Brandbook Magazin 2017

Egy kreatív öntöde

Alaptevékenységükön felül saját termékfejlesztési, terméktesztelési, szerszámtervezési, szerszámgyártási és karbantartási részleggel is rendelkeznek. Ez lehetővé teszi a váratlan problémákra való gyors reagálást, a vevői igények rövid határidőn belüli kielégítését.

Kreativitás
A FÉMALK Zrt.-nél minden pillanatban adódik valamilyen lehetőség: izgalmas feladatok fiatalos kulturális környezetben, feladatok iránt érdeklődő kollégáknak. Támogatják dolgozóik ambícióit, a szakmai és nyelvi képzések különösen fontosak a vállalat számára. A legfrissebb és legkorszerűbb technológiai eljárásokba biztosítanak betekintést a munkatársak számára, a különböző feladatokkal vagy külföldi rendezvényeken való részvétellel. Inspiráló szakmai csoportokban, elkötelezett és fiatalos csapatban engedhetnek teret kreativitásuknak. Olyan munkakörök kialakítására törekszik, ahol tartalmas szakmai kihívások, egyéni célok várják a dolgozókat, amelyek által kiteljesedhetnek és szakmai sikereket érhetnek el.ami rengeteg felfedeznivalót kínál az újdonságok és kreatív

Társadalmi felelősségvállalás
A Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma épületének teljes felújítása. A Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Kar támogatása egy új, önálló szakirány létrehozására: duális Bsc anyagmérnökképzés járműipari öntészeti szakirány. Az Erdőhorváti Református Egyházközség által működtetett Erdőhorváti általános iskola fenntartásához való hozzájárulás. Rákóczi Szövetség. Állatmenhely, mentőszolgálat, sportegyesületek.

Cégtörténet
A magyar tulajdonú FÉMALK Zrt. 1989. évi alapítása óta eltelt időszakban meghatározott szereplőjévé vált az autóiparnak. Dinamikus növekedésüknek köszönhetően ma már mintegy 1050 tehetséges szakembert foglalkoztatnak. A vállalat sikerei megalapozták további terjeszkedésüket, mely keretében 2014 nyarán a csepeli üzem mellé megnyitották dunavarsányi telephelyüket, melynek kialakítása Európa élvonalába sorolható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük