HR

Thierry Henry lett a Booking.com nagykövete

2016 nyara a sport jegyében telik el: a Copa America nyitotta a sort az Egyesült Államokban, a 24 legjobb európai futballcsapat Franciaországban ad egymásnak randevút, majd augusztusban a Rio de Janeiró-i olimpia zárja a sort. Soha rosszabbat! – mondhatták a Booking.com-nál, és meg is találták azt a személyiséget, aki a sport révén segít nekik „eladni” a desztinációk sokaságát.

Kevés megnyerőbb személyiség akad a világ futballjában a franciák – és a Juventus, Arsenal, Barcelona – világhírű, világbajnok, két éve visszavonult kiválóságánál. A pályán zseniálisan pimasz, de rendkívül sportszerű sportembertől így joggal remélhetnek igazi inspirációt a Booking.com-nál. Inspirációt arra, hogy a sport iránti szenvedélyüket a világ felfedezésével ötvözve éljék meg.

A futball iránti szerelem nyitotta meg előttem a világot – nyilatkozta a bejelentés alkalmával Henry. – Ezt a szenvedélyt követtem a világ legeldugottabb sarkaiba is, olyan helyeken tölthettem el hosszabb-rövidebb időt, olyan remek emberekkel találkozhattam, olyan ételeket-italokat kóstolhattam, amelyekről gyermekként legfeljebb álmodtam.

Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk Thierryvel – mondta Pepijn Rijvers, a Booking.com marketingigazgatója. – A sporthoz hasonlóan az utazásban is benne rejlik egy olyan speciális erő, amely képes átalakítani mindenki életét. Fel akarjuk ébreszteni az emberek képzeletét, képzelőerejét, olyan lehetőségekkel, amelyekről korábban nem volt tapasztalatuk – és Thierry az a tökéletes személyiség, aki segít nekünk felerősíteni és teljesíteni ezt a küldetést. 

Thierry Henry cameo-szerepet játszik a Booking.com legújabb, „Get in the Game” című tévéreklámjában  – amely része a márka sokoldalú, globális nyári kampányának, továbbra is arra inspirálva az embereket, hogy – rajtuk keresztül – megtalálják a tökéletes szállást élményeikhez.

Kép: Booking.com / YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük