STABILITY 2022 – Előadók

Bánhegyi Zsófia

Bánhegyi Zsófia a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogi szakokleveles közgazdász képesítést, illetve tanulmányokat folytatott a London School of Economics egyetemen. Jelenleg MBA képesítést szerez információs technológia területen. Szakmai pályafutását az egyetemi évek alatt a Nestlé Magyarországnál kezdte, ezt követően a KLM légitársaság Közép-Kelet Európáért felelős menedzsereként dolgozott. 2006-tól a Heti Válasz Kiadó lapigazgató-helyettesi pozíciójában a kiadóvállalat terjesztési, kereskedelmi, és online fejlesztési tevékenységéért felelt. 2010 júniusától a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kommunikációs vezetőjének nevezték ki. 2012-től a hazai piacvezető IT cég, a T-Systems Magyarország Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatói pozícióját töltötte be, majd a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatói pozícióját vette át a T-Systems Magyarország Zrt. menedzsmentjének tagjaként. 2019 elején csatlakozott a nemzeti lottótársasághoz vezérigazgatói tanácsadóként. 2019. június 17-étől a társaság Marketing és kommunikációs igazgatói posztját tölti be a felsővezetés tagjaként. A Magyar Public Relations Szövetség alelnöke, és a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.

Bencze Róbert

Bencze Róbert, a PwC People & Organisation tanácsadó csapatának vezetője, 11 éve dolgozik a PwC-nél. Korábban nagyvállalati és más tanácsadói HR tapasztalatokat szerzett, szakterülete a HR stratégia, HR transzformáció, szervezeti kultúra fejlesztés, valamint a munkaadói márkaépítés. Ügyfeleivel nem csak Magyarországon, hanem a világ számos országában dolgozik együtt.

Fachs Anita

2020. nyár óta a Green Fox Academy magyarországi csapatának vezetője, elsődleges feladata a képzések működtetése, a vállalatok számára kínált képzések, belső akadémiák (ún. corporate bootcampek), illetve az IT szakembereket biztosító közvetítési szolgáltatások fejlesztése. Kiemelt célja, hogy munkájával segítse minél több nő IT területre történő karrierváltását és karrierépítését, ezen belül is vállalati best practice-ek gyűjtése. Anita korábban évekig dolgozott marketing és account management területen régiós és globális vonatkozásban is. 2022-től a vállalat regionális partner kapcsolataiért felelős vezető

Fazekas Ildikó

Közgazdász, a Széchenyi Egyetem címzetes egyetemi docense, a Budapesti Gazdasági Főiskola címzetes főiskolai docense. 1987-98-ig a Külkereskedelmi Főiskolán a reklám szakirány vezetője. 2009 és 2013 között az Európai Önszabályozó Szervezet (EASA) elnöke.1996-1998-ig az MRSZ alelnöke, majd 1998-tól az Önszabályozó Reklám Testület főtitkára. Továbbá számos szakmai cikk szerzője, szakmai konferenciák és oktatások előadója.

Fodor Ákos Dániel

A Markestic digitális ügynökség alapítója, az elmúlt évek során online marketinggel és üzletfejlesztéssel foglalkozott itthon és külföldön egyaránt (Hollandia, Németország, Chile). Csapatával elsődlegesen PPC és measurement területen segítenek hazai és külföldi vállalkozásoknak. Számos neves céggel dolgoztak már együtt, a hazai piacon többek között az eOptikával, az Extreme Digitallal, a Boschsal és a Szallas.hu-val is. A magyar piacon kívül kb. 30 másik piacra dolgoznak / dolgoztak eddig - elsősorban Európában és Amerikában.
A stratégiai tanácsadás mellett az operatív megvalósítás a fő fókuszuk, így a high-level tervezéstől kezdve egészen a mély technikai kérdésekig segítséget tud nyújtani a képzés során.

Gohér Mihály

A Profession.hu LAB csapatának termékmenedzsere, az aktivallas.hu termék fejlesztésének felelőse. Több mint 10 év termékmenedzseri tapasztalata és agilis coach gyakorlata jelentősen hozzájárult az újgenerációs toborzási termék létrejöttéhez.

Hári Péter

Hári Péter, annak ellenére, hogy munka és szervezet szakpszichológus és doktori tanulmányait is ezen a területen folytatta, pályáját IT projektekben kezdte. 2014-ben adatelemzőként csatlakozott a CX-Ray alapító csapatához, 2015-ben pedig átvette a csapat vezetését. Azt szereti a HR és szervezetfejlesztés szakmában, hogy ötvöződik benne a soft és a hard, az üzleti mutatók és a megfoghatatlannak tűnő emberi tényezők világa, amely összességében a legnagyobb, de nem kizárólagos hatással rendelkezik egy vállalat sikerességére.

Illés Anikó

Illés Anikó a ShareIT-Lab társalapítója a VCC Live Cloud Contact Center magyar tulajdonú szoftvercég üzeletfejlesztésért felelős munkatársa.
Anikó a elsősorban ShareIT-Lab színeiben kapcsolódik a kerekasztal beszélgetéshez. A ShareIT Lab egy közösség, amely elősegíti nők pályakezdését, karrierváltását és érvényesülését digitális technológia területen.

Kamasz Melinda

A növekedés.hu gazdasági portál és a tudás.hu tudományos portál alapító főszerkesztője, pénzügyes közgazdász. Dolgozott a Magyar Hírlapnál mint gazdasági újságíró, majd a Piaci és Profit gazdasági magazin vezető szerkesztője, később a Világgazdaság és a Figyelő főszerkesztő-helyettese volt évtizedekig. A Fellegi Tamás vezette Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sajtófőnöke volt egy évig.

Káli György

Káli György 10+ éve foglalkozik kommunikációval és 6+ éve vezet design thinking, service design projekteket. Emellett a Service Design Day főszervezője és az ExperienceCon nemzetközi ügyfélélmény konferencia társszervezője. A közelmúltban Humanize néven indított CX ügynökséget: csapatával segít a vállalatoknak újragondolni a digitális vásárlási élményüket.

Kulcsár Zita

Szervezetfejlesztő, EX Designer, munkáltatói márka és nemzetközi munkaerő piaci stratéga, a MagyarBrands „Kiváló munkáltatói márka” programjának zsűritagja, startup mentor, filozófus. Több mint 15 év után, amit globális nagyvállalatok és ügynökségek berkein belül töltött, itthon támogat multikat, startupokat, vezetőket és csapatokat a 2018-ban alapított Worki-vel.

Kun Miklós

Szociológus, majd média- és marketingkutatóként először az ökonometria, a ROI összefüggései és a statisztikai modellek világában mélyedt el. Hamar egyértelművé vált, hogy amíg a számok mögött felfedezett emberről csak hipotéziseket tudunk gyártani, addig az út feléig (sem) jutottunk. Figyelme ekkor fordult a márkázás, memetika és jelentésadás kreatívabb területei felé. A szakember 2004 óta dolgozik a Mediacomnál, 2008 óta a kutatás vezetője volt, 2010-től kutatási igazgató, majd folyamatos new business és stratégiai tanácsadási feladatai révén 2014-től a cég boardjának tagja Chief Strategy Officer pozícióban. Mindemellett a MAKSZ Kutatói Fórumának alapító tagja, valamint marketingkutatást, story-tellinget tanít a Károli Gáspár Református Egyetemen.

Lakatos Gergely

Közel 8 és fél évvel ezelőtt kezdte meg az NI-os pályafutását, közvetlenül az egyetemi tanulmányai befejezése után. Kezdetben termeléstervezőként dolgozott a debreceni telephelyen, majd 2 évet töltött az NI központi irodájában, a texasi fővárosban, Austinban. 2018-ban költözött haza, ekkor került át a Customer Operations területre. Itt először egy hardware szolgáltatásokkal és szerződésekkel foglalkozó kis csoportot vezetett, majd később a kiemelt ügyfélkezelők irányítását vette át. Jelenleg az EMEA régiót támogató ügyfélkezelői csapatok vezetője, ami 47 főből áll.

Major Lívia

A Coachingcentrum Karrier coach képzésének fejlesztője és oktatója.
Ügyfelei számára coachként segít tudatosítani és fejleszteni az érzelmi intelligenciához kapcsolható készségeiket, bátorítja ezek alkalmazását mind üzleti mind magánéleti helyzetekben a vezetői hitelesség és integritás érdekében. Rendszeresen tart asszertív kommunikációs, konfliktuskezelési, vezetői visszajelzés és együttműködő kommunikációs tréningeket; vezetői teamcoachként specialitása a munkavállalói élmény növelésének támogatása.

Patterman Péter

A BME-n végzett munka- és szervezetpszichológus, aki korábban marketinggel, újságírással, szervezetfejlesztéssel és vezetőképzéssel is foglalkozott. Jelenleg az Assessment Systems Hungary HR tanácsadójaként és független pszichológiai szakértőként dolgozik. Mindenben az emberit keresi.

Purkald Krisztina

Közgazdász és HR specialista, a HR KOPÓ Tanácsadó Csoport egyik alapítója. A csoport azon dolgozik nap, mint nap, hogy a vállalkozásokat ember központú szolgáltatásokkal segítsék a HR, jog, munkavédelem, pénzügy és PR területeken. Kiemelten foglalkoznak a munkaerőközvetítéssel és szervezetfejlesztéssel, valamint a HRK Online Akadémián a szakmák gyakorlatias oktatásával.

Radnai-Tóth Judit

A Talentbrand alapítójaként munkáltatói márkaépítésben, munkavállalói élménytervezésben és sokszínű cégkultúra kialakításában segíti ügyfeleit. Korábban a Prezi munkáltató márkastratégiájának kialakításáért, majd az Aon Hewitt Employer Branding szakterületének vezetéséért felelt. Tanácsadóként számos multinacionális nagyvállalattal, hazai és nemzetközi startuppal dolgozott együtt innovatív humán és employer branding stratégia kialakításában. Missziója, hogy tudatos tervezéssel készítse fel a vállalatokat a jövő humán kihívásaira. Speciális szakterületei az employer branding, a vállalati kultúraépítés és a munkavállalói élménytervezés.

Szokody Ágnes

Karrierje jelentős részét az FMCG piac meghatározó multinacionális cégeinél töltötte, ahol különböző pozíciókban jelentős szakmai tapasztalatot szerzett brand és trade marketing területen egyaránt. 2015 májusa óta a Randstad Marketing Menedzsere. Örömmel fogadta a megkeresést és fordult a HR világa felé, mivel nagy potenciált lát az employer brandinggel kapcsolatos igényekben, valamint a HR szakmát elsődlegesen meghatározó digitális marketingben.

Ureczky Balázs

Ureczky Balázs az Instant Teams és Instant Nights alapítója.

Vértes András

Makrogazdasági szakértő, 1998-tól a GKI Gazdaságkutató Igazgatóságának elnöke, a legismertebb magyar gazdasági szakértő. 2009-ben Magyarország miniszterelnökének jelölték. András az elmúlt 20 évben a miniszterelnök vagy a pénzügyminiszter tanácsadója volt Magyarországon, az Államreform Bizottság tagja. Dolgozott az Európai Bizottságnak vagy az Európai Parlamentnek, számos könyv, cikk és tanulmány szerzője. A Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjével tüntették ki.

Regisztráció

Foglald le a helyed most!

Teljes Program

Előadások, workshopok, esettanulmányok!