Marketing

Social Media – 2021 Hogyan készüljünk fel a váratlanra?

2020 hatalmas fordulatot hozott a közösségi felületek használatában, az emberek kommunikációs szokásaiban. 2021 is a meglepetések, a gyors változások éve lesz. Időben készülj fel rá! Különben az értékesítési bevételeidben meglepő visszaeséseket fogsz tapasztalni.

A social medián jelenlét kihagyhatatlan. Kimaradni belőle nagyon rossz döntés. Csak a követés a járható út. Nincs alternatívája a legjobb értékesítési, brandépítési felületnek, marketinges színterepnek. Még akkor is, ha az SM tulajdonosai egyre magasabbra srófolják fel a hirdetési árakat, s sűrűn változtatják a nem mindig előnyös feltételeiket. Az elmúlt évben soha nem látott tempóban változtak az emberek, korcsoportok médiahasználati szokásai is. Egyik napról a másikra tűntek el az egyikről és jelentek meg egy másik felületen. Ezzel a trenddel várhatóan idén is számolnunk kell.

Hol találod a vevőidet? Hogyan szólítsd meg őket? Hol költsd el a hirdetési büdzsédet? Mindenre a mindennapi gyakorlatba azonnal beépíthető válaszokat, megoldásokat adunk. Előadóink a Social Media Marketing (SMM) legjobb ismerői. A legfrissebb tudások birtokában, felkészülve várják, hogy a tudásukat, tapasztalataikat megosszák veletek.

Kiknek szólunk?
Ott a helyed, ha kkv-vezető, tulajdonos, döntéshozó vagy, ha marketingszakemberként a te dolgod a cégednél a Social Media eredményes, üzleti célú használata, ha fel szeretnéd frissíteni a tudásodat a legújabb trendekkel, hogy előre felkészülj a változásokra.

Teljes program: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/social-media-2021/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük