KiemeltMárkaépítés

Már publikus a kiváló magyar márkák listája!

a MagyarBrands Program már 15 éve díjaz

Ahogy a sakkjátszmában a győzelemhez, úgy az üzleti életben az érvényesüléshez is kiváló lépések kellenek. Átgondolt stratégia és hatásos taktika mentén, egy egész csapat összehangolt, tudatos munkájával érhetőek el a kimagasló eredmények. Ahhoz, hogy megtudjuk, kiknek sikerült ez idén, a MagyarBrands Program a nyár folyamán több ezer márka eredményeit tette mérlegre immár tizenötödször komplex kiválasztási rendszerében. A 2024-ben MagyarBrands díjas kiváló márkák listái már publikusak!

A MagyarBrands márkaértékelési rendszer 2010-ben tette mérlegre először a hazai márkákat. Az indulása óta eltelt másfél évtizedben azonos alapelvek mentén teszi ezt minden évben, és választja ki a magyar márkák közülük azokat, amelyek gazdasági sikereik, országos ismertségük és kedveltségük révén, valamint a marketingmunkába fektetett kimagasló eredményeiknek köszönhetően felülmúlják versenytársaikat, és iránymutatónak bizonyulnak saját szegmensükben.

A Program fennállásának 15 éve alatt folyamatosan azon munkálkodott, hogy ráirányítsa a figyelmet a magyar vonatkozású márkák eredményeire kiváló fogyasztói márkák, kiváló üzleti márkák és innovatív márkák kategóriában. A MagyarBrands mára olyan elismert és megbízható védjeggyé vált, amely egyértelműen azt üzeni fogyasztóknak és az üzleti partnereknek egyaránt, hogy a kiváló magyar márka érték.

A Medicor orvostechnikai eszközök-készülékek fejlesztője és gyártója. A magyar márka elnök-vezérigazgatója, Steiner Arnold „Kiváló Üzleti Márka” és „Innovatív Márka” – kategóriában is oklevet vehetett át a MagyarBrands 2024 Programban Kövesdi György key account managertől.

„A 2010-ben alapított MagyarBrands díj fő célja, hogy elismerje és támogassa a kiemelkedő teljesítményt nyújtó magyar márkákat. Mindig kivételes örömöt jelent számomra, amikor a MagyarBrands díjátadó gáláján a márkatulajdonosok – sikertörténeteik mellett – büszkén mesélnek arról, hogy vállalatuknál ez a szakmai elismerés miként növeli a fogyasztói lojalitást, a márkahűséget, a munkatársi elkötelezettséget. Személyes tapasztalataikat kutatások is alátámasztják: a vásárlók 38%-a szívesebben választ díjat nyert terméket (Nielsen), és nemcsak nagyobb bizalmat szavaznak a szakmai elismerést elnyert márkáknak, de ez segíti a magasabb árak elfogadását is (McKinsey)” – mondta Serényi János a MagyarBrands Program Szakmai Bizottságának elnöke.

Megvannak a győztesek

2024-ben mintegy 350 fogyasztói márka, 350 üzleti márka és 150 innovatív márka szerepelt sikerrel a MagyarBrands Program kiválasztási rendszerében, és érdemelte ki a Kiváló Fogyasztói, Kiváló Üzleti Márka és a Kiváló Innovatív Márka címet.

Az LSK márka képviseletében Leveli András üzlet- és termékfejlesztési igazgató vette át a MagyarBrands oklevelet Inzám Andreától, a Program képviselőjétől. Az idén 30 éves fennállását ünneplő LSK márka jól ismert a vállalati és az oktatási szektor számára kifejlesztett interaktív okostáblák és videokonferencia megoldások piacán.

A MagyarBrands 2024 Programban díjazott márkák névsora már elérhető a MagyarBrands weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük