EgyébMarketing

Social Media –2021

Újra kell terveznünk a social media aktivitásunkat, mert az emberek egyre tudatosabban rendelkeznek saját adataik felhasználásáról. Május óta az iOS-felhasználóknak már több mint kétharmada (az okostelefont használók több mint 5 milliárdan vannak) nem adja meg az engedélyt adataik felhasználására az alkalmazások között. A Facebook vergődik. A hirdetések egyre drágábbak, az eredményességük egyre rosszabb. A felhasználók követése rendkívül megnehezült. Kinccsé vált a jó adat.

A feladat nem egyszerű, de nem megoldhatatlan. Okos, automatizált és személyre szabott követőrendszerekkel pedig biztos a siker. Időben készüljünk fel az újratervezésre! Egy percet sem hagyhatunk ki a változások követésében. Különben az értékesítési bevételünkben meglepő visszaeséseket tapasztalhatunk. A social media ugyanis még mindig a legjobb értékesítési, brandépítési felület.

Ismerjük meg a legfrissebb trendeket, készüljünk fel a közeli nagy változásokra!

Social Media –2021  konferencia előadói a social media legjobb ismerői. Segítségükkel megtudjuk, hol találjuk meg a vevőinket, hogyan szólítsuk meg őket, hol költsük el hatékonyan a hirdetési, marketing büdzsénket. S nem utolsó sorban, hogyan kövessük a vevőinket, célcsoportunkat, érdeklődőinket a megnehezített körülmények között.

A 12. Social Media nagykonferencia várja a kis-, közép- és nagyvállalati döntéshozókat, a vállalkozások, vállalatok marketingvezetőit, tanácsadókat, a marketingszakma trendeket megismerni akaró képviselőit. Találkozzunk újra, személyesen!

Választható részvételi lehetőségek
1. Helyszínen személyes részvétel (Grátisz: Networking Programon részvétel)
2. Távoli részvétel élő videóközvetítésen keresztül. (Grátisz: 7 napig nézhető)
3. Kombinált részvétel (helyszín és utólagos videómegtekintés (Grátisz: networking és 3 nap videón visszanézés)

Helyszínen részvételre csak védettségi igazolvány birtokában regisztrálj!

A konferencia részletes programja és regisztráció: 

Időpont: 2021. szeptember 9. csütörtök, 9.00–17.00

Helyszín: Budapest. BKIK vagy Sugár Mozi (helyszínen résztvevők létszámától függően)

Részvételi lehetőségek: helyszínen, távolról és mindkettő együtt.

Rendezők: 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük