REVOLUTION – Kiállítók

Brainbridge

Az új AI-termékcsalád az irodád hatékonyságában és a soknyelvű kommunikációban segít. A BrainBridge fordító- és tolmácsgép 64 nyelven beszél 98-100%-os pontossággal. Az Recorder sokórás meetingeket, konferenciákat vesz fel, szimultán leiratot készít, azaz kész a memód – mindezt 8 nyelven. A Toll 13 nyelven scannel, felolvas, fordít, szótároz, kijavítja a kiejtésedet. Az üzlet nem áll meg a magyar határoknál!

Civil Centrum Alapítvány

A Civil Centrum Alapítvány a társadalmi jól-lét fejlesztésén dolgozik, az emberek életminőségének és foglalkoztatásának javítása érdekében. Célunk, az érintettek felkészítése a jövő kihívásaira. A kompetenciák fejlesztése által elősegítjük a foglalkoztathatóságot, a társadalmi kohéziót és az egyéni jól-létet. Célunk a digitális tudásfejlesztés, melyhez eszközöket, módszertanokat fejlesztünk és alkalmazunk.

Comline

A Comline küldetése nem kevesebb, mint professzionálisan felkészíteni a partnereit arra, hogy az üzleti élet „játszóterén” képesek legyenek elérni, sőt túlszárnyalni a termékükben, vagy szolgáltatásukban rejlő potenciált és sikeresek, profitábilisak legyenek. Az elmúlt 28 év során számos cégnél vállaltunk szerepet értékesítésük, vagy szervezetük fejlesztésében. Könnyen adaptálható módszereinknek köszönhetően a „legspeciálisabb” tevékenységi területeken is jelentős, jól mérhető eredményeket érünk el.

Önazonos Vezető Műhely és a Csapatkártya

Vezetők és a szervezetek fejlődését támogatják. Céljuk, hogy segítsenek a vezetőket önazonosságuk megerősítésében, munkájuk hatékonyabbá tételében és csapatuk, szervezetük eredményesebb irányításában. Munkájuk során arra ösztönözik ügyfeleiket, hogy saját tapasztalataikat használják fel az önfejlesztésre és a tanulásra. Fontos számukra, hogy a teljes képet lássák; rendszerszemlélettel dolgoznak, ami azt jelenti, hogy igyekszenek odafigyelni az összes érintett személyes, szakmai és kulturális kölcsönhatására.
Szolgáltatásaik: szervezetfejlesztés, vezetőfejlesztés, tréning, coaching, team coaching, csoportos szupervízió.
Közös fejlesztésük a Csapatkártya, egy komoly szervezeti társasjáték, ami koncentráltan hordozza szakmai megközelítésüket. TeamWorks néven angol nyelven is elérhető.

PP Design Decor

Tavaly év elején indították el a dekoráció és ajándéktárgyak készítésével foglalkozó vállalkozásukat. Mindig is szerettek új dolgokat alkotni, a saját esküvőjükre maguk tervezték a szülő köszöntő ajándékokat. Innen merítve jött az ötlet, hogy egy olyan vállalkozást szeretnének létrehozni, ahol egyénre szabott megoldásokat tudnak kínálni vásárlóiknak. A piaccal felvéve a versenyt állandó termékek is megtalálhatóak webshopjukban. További céljuk termék palettájuk növelése, kézműves workshopok beindítása. Folyamatosan fejlesztik magukat, szívesen próbálnak ki új dolgokat, így minden ötletre nyitottak.

Tejmadár

A Tejmadár nem étterem, vagy bisztro, hanem new yorki mintára, Európa első CitySlow terasza, ahol a küszöböt átlépve kiszakadsz a város állandó lüktetéséből, pulzáló vibráló hangulatából.
A Tejmadár sztárja a MADÁRTEJ, amit újragondolva, több, izgalmas ízben mutatnak be, 700 különböző kombinációban. A madártej alap (klasszikus, vagy vegán) vendég az ibolya íztől a chai-latte-n át, akár a Baileys-el bolondítottat is választhatja, majd a tojásfelhőkre még további különleges szóratokat is kérhet, majd megkoronázva további öntetekkel. Vegán, cukormentes, és gluténmentes tételek is szerepelnek a kínálatban, így senkinek nem kell lemondani a TEJMADÁR ízélményről.
És van még egy specialitásunk, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül: Az ikonikus madártejes TEJMADÁR latte. „Nagyon sűrű, a vaníliás sodó íze pedig minden egyes kortyban ellazítja az érzékeket.”

Szilágyi Dénes Tibor

Gyerekkora óta vizuális ábrázolással szeretett volna foglalkozni. Végül úgy alakult, hogy gazdasági tanulmányok után, üzlettársával popkult figurákat és képregényeket forgalmazó szaküzletet alapított Fantasmania néven, ebben ma is aktívan dolgozik. Felnőtt fejjel tért vissza a grafikához, elvégezte a BKSZC Kreatív Technikum grafikus képzését, ahol elsősorban a szerkesztett vektoros ábrázolásra fókuszált. 2023-ban kezdte el a Kisképző művészeti grafikus képzését, hogy az eddigi tervezőgrafikai ismereteit tovább bővítse. Elsősorban a vektor alapú illusztrációk, csomagolástervezés, kiadványszerkesztés, valamint a logó- és arculattervezés foglalkoztatja. A hagyományos megoldások és digitális technikák együttes használatát tartja következő szakmai lépésemnek.
Aktuális, Manifesto for Consumerism nevű projektjében kortárs jelenségek, mint a vállalati tömegtermelt alkotások, médiazaj és forradalmi generatív AI technológiák az alkotó személyére és az alkotás folyamatára gyakorolt hatását fedezi fel vizuális eszközökkel.

Előadók

Ismerd meg szakmai témáink kiváló képviselőit!

Teljes Program

Előadások, workshopok, esettanulmányok!

Regisztráció

Foglald le a helyed most!