Marketing

Soudaseal 270 HS a 2015. évi Milánói Világkiállításon

Az idei fő téma alapján, melynek szlogenje „A föld táplálása, energia az életért”, 147 ország képviselteti majd magát a világkiállításon, mely előreláthatóan több mint 20 millió látogatót fog vonzani.

A lengyel pavilon
A lengyel pavilion méretét tekintve a negyedik legnagyobb stand lesz a 2015-ös Milánói Világkiállításon. Az ötlet fő koncepciója alapján az épület vizuálisan almás rekeszekre fog hasonlítani, mellyel az ország a mezőgazdaságát szeretné hangsúlyozni, mint legfontosabb export forrás. Az egyedi szerkezeti elemek rögzítéséhez szükséges ragasztót a Soudal biztosította – a Soudaseal 270 HS tömítő/ragasztóval.

Miért pont a Soudaseal 270 HS?
Soudaseal 270 HS egy egykomponensű, teljesen rugalmas ragasztó/tömítő, rendkívül erős ragasztó tulajdonsággal, kémialiag semleges MS Polymer® bázissal. Szinte minden építőipari, illetve nehézipari felülethez kiváló kötést biztosít azonnali tapadásával, illetve UV és időjárás álló tulajdonságaival. A Soudaseal 270 HS fontossága az épület megépítésében abban rejlett, hogy ez a ragasztó kifejezetten fa – és egyéb ipari anyagok rugalmas ragasztásához lett kifejlesztve.

soudal.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük