Márkaépítés

MagyarBrands 2017 – A legkiválóbb hazai márkákat díjazták

Rendhagyó módon idén „Márkaépítés a munkaerőpiacon” konferenciával egybekötve adták át a MagyarBrands díjakat. A márkák kommunikációs szakemberei és HR vezetői a délelőtt folyamán előadásokon és gyakorlati workshopokon szerezhettek tudást arról, mit várnak az alkalmazottak, amikor munkáltatót választanak, és ezzel szemben, mit kínálnak a munkáltatók. A résztvevők helyzetjelentést kaptak a 2018-as munkaerőipaci trendekről, megismerhették a legjobb gyakorlatokat a toborzással és megtartással kapcsolatban, valamint HR vezetők beszélgetéséből tippeket kaphattak  a stratégiaépítés és bevezetés-üzemeltetés kapcsán. 
 
A konferencia zárásaként négy MagyarBrands díjas márka női vezetője mutatta be legjobb munkavállaló-barát gyakorlatait: az Alföldi Tej, a Danubius Hotels Group, az újHáz Centrum és az Ivanka ügyvezetőasszonyaitól kaphattak útmutatást a megjelentek.
 
Mindezek után ünnepélyes keretek között került sor a Díjak átadására. 
 
 
A legkiválóbb hazai márkák teljes listáját itt találja meg:
 
A díjazott márkák képviselői az ünnepi műsor során Guessous Mesi Trio kivételes zenei produkcióját és Simon Márton szlemmerelőadását hallhatták, valamint a gálavacsorán folytatták az ünneplést. 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük