Márkaépítés

Brand Excellence Gála 2017

Superbrandsről…

A Brand Council független szervezet 1995-ben Nagy-Britanniában jött létre, és ma már világszerte közel 90 országban működik. Azon márkák előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő sikereket értek el, és e kivételes eredményeket évről-évre megőrzik. Magyarországon 2004-ben indult a nemzetközi Superbrands program, melynek vitathatatlan sikerét jelzi, hogy 2017-ben tizenharmadik alkalommal a legkiválóbb fogyasztói márkák, tizedik alkalommal a legkiválóbb üzleti márkák részesülnek díjazásban. Mára a Superbrands nem csak a marketing és kommunikációs szakma igazodási pontjává vált, hanem a széles nagyközönség számára is ismert védjegy.

Időpont: 2017.11.23. csütörtök 18.00 – 23.00

Helyszín: BMC (1093 Budapest, Mátyás u. 8.)

Program:

időpont program közreműködő/előadó
18.00 –  Kapunyitás, regisztráció  
19.00 – 19.45 Superbrands díjátadó   
19.45 – 20.15 Szünet  
20.15 – 20.30 Sportolói márkaépítés Baji Balázs (világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó.)
20.30 – 21.00 Kereszasztal beszélgetés – Márkaépítés a sportban.
A sport ma már nem csak a testedzés, hanem a szórakoztató ipar egyik legfontosabb
ágazata, ezért a márkaépítés szerepe rohamosan nő. 
Baji Balázs (vb bronz érmes atléta), 
Beck György (elnök, Vodafone), 
Dénes Ferenc (sportközgazdász) , 
Forrás Zoltán (sportmenedzser, The Path),
Such György (elnök, Jégkorong szövetség)
Moderátor: Melczer Zsolt (szerkesztő, DigiSport)
21.00  Vacsora  

További programok – kitelepülések:

A résztvevőket interaktív bemutatók is várják. A Streamvibe segítségével 360 fokos élő VR közvetítés élményét tapasztalhatják meg a Gála vendégei, az Esport1-en keresztül betekintést nyerhetnek meg az e-sport különleges és egyre fontosabb világába. A Kantar Media a sportszponzoráció ROI-ról ad felvilágosítást és módszert, illetve a Magyar Jégkorong Szövetség standjánál a hazai hoki kommunikációs és marketing lehetőségeit ismerhetik meg az érdeklődők. 

Esport1 

Az e-sport hazánkba is egyre komolyabb népszerűségnek örvend. Az Esport1 standon betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé, hogy milyen marketing lehetőségeket rejt ez az új világ. 18.30-tól az első magyar FIFA szakoszályok játékosait láthatják egymás ellen küzdeni az érdeklődők: az MTK és a DVTK profi e-sport játékosa tart bemutató játékot FIFA18-ban. Az mérkőzést élőben közvetítjük a Facebookon a népszerű Tzeus szakkommentátor segítségével. 21.00-tól pedig a vacsora alatt a Jégkorong Szövetséggel közösen helyszíni “NHL 2018” játék indul, mely során a Fehérvár AV19 hoki csapat játékosa játszik e-sportolókkal. 

Kantar Media

A Kantar Media a sportszponzoráció-mérésről tart bemutatót. Miként lehet a cégeknek mérni egy-egy sportközvetítés megjelenésének értékét? Milyen felületek az értékesek, melyek hozzák a legjobb ROI-t? Milyen adatok vizsgálata alapján hozzák meg döntéseiket a cégvezetők és a marketingesek egy-egy sport támogatás kapcsán?

Magyar Jégkorong Szövetség

Az érdeklődők megismerhetik a hazai jégkorong gazdasági fejlődését, szponzorációs lehetőségeket, sőt asztali hoki meccset is játszhatnak. A standnál találkozhatnak “NHL 18” játékban is szereplő Fehérvár AV19 csapatának játékosával személyesen és virtuálisan egyaránt.

Streamvibe

A standnál egyedi integrált innovatív technológiát próbálhatnak ki a Gála résztvevői, mely izgalmasan kombinálja a virtuális realitás (VR), chatbot és a biofeedback lehetőségeit a sport és rekreáció területén.

A 2017-es Brand Excellence Gála

            

Szervezők:      

Superbrands POY

Kapcsolat:

Káli György (Brand Content) – kali.gyorgy@brandcontent.hu M.: +36 70 2186633

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük