EgyébHR

Követendő munkáltatói gyakorlatok a járványválság idején – amelyek nemcsak válság idején működnek

A legtöbb nagyvállalatnak és a magyarországi KKV-k egyre jelentősebb hányadának is van már munkáltatói márkája. De egy olyan élethelyzet, amivel az elmúlt hónapokban a Covid 19 miatt találkoztunk, és ami az elkövetkezendő 12-18 hónapra sem mutat egyértelmű forgatókönyvet, a legedzettebb munkáltatói márkaépítőknek is kihívást jelentett.

Bajban ismerszik meg a barát, de az is, hogy mennyire fenntartható a munkáltatói márkád – foglalta össze a járványválság munkáltatói hatásait Kulcsár Zita, employer branding startéga a digitalhungary.hu oldalon megjelent cikkében. A szakember jónéhány márka válság-gyakorlatát járta körbe, többek között a MagyarBrands programban is díjazott innovatív üzleti alkalmazásokat fejlesztő Grape Solutions, Magyarország legtapasztaltabb látásjavító lézerklinikája, a Sasszemklinika, az innovatív műfogsorrögzítési eljárásairól ismert Fixfogsor Rendelő, a tudatos ügyfélélmény kialakításában nagyon profi Libri-Bookline, és a szépségiparban manikűr-alapanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Mystic Nails családi vállalkozás gyakorlatait.

Legyünk büszkék együtt ezekre a kiváló magyar márkákra!

A cikk itt olvasható teljes terjedelmében: https://www.digitalhungary.hu/e-volution/Bajban-ismerszik-meg-a-barat-de-az-is-hogy-mennyire-fenntarthato-a-munkaltatoi-markad/9767/

 

Kulcsár Zita, Worki alapító
Employer Branding Stratéga | Employee Experience Designer | Tálent Stratéga

Több mint 15 év tanácsadási tapasztalatot szerzett mind a nagyvállalati, mind az ügynökségi szegmensben, elsősorban toborzási és humánerőforrás-tervezési feladatok során. Tíz éve foglalkozik innovatív HR megoldások kutatásával és fejlesztésével szabadúszóként. Jelenleg a Worki – The Future Workplace Experience alapítójaként munkavállalói élmény-tervezésben, és munkáltatói márkaépítésben segíti ügyfeleit. A MagyarBrands „Kiváló munkáltatói márka” programjának zsűritagja, emellett startup-mentorként is tevékenykedik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük