Innováció

Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2020 // Mit tanultunk a járványsokkból?

Lesz-e újra friss levegőnk és egészséges tüdőnk? Sikerül-e visszafordítanunk az élet egyensúlyát? Egyelőre rosszak az esélyeink. Mit tegyünk másként, mint eddig?

Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2020. A felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves párbeszéde a jövőnkért. Újra számot vetünk az elmúlt évben tetteinkről, cselekedeteinkről. Mit tehet az üzleti szektor azért, hogy a világválságból a fenntarthatóságot szolgáló új úton menjünk tovább.

Időpont: 2020. november 19. csütörtök. 9.00–17.00
Helyszín: élő videókonferencia (A közvetítés helyszíne Budapest, 7 napig visszanézhető)

November 19. Videókonferencia. 7 napig visszanézhető.

Program és regisztráció:
https://ppkonferencia.hu/fenntarthatosagi-csucs-2020/

Fővédnökök:
László Ervin tudós, a Budapest Klub elnöke
Juhász Árpád geológus
Demcsák Mária alapító főszerkesztő

A tizenegyedik Magyar Fenntarthatósági Csúcs konferencia fókuszában a COVID világjárvány miatt keletkezett halvány remény áll. Megkönnyebbült a föld levegője. Az emberek boldog életről alkotott felfogása, értékrendje nagy változásokon ment át. Remény volt arra, hogy a fenntartható fejlődés nagyobb jelentőséget kapjon úgy a nemzetek, mint az emberek döntéseiben. Hogyan állunk a tudatosodásban? Tanultunk valamit? Vagy csakis azon dolgozunk, hogy álljon vissza minden a „megszokott” kerékvágásba? A természeti javak őrült pazarlása, pusztítása, a fogyasztás fétise tovább fokozódik, vagy a mérsékelt, józan belátás, a minőségi, a másokra, a természetre, emberre, állatra, társadalom egészére tekintettel élés erősödik?

Idén ismét összehívjuk a magyar társadalom felelőseit, a tudomány, az oktatás, az üzleti élet, a civil szervezetek és az üzleti szektor, valamint a kormányzat felelős gondolkodóit és cselekvőit, osszák meg tudásokat. Beszéljük meg, mit kell tennünk, hogy a fenntartható fejlődés érdekében vegyen fordulatot az emberek, kormányok gondolkodásmódja és értékrendje. Beszéljük meg és cselekedjünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük