Márkaépítés

Folyamatos fejlődés és stabilitás kell a munkavállalóknak

megvannak a MagyarBrands 2023 Kiválói Munkáltatói Márka győztesei

A munka világa rengeteget változott az elmúlt évek során, viszont egy biztos, stabilan működő vállalat nem létezik kiváló munkavállalók nélkül. Az innovatív gondolkodás és fejlődés csak olyan cégeknél tud megvalósulni, ahol értékelik a munkavállalókat, biztosítják számukra azt a környezetet, ahol ki tudnak bontakozni. A feladat nem egyszerű, de vannak olyan márkák, ahol kiemelt figyelmet fordítanak az igények monitorozására és munkáltatói programjukkal kiemelkednek a versenytársaik közül.

A MagyarBrands program küldetéséhez tartozik, hogy ráirányítsa a fogyasztók és a piac figyelmét a legsikeresebb magyar márkákra, valamint a legnépszerűbb, innovatív termékekre és szolgáltatásokra, hat éve a Kiváló munkáltatói márkákat is díjazza.

A Kiváló Munkáltatói Márka díj elnyerésének feltétele, hogy a pályázó márkának nyernie kell a MagyarBrands valamelyik alapkategóriájában: kiválói fogyasztói, üzleti, vagy innovatív márkaként. Ezt követően online kérdőív kitöltésével pályázhatnak a márkák. A kiválasztás hangsúlyos szempontja a munkáltatói márkaépítés gyakorlata a vállalatnál, azaz a megfogalmazott munkáltatói vízió, és a megvalósítására tett gyakorlati intézkedések összhangja. De nyilván nagy súllyal esik a latba, hogy a vállalat milyen béren kívüli juttatásokat ad, milyen aktivitást végez a munkáltatói környezet javítása érdekében, kiemelten a beilleszkedést és lojalitást segítő programok során. A pályázatban munkavállalói elégedettség kérdőívet is ki kell töltetniük a márkák munkavállalóinak, melyben többek között a munka-magánélet egyensúlyára kérdeznek rá a szervezők, vagy arra, mennyire tartja stresszesnek a munkát a dolgozó. A beérkezett pályázati anyagokat szakmai zsűri értékeli.

A MagyarBrands 2023 program Kiváló Munkáltatói márka kategóriájának győztes márkái:

ABSOLUTE LIVE
BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA
BÉRES
CE GLASS INDUSTRIES
CERES
DIÁKHITEL
FÜRGE DIÁK ISKOLASZÖVETKEZET
KÖBE
MYSTIC NAILS
PANNON-WORK
POLAR KLÍMA
POLCZ
RS BÚTOR
SASSZEMKLINIKA
SOLAR KIT
SZÁMLÁZZ.HU
VITAKING
WEST HUNGÁRIA BAU

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük