Innováció

Újabb kényelmi szolgáltatást kínál a dm: mobillal is fizethetnek a vásárlók!

A dm a fizetési lehetőségek terén is lépést tart a fejlődéssel, így üzleteiben lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy mobiltárcával egyenlítsék ki a számlát.

A vásárló az NFC kapcsolatra képes telefonja, valamint bankja együttműködésének köszönhetően a mobilját is tudja használni a dm üzleteiben, ha nem szeretne plasztikkártyát magával vinni a vásárláshoz.

A mobiltárca szolgáltatás az okostelefonba költözteti a plasztik alapú kártyákat egy mobilalkalmazás segítségével, ennek mobilfizetési funkciójával válhat a fizetés még egyszerűbbé: a mobiltelefon hátulját kell a terminálhoz érinteni.

„A dm a fizetési megoldások terén is igyekszik gyorsan reagálni a változásokra, s csatlakozni az olyan innovatív kényelmi megoldásokhoz, amelyek segítségével a vásárlók a nekik leginkább szimpatikus fizetési mód mellett dönthetnek” – nyilatkozta Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

A dm folyamatosan dolgozik a szolgáltatások fejlesztésén, év eleje óta valamennyi boltjában ingyenes wifi áll a vásárlók rendelkezésére, júniusban debütált a drogéria új mobilalkalmazása is: a törzsvásárlók számára a dm applikációja egyet jelent a törzsvásárlói kártyájukkal. Az applikáción keresztül a vásárlóknak lehetőségük van arra, hogy pontjaikat még kényelmesebben gyűjtsék, különböző kedvezményeket vegyenek igénybe, és értékes kuponokat váltsanak ki az alkalmazáson keresztül is.

A dm applikációjának megújítása számos előnnyel jár: a kasszánál a vásárlók az active beauty kártyájuk mellett már telefonjuk bemutatásával is érvényesíteni tudják a kedvezményeket. A vásárlók még szabadabban használhatják fel összegyűjtött pontjaikat, hiszen digitálisan a kuponok egyesével, alacsonyabb pontért is elérhetőek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük