Szilárd Grafacity Strenner Szilárd vagyok, a Grafacity ügyvezető igazgatója, grafikus illusztrátor, facilitátor, vizuális coach, stratégiai és szervezetfejlesztési tanácsadó.

Cégünk legfontosabb célkitűzése, hogy meghonosítsa Magyarországon a grafikus jegyzetelést és facilitálást.  A vizuális megjelenítés támogatja a közös gondolkodást, legyen szó műhelymunkáról, komplex üzleti stratégiai folyamatok támogatásáról, előadásról, megbeszélésről vagy egyéni tanácsadásról (coaching). A vizuális eszközök használatának előnyei közül kiemelten fontosnak tartjuk azt a tulajdonságát, hogy egyszerre sűríti, összegzi, rendszerezi a meglévő ismereteket, valamint asszociációkat előhívó természete folytán inspirálja az új megértést, segíti az összefüggések felfedezését, felismerések megszerzését, támogatja a továbblépést, az aktuális állapot meghaladását.

„Saját életpályámon a grafikus jegyzetelés és facilitálás megjelenése egy sorsszerű találkozás eredménye, 2010 nyarán, az SzMT (Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága) felkérésére az ODWS-en (Organisational Development Word Summit) alkalmam nyílt Sabine Soeder, német kollégámmal együtt dolgozva „élesben” kipróbálni a grafikus jegyzetelést. Itt felismertem, hogy ez az a terület, ahol tréneri, szervezetfejlesztői gyakorlati tapasztalataim és alkalmazott művészeti alapképzettségeim végre összekapcsolódhatnak.”

Szekeres Zita DHL HR igazgató „Több éves nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalattal rendelkezik a humán erőforrás menedzsment területén. Átfogó szakmai ismeretekkel rendelkezik a szervezeti átalakítások, vállalati kultúra váltások menedzselésében. Dolgozott hazai és régiós HR vezetői pozíciókban, munkája során gyakorlati tapasztalatokat szerzett számos átalakítási projektben, szinte elsőként használta az outplacement intézményét létszám racionalizásási projektek során a Közép Európai régióban.”
Sziget Andrea Person Group Senior PR Consultant Sziget Ágnes 2010 óta foglalkozik a munkáltatói márkaépítés területével. Pályáját a Magyar Telekomnál kezdte, ahol a vállalat külső és belső employer brandjének építéséért, valamint a HR területhez kapcsolódó kommunikációs feladatok koordinálásáért felelt. Ezt követően csatlakozott a Wizz Air csapatához, ahol a vállalat belső kommunikációját menedzselte 14 különböző országban 27 bázison. Feladatai közé tartozott a légitársaság CSR stratégiájának kidolgozása és a WIZZ mint munkáltató népszerűsítése a fiatalok körében. Nevéhez fűződik a társaság első nemzetközi case study versenyének, a WIZZ Youth Challenge-nek elindítása.
Jelenleg a Person Group Senior kommunikációs tanácsadójaként integrált kommunikációs projekteken dolgozik olyan nagyvállalatoknak mint a Coca-Cola HBC vagy a Penny Market.
Szokody Ágnes Randstad Hungary & Romania Marketing Manager Karrierje jelentős részét az FMCG piac meghatározó multinacionális cégeinél töltötte, ahol különböző pozíciókban jelentős szakmai tapasztalatot szerzett  brand és trade marketing területen egyaránt.
2015 májusa óta a Randstad Marketing Menedzsere. Örömmel fogadta a megkeresést és fordult a HR világa felé, mivel nagy potenciált lát az employer brandinggel kapcsolatos igényekben, valamint a HR szakmát elsődlegesen meghatározó digitális marketingben.
Szörnyi Kriszta HVG Extra Magazinok főszerkesztő Szörnyi Krisztina HVG Extra Magazinok főszerkesztő; TEDxYouth@Budapest, TEDxBudapest kurátor
Újságíróként, szerkesztőként, főszerkesztőként két évtizede új formákat, megközelítéseket keresek a minőségi tartalmak kialakításához és célba juttatásához. A kezdetek óta részt veszek a TED konferenciák hazai meghonosításában, a TEDxYouth@Budapest és a TEDxBudapest tartalomért felelős főszervezőjeként.
Tokár Peter TESK Csoport ügyvezető Tokár Péter műszaki végzettségére és tapasztalatára építve 2002-ben megalapította a főként műszaki területre fókuszáló toborzócégét, a TESK-et.
Mára a TESK egy több vállalkozásból álló cégcsoport lett, amely 15 év után is célirányosan a munkaerő megszerzésére fókuszál, már nem csak műszaki területen, hanem fizikai szakmunkások, IT és egyéb, szakmai tapasztalatot igénylő, nehezen betölthető pozíciókra is.
A 15 év alatt a munkaerőpiacon szerzett tapasztalatát felhasználva fontosnak tartja a HR-es szakma támogatását azáltal is, hogy a legkorszerűbb toborzási módszerekről saját és külsős rendezvényeken is tart előadásokat. Recruitment Akadémia (jelenleg a 3. évad fut), Employer branding és más szakmai workshopok adnak keretet ennek a tevékenységnek, amelyeken a legkorszerűbb on-line és marketing ismereteket ötvözi a HR-feladatokkal, és konkrét, használható megoldásokat mutat a résztvevők számára a nehéz pozíciókra történő toborzásokhoz is.
Publikált egyebek között az Üzlettársban, a Haszon Magazinban, a Világgazdaságban, Menedzser Magazinban, előadásokat tartott az M2 Karrieriskolájában, a Klubrádióban, az OHE konferencián, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Vándorgyűlésén, a BMF állásbörzén, a HVG on-line toborzási konferenciáján, valamint a saját rendezésű TESK Nyitott Ajtón, HR Cafén, illetőleg a KKV Klubbon. Eddig három, HR-es témájú könyvhöz nyújtott tanácsadóként és szerzőként segítséget, melyek Márton-Koczó Ildikó nevéhez fűződnek.
Tóth Gergely HR Fest Társalapító 14 multinacionális cégben eltöltött év után elkezdte a saját projektjeit építeni. Életének egyik felében kézműves sörfőzdéket talál ki, alapít, és ad el, a másik részében jövő fesztiválokat hoz létre csapattársaival, mint a HR Fest vagy a Fuckup Night.
Tóth Nagy Péter Hive Creative tulajdonos ügyvezető 2009-től 2017-júliusáig voltam az Anderson Communications vezető tanácsadója. 2017 augusztusában 50%-os tulajdonrészt vásároltam az ügynökségből, akkor neveztük át Hive Creative-nak, és lettünk közel 10 éves EB tapasztalatra épített tematikus employer branding ügynökség. A cég tulajdonos ügyvezetője vagyok. Szakterületem a komplex munkáltatói márkaépítés és a PR.
Várnagy Priszcilla Be-novative alapító, ügyvezető igazgató Várnagy Priszcilla a Be-novative Zrt. alapítója és ügyvezető igazgatója, aki szervezet-pszichológusként a kreativitás- és innovációs készségek fejlesztését kutatta. A Be-novative egy olyan többszörösöen díjnyertes felhő alapú platform, amely szervezeteknek segít innovációs folyamataik élénkítésében, kreatív problémák megoldásában és hatékonyságfejlesztésben. A Be-novative irodái Budapesten és a Szilícium Völgyben, a NASA Kutatóparkjában lévő Singularity Egyetem központjában vannak és ma már több, mint 60 nemzetközi ügyfelük munkáját segítik 6 kontinensen, legyen szó termékfejlesztésről, folyamatok fejlesztéséről, munkavállalói elkötelezettség fokozásról, kreatív marketing kampányról vagy munkáltatói márka építésről.
Vendler Balázs Games for Business alapító Vendler Balázs a Games for Business alapítójaként 2006 óta foglalkozik játékosított folyamatokat alkalmazó fejlesztésekkel. Az eltelt 12 évben több, mint 100 játék alapú projektet készítettek el, mely megoldások közel 1.000.000 felhasználót motiváltak, oktattak és szórakoztattak. Hazai és nemzetközi sikereik igazolják a munkaerőpiaci játékosítás létjogosultságát, olyan cégekkel dolgoznak együtt, mint a PWC, KPMG, Telekom, BP, Generali, vagy Coca Cola.

Részletek

Dátum:
2018. 04. 12.
Időpont:
09:00 - 18:00
Esemény kategória:

Helyszín

Danubius Hotel Helia
Kárpát utca 62-64.
Budapest, Pest 1133