HR

Új vezérigazgató a Dreher élén

Korábban a szakember vezérigazgatóként irányított számos nemzetközi vállalatot az FMCG üzletágban Európában és Latin Amerikában. 15 évet töltött a Diageo és Campari vállalatoknál. A Diageonál különböző szenior stratégiai és értékesítési funkciók betöltése után a venezuelai, kolumbiai, perui és bolíviai leányvállalatok vezérigazgatója lett, majd a Camparinál a J. Wray & Nephew brand igazgatója lett Jamaikában.

Cooper karrierjét a széniparban kezdte mérnökként, majd a Boston Consulting Group-nál dolgozott stratégiai tanácsadóként, a Cambridge-i egyetemen végzett termelési mérnök szakon, majd ezt MBA diplomával egészítette ki a Stanford üzleti egyetemen.

„A feleségemmel együtt nagyon örülünk, hogy Budapestre költözhettünk. A magyar kultúra sokszínűsége lenyűgöző, a magyar sörpiac pedig nagyon izgalmas. Igazi megtiszteltetés, hogy az ország vezető sörgyárának élére neveztek ki. Legfontosabb feladatomnak a Dreher Sörgyárak vezető pozíciójának további erősítését és a sörpiac formálásán keresztül a magyar sörkultúra további építését tartom” – mondta a frissen kinevezett vezérigazgató.

Forrás: http://www.mmonline.hu/cikk/uj_vezerigazgato_a_dreher_elen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük