REVOLUTION – Előadók

Bánki Attila 

A Vermis digitális kommunikációs ügynökség és a Webbyskill E-learning és Talent Management platform tulajdonosa. Kommunikációs szakértő, online marketing szakértő.

Baksy Marianna 

Közgazdászként végzett, 2005-ben ATL és BTL ügynökségeknél kezdte szakmai tapasztalatszerzését, köztük a Pécs2010 projektvezetőjeként is, majd 2011-ben marketing vezetőként kezdte kamatoztatni tudását a HR szolgáltatások iparágában. Mottója közel 20 éve változatlan: „Megvizsgálni, objektív szempontok alapján kommunikációs stratégiát alkotni és megvalósítani a munkám. A hobbim mindezt kreatív és kiemelten hatékony módon tenni.”
A HR szolgáltatási piacon a széles célcsoport mellett – diák munkavállalóktól a nyugdíjasokig, míg B2B területen pedig szinte minden iparág képviselői – az iparág „CSR” jellege fontos számára, mely szerint közös szándékokat fog össze a tevékenységük, hiszen munkát kereső és munkát adó szereplőket kapcsolnak össze. A Pannon-Work csapatát 2019 óta erősíti, feladatai közé tartozik a cégcsoport hazai és külföldi kirendeltségeinek marketing, PR és rendezvény folyamatainak irányítása.

Bereczki Enikő

Több hazai és nemzetközi szervezet ifjúsági és generációs szakértője. Generation Dilemmas csapatával 2015 óta intergenerációs tréningeket tart, mentorál, kutatásokat végez vállalatok számára intergenerációs témában. A rejtélyes Z generáció -Együttműködés a mai tizen-huszonévesekkel című sikerkönyv szerzője.

Békéssy Olga

Közel húsz évig dolgozott szerkesztő-riporterként az RTL Klub hírigazgatóságának legértékesebb műsoraiban. Filmjeivel Kamera Hungária és Hégető Honorka díjakat nyert. Második gyermeke születése után azonban úgy érezte, már nem tud hétvégenként is a családjától távol dolgozni. Váltott, kommunikációs céget alapított. 2018-ban megalapította a karrier- és élethelyzet váltásról szóló Női váltó magazint. Csináld! – ezt üzenik a történetek. Válts karriert, ha már nem szereted a munkád, vállalkozz, ha van egy jó ötleted, válts élethelyzetet, ha szétfeszítenek az eddigi keretek.

Bódi Krisztina

Marketing Art Kft ügyvezető, marketing szakértő, Magyar Marketing Szövetség Agrár és Élelmiszer Tagozat alelnök.  Több mint 20 éve foglalkozik marketinggel és kommunikációval. Ügyféloldalon ismert márkákon dolgozott, marketing igazgatóként a vezetésével érkezett meg a Kométa a nagy márkák közé. Jelenleg saját ügynökséget vezet. Aktív résztvevője a Magyar Marketing Szövetség és az Önszabályozó Reklámtestület munkájának.

Csaposs Noémi

29 éves pályafutása alatt több száz céggel dolgozott különböző iparágakban HR tanácsadóként, szervezetfejlesztőként és fejvadászként egyaránt. Közgazdasági, tréneri, HR és MBA diplomával rendelkezik. Volt szerencséje rálátni a teljes magyar munkaerő piacra, és szembesülni azzal, hogy a humántőke olykor nehezen találja meg a számára legjobb helyet, de jó befektetéssel – vagyis megfelelő munkáltatói környezetben – képes megsokszorozni önmagát – ebben a folyamatban segíti a partnereit.

Fodor Ákos

A Markestic alapítója. 2011 óta dolgozik digitális marketing területen, az ügynökséget 2018-ban alapította. Korábban ügyféloldalon dolgozott (Rotterdam, Berlin) e-kereskedelmi cégeknél, később szabadúszó digitális marketingesként. Vezetése alatt az ügynökség rekord sebességgel, mindössze 3 év alatt megszerezte a Google Premier Partneri fokozatot, amely a legfelső, legexkluzívabb szintet jelenti – a programban résztvevő cégek mindössze 3%-a kerül ide be. Jelenleg stratégiai konzultációval segíti a Markestic ügyfeleit, a csapatával pedig az AI adta lehetőségeket aknázzák ki a mindennapi munkájuk során.

Füzér Gábor

2016-tól új ügyvezető igazgató irányítja az Assessment Systems Hungaryt. Szakmai pályafutását már a tanulmányai alatt megkezdte, kutatóként és tanácsadóként dolgozott. Az ELTE Affektív Pszichológiai Intézeti Központjának tanulmányi előadója is volt tanulmányai befejeztéig. For-profit karrierje az Assessment Systems Hungarynél kezdődött. 2010-ben csatlakozott a csapathoz, a Hogan tesztek meghonosításával és alkalmazásával foglalkozott, 2012-től vezető tanácsadói pozícióba került. 2010-ben minősített Hogan tanácsadói és tréneri képesítésre tett szert, majd 2013-ban coach oklevelet kapott.

Gohér Ágnes, dr.

Jogász, a KassaiLaw senior ügyvédjelöltje. Átfogó know-how-val rendelkezik az üzleti folyamatok felépítése és fejlesztése terén. Számos vállalati válságot látott és oldott meg az elmúlt 7 év során. Szívesen világít rá, hogy mit kell tenniük a cégeknek a megfelelő működés és a tévhitekből eredő hibák elkerülése érdekében. A KassaiLaw az EU első virtuális ügyvédi irodájaként alakult meg, ezzel megvalósítva a határokon átívelő üzleti és jogi tanácsadás lehetőségét.

Gyimesi László

Egy kis hercegnő továbbá egy (még) apró trónörökös elbűvölt apukája és a feleségem legnagyobb rajongója vagyok, a maradék időmben pedig arra törekszem, hogy inspiráló élményt adjak vezetőként és márkatanácsadóként azoknak az embereknek, akik megtisztelnek azzal, hogy velem együtt hajlandók értéket teremteni és közös célokat kergetni. A Mystic Nails ügyvezetőjeként a magyar KKV-k számára szeretnék példát mutatni a felelős, etikus és fenntartható működéshez,valamint a törődő, gondoskodó vezetéshez. Emellett „szerelem projektem” keretében Brandesfiú-ként minden erőmmel igyekszem felvértezni a tudatos márkaépítés szemléletével az arra érdemes vállalkozásokat.

Kamasz Melinda 

A tudás.hu tudományos portál alapító főszerkesztője, pénzügyes közgazdász. Dolgozott a Magyar Hírlapnál mint gazdasági újságíró, majd a Piaci és Profit gazdasági magazin vezető szerkesztője, később a Világgazdaság és a Figyelő főszerkesztő-helyettese volt évtizedekig. A Fellegi Tamás vezette Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sajtófőnöke volt egy évig.

Kaszás Helga 

A HR szakmai pályafutását a székesfehérvári Philips-nél indította, ahol HR generalistaként szerzett tapasztalatokat. Ezután egy autóipari beszállítónál lépett elő HR vezetővé. A Delirest Kft.-nél (korábban Eurest Kft.) 14 évig irányította és fejlesztette a cég HR területét. A Vodafone SSC-ben európai képzés-fejlesztési vezetőként sikeresen menedzselte a szakterületét érintő digitális transzformációt. 2020-ban csatlakozott a METRO Nagykereskedelemhez, ahol pofesszionális tapasztalataival és vezetői szemlélettel járul hozzá a cég sikeréhez. 2022-től Igazgatótanácsi tagként felel a vállalat stratégiai és People&Culture célkitűzéseiért.

Káli György

Káli György 10+ éve foglalkozik kommunikációval és 6+ éve vezet design thinking, service design projekteket. Emellett a Service Design Day főszervezője és az ExperienceCon nemzetközi ügyfélélmény konferencia társszervezője. A közelmúltban Humanize néven indított CX ügynökséget: csapatával segít a vállalatoknak újragondolni a digitális vásárlási élményüket.

Kerek István

Közel három évtizede van az informatika területén, 2008 óta foglalkozik AI fejlesztésekkel és az évek során komoly tapasztalatot szerzett nem csak az elméleti, de a gyakorlati oldalról is. Az első weblapját még 2000-ben készítette, és azóta a digitális üzletfejlesztés megszállottja. Nem csupán könyvekből, hanem a valóságban szerzett tapasztalatokból merítve nyomon követi a legújabb nemzetközi trendeket, és munkásságában mindig igyekszik egy lépéssel az aktuális trendek előtt járni. István célja, hogy olyan innovatív megoldásokat hozzon létre, amelyek megelőzik korukat.

Kisantal Gyula 

Volt már segédmunkás, ablakszigetelő, segédelektrikus, pedagógus, „néger”, irodalmi újság olvasó szerkesztője, könyvkiadó szerkesztője, irodalmi alapítvány kurátora, tévében és rádióban szerkesztő, külsős szövegíró számos ügynökségnél, szövegíró a STAWICKI-Budapest-nél, vezető szövegíró a Scholz & Friends-nél, stratégiai tervező és kreative supervisor a Leo Burnett-nél és vagy 20 évig kreatívigazgató a Darcy-nál. Néhány éve a DeepInsight-nál kreatív stratéga vezetője. Szövegírást és beszédírást tanít marketingeseknek, PR-osoknak, szépíróknak és politikai kommunikációs tanácsadóknak a Metropolitan Egyetemen.

Kiss-Maros Eszter

A POLCZ csapatát két éve erősíti, kezdetben a pénzügy és a HR területén, majd 2024-től irodavezetői pozícióban. Ez a feladatkör különösen testhezálló számára, hiszen a változatos és átfogó munka mellett így a csapat szíve, ,,mamája” is egyben, aki összefogja a cég különböző részein folyó munkafolyamatokat és a csapatot is.

Komár Balázs

Több éven át globális konferenciákat és rendezvényeket szervezett startupoknak. Tapasztalata van tehetséges technológiai szakemberek felkutatásában és a scale-up vállalatoknál való elhelyezésükben. Később érdeklődése a digitális terméktervezés felé fordult, az xLabs-nél 1000 terméktervezőt képeztek Budapestnek. Most az xLabs-en dolgozik, ahol segít az embereknek és szervezeteknek alkalmazkodni a generatív AI világához.

Kozák Ákos

A Budapesti Gazdasági Egyetem korábbi docense, majd a Kibergazdaság-kutató Központ tudományos munkatársa, ahol a robotizáció és az ipari automatizálás társadalomra gyakorolt hatását kutatta. Kozák Ákos számos felsőfokú piackutatási tananyag szerzője, illetve társszerzője. Szakterülete a jövőkutatás és a fogyasztói tanulmányok. Három évtizedes nemzetközi üzleti környezetben eltöltött időszak után ma az Egyensúly Intézet üzleti közösséggel való kapcsolattartását irányítja és e mellett a piaci elemzési és tanácsadási szolgáltatások területét vezeti.

Kőszegi András

Több évtizedes rádiós és televíziós tapasztalattal a Gazdasági Rádió elindításában kommunikációs igazgatóként és szerkesztő-műsorvezetőként vett részt. Márkatanácsadóként kicsi és nagy cégeknek is dolgozik. Elindította az onbrands.hu márka hírportált. Az elmúlt évtizedekben a hazai felsőoktatási intézmények óraadója, kurzusvetője, de tartott szemináriumot CSR és márka témában a Singapore Management University-n is. Jelentős kerekasztal beszélgetések moderátora, konferenciák, vállalatok, szervezetek márkainspirációs előadója. Jónéhány elismert szakami díj zsűri tagja, az +EZ A BRANDING 51 MÁRKÁS BESZÉLGETÉS” és az „EZ A CSR 51 FELELŐS BESZÉLGETÉS” könyvek szerzője. 2023-tól a SkillX Technolgies tanácsadója, 2024-től a márkáért felelős vezérigazgató-helyettese.

Kulcsár Zita

A Worki alapítója, munkáltatói márka, toborzási és Employee Experience Stratéga, a Magyarbrands „Kiváló Munkáltatói Márka” Szakmai Bizottság elnöke. Korábban mintegy 15 évet dolgozott nagyvállalati és ügynökségi oldalon pozíciókban, ahol Európa, Közel-Kelet és Ázsia vezető cégeinek toborzási és humánerőforrás tervezési feladatait látta el. Később nemzetközi tanácsadóként, szervezetfejlesztési, toborzási és employer branding területeken segítette a GI Group globális cégcsoportot. 2014-től a Lavoie Entertainment-tel együttműködésben több amerikai szakmai dokumentumfilm készítésében is részt vett, hogy pozitív változás induljon el a toborzás-kiválasztás szakmai területén. Filozófusként, Szoft technológusként és EX stratégaként is arra keresi a választ, hogy hogyan lehet mind egyéni, mind szervezeti szinten egy gyorsuló világhoz alkalmazkodni.

Kun Miklós

Szociológus, majd média- és marketingkutatóként először az ökonometria, a ROI összefüggései és a statisztikai modellek világában mélyedt el. Hamar egyértelművé vált, hogy amíg a számok mögött felfedezett emberről csak hipotéziseket tudunk gyártani, addig az út feléig (sem) jutottunk. Figyelme ekkor fordult a márkázás, memetika és jelentésadás kreatívabb területei felé. A szakember 2004 óta dolgozik az EssenceMediacomnál, 2008 óta a kutatás vezetője volt, 2010-től kutatási igazgató, majd folyamatos new business és stratégiai tanácsadási feladatai révén 2014-től a cég boardjának tagja Chief Strategy Officer pozícióban. Marketingkutatást, story-tellinget tanít a Károli Gáspár Református Egyetemen.

Laczkó Balázs

A Netmarketing és a Sneci.hu tulajdonosa. Marketing mentor. A Webshopok feketén-fehéren könyv szerzője, valamint ugyanezen nevű podcast házigazdája.

Martin Hajdu György

A közgazdasági egyetem elvégzését követően kereskedelmi és befektetési bankokban dolgozott. Immáron 16 éve diplomás szervezetfejlesztőként, coachként, trénerként a pszichológiát és üzleti tudást egyesíti holisztikus szemlélettel egyének, csapatok és szervezetek fejlesztésében több, mint 5.000 órányi tapasztalattal a háta mögött. Bognár Nándorral társalapítója az Önazonos Vezető Műhelynek. Komoly csapatépítő társasjátékuk, a Csapatkártya 2020-ban elnyerte a Magyar Coach-szervezetek Szövetségének Az év coach eszköze díját.

Máté – Szabó Anita

2008 óta dolgozik a HR területén. Pályáját a Tesco-nál kezdte személyzeti asszisztensként, majd egy fejlődési programot követően áruházi személyzeti igazgatói pozíciót töltött be. Legnagyobb sikereit a megváltozott munkaképességű kollégák foglalkoztatását elősegítő befogadó közösség megteremtése kapcsán érte el. A Polar klíma első HR munkakörben foglalkoztatott kollégája, ahol az ott töltött közel öt év alatt az általa megálmodott és megvalósított programokkal a Polar klíma harmadjára nyerte el a Kiváló Munkáltatói Márka elismerést.

Mészáros Péter

Mészáros Péter magyar költő, slammer és reklámstratéga, Mesy néven artpop-előadó, a Slam Poetry Szeged alapítója, 2017 Slam Poetry-bajnoka, valamint Slam Poetry Európai Bajnokság közönségdíjas előadója. A Positive Adamsky stratégiai osztályának szakmai vezetőjeként a mesterséges képalkotó modellek (Midjourney, Stable Diffusion, Runway ML, Pika Labs) és generatív szöveges modellek (OpenAI, Bard. Llama) kreatív iparra gyakorolt hatásait elemzi.
Első AI fotókiállítását, mely a reklámok hihetőségét járta körül, a 2023-mas Marketing Summit-on tartotta, ahol műsorvezetőként olyan márkák képviselőivel is beszélgetett az AI, a generatív és diffúz modellek térnyeréséről, mint a Microsoft, a Neticle, vagy éppen a Biotech USA.

Nagy László

A Vizuális Kommunikáció terén tapasztalt Senior Art Director, több mint 25 év szakmai gyakorlattal. Neves ügyfelekkel, például a Coca-Cola, Microsoft és Honda számára dolgozott nemzetközi reklámügynökségeknél, öt különböző országban. Jelenlegi a mesterséges intelligencia alkalmazása, integrálása a területén amivel mélyrehatóan foglalkozik. Account és management feladatokban is tapasztalt szakember

Nagy Zoltán

Filmrendező, a Freeszfe Egyesület alapító tagja és oktatója az Univerzität Mozarteum Salzburg doktorandusza. A Színház- és Filmművészeti Egyetem filmrendező mester szakán végzett, a diplomaszerzés után tanársegédként, majd társosztályvezetőként vett részt az Egyetem munkájában. Az SZFE intézményi modellváltása óta a Freeszfe Egyesületben folytatja oktatói és kutatói tevékenységét. Számos díjnyertes rövidfilm után, első nagyjátékfilmje a Szép csendben (On the Quiet) 2019-ben debütált a hazai mozikban, melynek nemzetközi premierje az A-kategóriás Tallinn Black Nights Film Festival versenyprogramjának keretén belül volt. Az elmúlt évben Zoltán integrálta a mesterséges intelligencia lehetőségeit az alkotói folyamatokba, amit azóta már aktívan beépít filmes és reklámfilmes munkáiba is. Zoltán ötvözi a korábbi rendezői tapasztalatait az MI rendszerek hatékonyságával.

Novák Ferenc

A Neo Interactive social media üzletágának vezetője 2016 óta, aki 15 éves tapasztalattal rendelkezik digitális marketing kampányok tervezésében, azon belül 12 éve pedig a social media, social media stratégia a szakterülete. Az elmúlt években több sikeres, díjnyertes nemzetközi digitális és social media projektet vezetett, részt vett az első magyarországi Viberkutatás tervezésében, a Mennyire zöld a magyar web? kutatásban A social media és digitális megoldások területén több konferencia és szakmai workshop állandó előadója.

Pécsi Szabolcs

Senior rendezvénymenedzser, több mint egy évtizedes iparági tapasztalattal. Ügyvezető, akinek küldetése, hogy a csapata által megvalósított összetett rendezvényfolyamatok az ügyfelei számára komfortos döntések sorozatává egyszerűsödjenek. És nem utolsó sorban apa, akinek fontos, hogy kislánya is tiszta környezetben nőhessen fel, és a Ráckevei-Dunánál is még sokáig lehessen pecázni.

Pólya Ádám

Nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező vállalkozó, cégvezető. A hazai vállalkozások mellett évekig a Távol-Keleten szerzett tapasztalatokat, amikor egzotikus bútorok importjával foglalkozott, de Ausztriában és Szlovákiában is részt vett nagyvállalati üzletfejlesztésekben. 2016-ban, generációváltást követően átvette az édesapja által alapított RS Bútor irányítását, és az értékek megóvása mellett a teljes megújulásra fordult rá. Az elmúlt 8 évben a márka teljes ráncfelvarráson esett át, a cégstruktúra átalakult, a termékportfolió megújult, az eszköztár a legmodernebb technológiákat alkamazza.

Rácz – Székely Éva

HR Vezető, Coach, vállalati kultúrát formáló Employer Branding Expert. A pályája elején toborzási és kiválasztási területen dolgozott majd az elmúlt több, mint 10 évben leginkább gyártó cégeknél HR vezető, szervezetfejlesztési vezető és employer branding vezetői posztot töltött be. Amire a legbüszkébb, hogy a Coca-Cola HBC-nél felelhetett a Magyarországi Employer Branding stratégiáért és annak megvalósításáért.

Sallai Ervin

Reklámszakember, forgatókönyvíró, rendező, humorista. Az elképesztően izgalmas első magyarországi AI rövidfilmfesztivál alapítója.

Sáfrány Lilla

Sáfrány Lilla közel 20 éves, az infokommunikációs szektorban szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezik. Nyolc évig volt a T- Systems Magyarország HR igazgatója mielőtt csatlakozott a WHC Csoporthoz, ekkor vált a vállalat Közép-Kelet-Európa meghatározó HR szolgáltatójává. HR vezetőként ő felel a cég minden operatív és stratégiai HR tevékenységéért, beleértve a szervezet-és kultúrafejlesztést, belső kommunikációt, munkáltatói márkaépítést és CSR tevékenységet.

Schubauer Krisztina

Schubauer Krisztina nemzetközileg akkreditált business coach, szervezeti kultúra designer, kommunikációs és employer branding stratéga. Közel 20 éves nagyvállalati, 10+ éves felsővezetői múlttal dolgozik PR és kommunikáció, marketing, fenntarthatósági és CSR területeken, főként tanácsadói, technológiai, pénzügyi és innovációs/startup iparágakban. Számos nagyvállalatot- GE, Microsoft, PwC, Hiventures-, civil szervezetet segített saját üzeneteik célba juttatásában, márkastratégiájuk kialakításában, kommunikációs, fenntarthatósági és önkéntes programjaik elindításában, stratégiai HR projektjeik magvalósításában.
Szívügye a fiatalok tehetségmenedzsmentje, női esélyegyenőség támogatása az üzleti szektorban, illetve a boldog munkáltatók és munkavállalók fontosságának népszerűsítése saját projektjein keresztül. Jelenleg szabadúszó szakemberként segít egyéneket, csapatokat és szervezeteket abban, hogy tudatosan, önazonosan és kiteljesedve legyenek eredményesek, sikeresek nap, mint nap.

Szabó András

Jogász, a KassaiLaw senior ügyvédjelöltje, emellett az ELTE-n PhD hallgató, kutatási területe az önvezető autók kártérítési felelőssége. Számos vállalat felépítésén dolgozott az ötlet fázistól kezdve, a befektetéseken át, egészen az exitig, amely során jogi tanácsadást nyújt a gördülékeny növekedés és a sikeres üzletfejlesztés érdekében. A KassaiLaw a diszruptív technológiákat sikerre vivő vállalkozásokat támogatja útjuk során. Az elmúlt 12 évben számtalan innovatív projektet és céget épített, a CEE-n kívül a skandináv régióban is aktívan jelen van.

Szabó Ágnes

Közgazdász mérnök, vállalati tervező. Dolgozott a bankszektorban lakossági és kisvállalkozói tanácsadóként, majd egy évtizedet töltött a NAV Kiemelt Adózók Adóigazgatóságán. Lánya születése után váltott: megalapította a Virtuális Irodaházat, ahol abban segíti a karrierváltó – főleg – anyákat, hogyan tudnak más vállalkozók segítségére lenni az adminisztrációban, szervezésben vagy éppen a vállalkozás webes, social média jelenlétében. Ági az elmúlt évek alatt több száz nőnek adta át a tudását és ezzel a lehetőséget arra, hogy visszatérhessen rugalmasan dolgozva a munkaerőpiacra. Ma már, több mint 11 ezren csatlakoztak közösségéhez és idén elindította a Virtuális Irodaház Akadémiát is.

Szeszlér Vera

Tartalommarketinges, kommunikációs tanácsadó, design-fókuszú kontent stratéga, a content design alapítója. Jellemzően SaaS-cégekkel dolgozik, és meggyőződése, hogy az értékes tartalom a közönségünk, az üzleti céljaink és a közös inspiráció metszetében keletkezik. Szenvedélye az okos ökoszisztémák tervezése, leggyakrabban a természethez fordul inspirációért.

Szokody Ágnes

Karrierje jelentős részét az FMCG piac meghatározó multinacionális cégeinél töltötte, ahol különböző pozíciókban jelentős szakmai tapasztalatot szerzett brand és trade marketing területen egyaránt. 2015 májusa óta a Randstad Marketing Menedzsere. Örömmel fogadta a megkeresést és fordult a HR világa felé, mivel nagy potenciált lát az employer brandinggel kapcsolatos igényekben, valamint a HR szakmát elsődlegesen meghatározó digitális marketingben.

Szomolányi Katalin 

Nevéhez fűződnek a Magyar Telekom fenntarthatósági stratégiái és az ezekkel járó szakmai sikerek, mint a felelős befektetői értékelésekben elért iparági nemzetközi top eredmények. Menedzselte az ETNO-WWF “Klímavédelem fénysebességgel” európai projektjét, ami elsőként határozta meg az ICT lehetőségeit a klímavédelemben. A Fenntarthatósági Nap megálmodója, 13 éven át ennek főszervezője. A Planet Fanatics’ Network vezetőjeként elsősorban a vállalatok fenntarthatósági stratégiáiért felel, de a HVG-vel partnerségben megalkotott TOP25 ESG lista is az ő koordinációjában történt. Igazgatósági tagja a WWF CEE-nek és WWF HU-nak, vendégoktatója a BCE MBA képzésének.

Dr. Törőcsik Mária

Közgazdász, egyetemi tanár, a PTE Közgazdaságtudományi Karán marketinget, self-marketinget, fogyasztói magatartást oktat. Számos publikációja is megjelent ezen témakörökben, rendszeresen ismerteti meg gondolatait konferenciák hallgatóságával. Egyetemi oktatói feladatai mellett marketing tanácsadással és marketingkutatással is foglalkozik. Érdeklődésének fókuszában a trendkutatás is szerepel, ami új döntési keret felismeréséhez vezet, amely ismerete a piaci siker előfeltétele.

Vér Balázs

Filozófia tanári végzettsége megszerzése után a kreatív szakmában helyezkedett el szövegíróként. 10 éven át a D’Arcy Avenue szövegírója volt. A DeepInsight alapítójaként jelenleg az ügynökség kreatív vezetőjeként dolgozik. Rendszeresen ad elő szakmai konferenciákon. Meggyőződése, hogy kommunikációs szakemberként a szakmája az emberi vélekedések és viselkedés alakítása. Kötelességének érzi ezt a tudást a mindannyiunk jövőjét befolyásoló kihívások megoldásában is kamatoztatni.

Dr. András Klára 

Doktori címét a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szerezte, szakterülete a generációkutatás, a HR kontrolling és a teljesítménymenedzsment. Szakmai pályája során katalizátora volt számos új, nagyvállalati HR rendszer bevezetésének, működtetésének, tökéletesítésének. 2017 óta az EGIS Csoport HR és kommunikációs igazgatója, jelenleg is 18 országban 4500 fő munkavállóért felelős. A szakmai nyilvánosság egyik ismert szereplője, számos HR rendezvény előadója. 2014-től tagja a Humán Szakemberek Országos Szövetségének (HSZOSZ). A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) főiskolai docense. Az elmúlt évben beválasztották a 20 legbefolyásosabb magyar HR vezetői közé.

Békéssy Olga

Közel húsz évig dolgozott szerkesztő-riporterként az RTL Klub hírigazgatóságának legértékesebb műsoraiban. Filmjeivel Kamera Hungária és Hégető Honorka díjakat nyert. Második gyermeke születése után azonban úgy érezte, már nem tud a hétvégenként is a családjától távol dolgozni. Váltott, kommunikációs céget alapított. 2018-ban megalapította a karrier- és élethelyzet váltásról szóló Női váltó magazint. Csináld! - ezt üzenik a történetek. Válts karriert, ha már nem szereted a munkád, vállalkozz, ha van egy jó ötleted, válts élethelyzetet, ha szétfeszítenek az eddigi keretek.

Bódi Krisztina

Marketing Art Kft ügyvezető, marketing szakértő, Magyar Marketing Szövetség Agrár és Élelmiszer Tagozat alelnök.  Több mint 20 éve foglalkozik marketinggel és kommunikációval. Ügyféloldalon ismert márkákon dolgozott, marketing igazgatóként a vezetésével érkezett meg a Kométa a nagy márkák közé. Jelenleg saját ügynökséget vezet. Aktív résztvevője a Magyar Marketing Szövetség és az Önszabályozó Reklámtestület munkájának.

Bolya Imre

Karizmatréner, a Karizma c. könyv szerzője, a Karizma Podcast házigazdája. Szenvedélye a folyamatos tanulás és mások fejlesztése. 10 éven át tanult Anthony Robbinstól, a világ egyik leglenyűgözőbb előadójától. 2016-ban indította el Karizmatikus Előadó Tréningjét, amelyet már 1200-nál is többen végeztek el, és váltak magabiztos előadókká. Karizma c. könyvében a 12+1 leginspirálóbb magyar előadó kommunikációs titkait és stratégiáit tárta az olvasók elé. Beszéd coaching keretek között dolgozik vezetőkkel is négyszemközt, ahol a cél a teljesen egyénre szabott karizmafejlesztés.

Civin Péter 

Marketing szakember több mint 20 éven át olyan vállalatoknál szerzett vezetői tapasztalatot, mint a Kraft, az Ericsson, a Telekom, a Microsoft és a Telenor. Az elmúlt közel két évben a kereskedelmi marketing területen szerzett tapasztalatait a Deutsche Telekom IT Solutions munkáltatói márkaépítésében kamatoztatja.

Csatlós Csilla

Csatlós Csilla executive coach, a kiégés legismertebb hazai szakértője, számos előadás cikk szerzője, könyvet is írt a témában Kiégés helyett címmel. Egyedi módszertannal dolgozik, amely Detox coaching néven működik. Elsőként szervezett és tart nagy sikerrel vállalati környezetben Burnout prevenciós napokat és workshopokat.

Csibová Adriana

Munka- és szervezetpszichológia szakirányon végzett a BME-n, egyetemi kutatásában a színházi kiégést vizsgálta. Gyakornokként kezdett az Assessment Systems Hungarynél, korábban díjugrató és triatlonversenyeken végzett adminisztrációs és people management-i feladatokat. Jelenleg HR tanácsadóként segít vállalatoknak a kiválasztási, vezető- és szervezetfejlesztési folyamatokban.

Ecsedi Zsuzsanna

A Fürge Diák Iskolaszövetkezet és a Humánia HRS Group Zrt. marketing vezetője. Több éven keresztül hazai rendezvények szervezésében, és azok marketing-kommunikációs kampányainak kivitelezésében dolgozott. Átigazolása a szabadidősport rendezvények területéről a HR szolgáltatói oldalra 2 éve történt, csapatával különféle online és offline marketing eszközökkel támogatják a cégcsoport toborzási kihívásait és a brandek folyamatos építését.

Feuertag Ottó

Az Europa Design alapítója 29 éve nyújt iroda audit, és hibrid munkakörnyezeti tanácsadást, vezet változásmanagement projekteket. A Wellbeing Szövetség társalapítói szerepe mellett a hazai Well minősítés terjesztésére a legbüszkébb talán, mely a szakmai jelenleg legelterjedtebb és mérhető employer bandinget támogató módszere a környezeti jóllét területén.

Gönczy Gábor

Gönczy Gábor a Stylers Group szoftverfejlesztő vállalat CEO-ja, a Braining Hub IT képzési centrum és a Protechtor Tudásmegosztó platform alapítója."Mi nem csak egy szoftverfejlesztő és IT oktató vállalat vagyunk, hanem egy közösség, akik a tudásmegosztással folyamatos értéket teremtenek."

Gyimesi László

Egy kis hercegnő továbbá egy (még) apró trónörökös elbűvölt apukája és a feleségem legnagyobb rajongója vagyok, a maradék időmben pedig arra törekszem, hogy inspiráló élményt adjak vezetőként és márkatanácsadóként azoknak az embereknek, akik megtisztelnek azzal, hogy velem együtt hajlandók értéket teremteni és közös célokat kergetni.

Horváth Ádám

Ádám több mint 15 éve a KöBE csapatának tagja: ezen idő alatt az ügyfélszolgálati terület különböző pozícióit töltötte be. Kiemelten fontos számára, hogy a biztosító egy kiváló és felelős munkahely lehessen. Folyamatos figyelemmel kíséri a munkaerőpiacon végbemenő változásokat, különös tekintettel a well-being fejlesztésére.

Kalocsai Kinga

Kis- és középvállalatokat támogat kommunikációs és marketing stratégiájuk kidolgozásában, újra hangolásában az üzleti céloknak megfelelően. Közel 20 év multi karrier után, négy éve váltott egy régiós vezetői állást vállalkozói létre. Hét éve támogatja a Brit Kereskedelmi Kamara munkáját elnökségi tagként, jelenleg alelnök. Nőket és kisvállalkozókat mentorál, elkötelezett közösségépítő, februárban indította első Growth MasterMind csoportját, mely régi álma volt.

Káli György

Káli György 10+ éve foglalkozik kommunikációval és 6+ éve vezet design thinking, service design projekteket. Emellett a Service Design Day főszervezője és az ExperienceCon nemzetközi ügyfélélmény konferencia társszervezője. A közelmúltban Humanize néven indított CX ügynökséget: csapatával segít a vállalatoknak újragondolni a digitális vásárlási élményüket.

Kulcsár Zita

A Sapience partnere, a Worki alapítója, munkáltatói márka és Employee Experience Stratéga, a Magyarbrands „Kiváló Munkáltatói Márka” zsűritagja. Korábban mintegy 15 évet dolgozott nagyvállalati és ügynökségi oldalon pozíciókban, ahol Európa, Közel-Kelet és Ázsia vezető cégeinek toborzási és humánerőforrás tervezési feladatait látta el. Később nemzetközi tanácsadóként, szervezetfejlesztési, toborzási és employer branding területeken segítette a GI Group globális cégcsoportot. 2014-től a Lavoie Entertainment-tel együttműködésben több amerikai szakmai dokumentumfilm készítésében is részt vett, hogy pozitív változás induljon el a toborzás-kiválasztás szakmai területén. Filozófusként, Szoft technológusként és EX stratégaként is arra keresi a választ, hogy hogyan lehet mind egyéni, mind szervezeti szinten egy gyorsuló világhoz alkalmazkodni.

Kun Miklós

Szociológus, majd média- és marketingkutatóként először az ökonometria, a ROI összefüggései és a statisztikai modellek világában mélyedt el. Hamar egyértelművé vált, hogy amíg a számok mögött felfedezett emberről csak hipotéziseket tudunk gyártani, addig az út feléig (sem) jutottunk. Figyelme ekkor fordult a márkázás, memetika és jelentésadás kreatívabb területei felé. A szakember 2004 óta dolgozik a Mediacomnál, 2008 óta a kutatás vezetője volt, 2010-től kutatási igazgató, majd folyamatos new business és stratégiai tanácsadási feladatai révén 2014-től a cég boardjának tagja Chief Strategy Officer pozícióban. Mindemellett a MAKSZ Kutatói Fórumának alapító tagja, valamint marketingkutatást, story-tellinget tanít a Károli Gáspár Református Egyetemen.

Lakatos Zsófia

A Magyar PR Szövetség korábbi elnöke és Örökös tagja és az Emerald Public Relations ügyvezetője. 2000 óta dolgozik pr-szakemberként, a Capital Communications igazgatói és a Hill+Knowlton ügyvezető igazgatói pozíciója után 2015-ben alapította meg saját ügynökségét. Elismert fenntarthatósági szakértő is, 2013-ban Londonban jelent meg szakkönyve „Corporate Social Performance in Emerging Markets – Sustainable Leadership in an Interdependent World” címmel. Ugyanebben az évben az országban elsőként kapta meg a Fenntarthatóság Szakmai Követe díjat. Tagja a HBLF-nek, a Szóvivők Egyesületének, elnökségi tagja a Levegő Munkacsoportnak, alelnöke a Budapest Klub Global Executive Council-nak, bizottsági tagja a Superbrands-nek, Magyar Brands-nek és a Green Brands-nek. A Válság112, a Business Sustainability Program és a Smaragd Akadémia tulajdonosa, több egyetem vendégelőadója. 2021-ben Magyarországot képviselte a Davosi Világkommunikációs Fórumon.

Mányai Csaba

Sapience alapító partnere, korábban másfél évtizedig foglalkozott stratégiai marketinggel, a "Reklám helyett" című könyv szerzője, később a TEDxDanubia alapítója, főszervezője és kurátora, a 2022-ben Bilbaóban rendezett globális Well Being Summit kurátora, 2017-től Community Arts Lab és Network (Porticus alapítvány) stratégája, illetve a TXD Impact Design és a Sapience alapítója. Munkája során arra keresi a választ, hogyan tudjuk a szervezeteinket újra értelmezni komplex élő rendszerekként, s erre alapozva megsokszorozni azok eredményességét és hatásgyakorló potenciálját.

Musielák Dóra

Karrierjét szervezeti HR-ben kezdte, ezt követően volt fejvadász, majd szervezetfejlesztési tanácsadó. Jelenleg az Assessment Systems megoldásaival segíti a vállalatokat abban, hogy megtalálják a legjobb jelölteket, ütőképes csapatokat építsenek, és vezetőiket folyamatosan fejlesztve fenntartható növekedésben maradjanak. Tanácsadó pszichológusként a szervezeti struktúra és a folyamatok mögött mindig az emberi tényezőt keresi.

Polgár Petra

Több mint tizenhat éve foglalkozik toborzás-kiválasztással. A Randstad, Magyarország egyik meghatározó munkaerő-közvetítő cégének operációs vezetőjeként számos szellemi szakterületen segíti kollégáival ügyfeleit munkaerőfelvételi megoldásokkal.

Purkald Krisztina

Közgazdász és HR specialista, a HR KOPÓ Tanácsadó Csoport egyik alapítója. A csoport azon dolgozik nap, mint nap, hogy a vállalkozásokat ember központú szolgáltatásokkal segítsék a HR, jog, munkavédelem, pénzügy és PR területeken. Kiemelten foglalkoznak a munkaerőközvetítéssel és szervezetfejlesztéssel, valamint a HRK Online Akadémián a szakmák gyakorlatias oktatásával.

Radnai-Tóth Judit

Tanácsadóként munkáltatói márkaépítésben, munkavállalói élménytervezésben és sokszínű cégkultúra kialakításában segíti ügyfeleit. Számos multinacionális nagyvállalattal, hazai és nemzetközi startup-al dolgozott együtt. Korábban a Prezi munkáltatói márkastratégiájának kialakításáért, majd az Aon Hewitt Employer Branding szakterületének vezetéséért felelt. Jelenleg a Talentbrand és a Zyntern ügyfeleit támogatja innovatív humán és employer branding stratégia kialakításában. Missziója, hogy tudatos tervezéssel készítse fel a vállalatokat a jövő humán kihívásaira. Speciális szakterületei az employer branding, a munkavállalói élménytervezés és a design thinking.

Tóth - Nagy Péter

Megtanultam, hogy az ellentétektől van egyensúly ebben a világban. Ezt a dinamikát képviselem a munkámban is, és ezzel a tudással alkottam meg kreatív műhelyem, a Follow The Yellow-t. Full service ügynökségünk fókusza az adatvezérelt employer branding: tudományos alapokra bízzuk a tanácsadást.

Schubauer Krisztina

2007 óta dolgozik PR és kommunikáció, marketing, fenntarthatósági és CSR területeken, főként tanácsadói, technológiai, pénzügyi és innovációs/startup iparágakban. Számos nagyvállalatot, civil szervezetet segített saját üzeneteik célba juttatásában, márkastratégiájuk kialakításában, kommunikációs, fenntarthatósági és önkéntes programjaik elindításában, stratégiai projektjeik magvalósításában.

Svéda Dóra

Svéda Dóra a Coachingcentrum alapítójaként és HR-szakértőként szakmai csapatával segíti a vállalatokat szervezeti redesign és humán fejlesztési projektjeikben vezetőfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel és vezetői márkaépítéssel. Szívügye a nagyvállalati szektor mellett vezetőfejlesztési programok meghonosítása a kkv-szektorban. Startupokat és induló vállalkozásokat mentorál szerteágazó egyéni és csoportos coaching tevékenysége mellett.

Szabó Ágnes

Közgazdász mérnök, vállalati tervező. Dolgozott a bankszektorban lakossági és kisvállalkozói tanácsadóként, majd egy évtizedet töltött a NAV Kiemelt Adózók Adóigazgatóságán. Lánya születése után váltott: megalapította a Virtuális Irodaházat, ahol abban segíti a karrierváltó - főleg - anyákat, hogyan tudnak más vállalkozók segítségére lenni az adminisztrációban, szervezésben vagy éppen a vállalkozás webes, social média jelenlétében. Ági az elmúlt évek alatt több száz nőnek adta át a tudását és ezzel a lehetőséget arra, hogy visszatérhessen rugalmasan dolgozva a munkaerőpiacra. Ma már, több mint 11 ezren csatlakoztak közösségéhez és idén elindította a Virtuális Irodaház Akadémiát is.

dr. Szabó Orsolya

Jogászból lett tanácsadó, változás- és válságmenedzser. Közel 7 éve alapította saját online kommunikációs tanácsadó cégét, amely évi több száz ügyféllel dolgozik mikróktól a multikig. Sikere és egyedisége abban rejlik, hogy mindig komplex stratégiákban gondolkodik. Rendszeresen ad elő, tart cégekre szabott tréningeket, kisvállalkozói workshopokat. Márkája köré egy erős és lojális bázis épült ki, akiknek közös célja a tudatos és eredményes tartalomgyártás. 2022-ben Orsolya a METU szakirányú képzésein belül a hallgatók által a legtöbb ponttal díjazott oktató, a Zsolya Communication pedig B2W kommunikációs nagydíjas ügynökség lett.

Tancz János

Autodidakta marketinges és menedzser; karrierjét – egyetemi tanulmányai mellett – eredetileg piackutatóként kezdte, ahonnan a PR, marketing és kommunikáció szakterülete csak egy ugrás volt. A történelem, szociológia és marketing-kommunikációs diplomával rendelkező szakember 25 évet meghaladó munkatapasztalattal rendelkezik. Különféle vezetői pozíciókban töltött el 8 évet a média(kutatás), 12 évet a banki / tanácsadási piacon, jelenleg 7. éve az EBH INVEST marketing és üzletfejlesztési területét irányítja.

Turi Noémi

A Zyntern HR Consulting Services junior employer branding tanácsadója és Z generációs platformok szakértője. Az utóbbi években számos cégnek segítette belső folyamataik optimalizálását vagy építette külső megítélését. Szerelemprojektje pedig a Zyntern TikTok csatornájának építése.

Vaszary Ádám

2008 óta foglalkozik a marketingkommunikáció gyakorlati megvalósításával. A reklámszakmában töltött kezdeti éveit követően fokozatosan fordult a storytelling irányába, melynek köszönhetően tulajdonosi és kreatív vezetői munkakörein kívül játékfilmes producerként és stratégiai tervezőként is kipróbálta magát. A számos szakmai díjjal is elismert munkának köszönhetően a Forbes beválasztotta 30/30-as listájára is. Napjainkban hazánk egyik legnagyobb ügynökségi csoportja, a Positive Adamsky operációs vezetőjeként kifejezetten az Employer Branding és az egészségügyi Patient Exprience-tervezés marketingkommunikációs szerepének elismertetésén dolgozik.

Teljes Program

Előadások, workshopok, esettanulmányok!

Kiállítók

Ismerd meg szakmai partnereinket, kiállítóinkat!

Regisztráció

Foglald le a helyed most!